Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
Rigormortiis #4 üzenetére
Köszi, de nekem is szerintem életemben ez volt az első ilyen, valamiért élveztem nagyon (meg hát az én gyengém a Gyűrűk Ura
), és gondoltam jól haladok, akkor miért ne?
Harry Pottert, meg a Karib-tenger kalózait kipróbálnám még szivesen, de szerintem akkor biztosan megunnám, ha ilyen sokat erőltetném.
(#6) wolfman: Egyfelől egyetértek, hiszen ellaposodhat, másfelől viszont ha nem játszol minden egyes darabbal, hanem csak néhány évente egyet-kettőt kipróbálsz, akkor az élvezeti értéke még mindig jobb lehet, mint egy tucatfps-nek. Ráadásul az első Lego SW 2005-ös mivolta ellenére szerintem máig megállja a helyét a játékok között, akár grafikailag is, hiszen Legoban annál többre nekem pl. abszolút nincs szükségem.
(#7) jer1cho: Pontatlanul fogalmaztam, mert én is az első Lego SW-re céloztam, a második nekem sem jött be sajnos. Szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni, bár nem tudom, a Vitás verzió mennyiben különbözik a PC-stől, gondolom történetileg, poénokat figyelembe véve semennyire?
Hobbitból meg tényleg érdekes, hogy a trilógia második része után jön a játék
Új hozzászólás Aktív témák
gp Újabb Lego videójáték érkezik jövőre.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest