Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
A starwars, indiana jones és a batman (1) játékok a legjobbak (azokkal még szerettem is játszani). Pirates of the Caribbean határeset. Harry potterektől kezdve már nem ugyanaz... Ezekkel már csak azért játszom, mert a fiam megkér, hogy játsszunk kettesben, de nem annyira élvezetesek.
HummeRC
inkább kapkodom a fejem, hogy mi legyen a következő feladat a sok közül
Aham. Pont a Marvelben volt, hogy kellett szerezni valami csákónak valamilyen kártyát, mert "elvesztette". A másiknak, meg gipszet a lábára (vagy valami ilyesmi). Az összes ilyen baromság csak abból áll, hogy menjek ide, jöjjek vissza... Teljen az idő, és közben higyjem azt, hogy játszom. Pedig nem. -
Jó hír, felírva ez is begyűjtendőnek.
Pigster: milyen animáció zavar 30 másodpercenként? 76,8%-nál tartok, de nem találkoztam idegesítő feltartással. A videókat valóban meg kell nézni egyszer, de utána ugorhatók és elsőre még jó is, hogy vannak, mert van kavar rendesen a karakterek és a helyszínek párosításában. Szerintem könnyedén darálható a játék, inkább kapkodom a fejem, hogy mi legyen a következő feladat a sok közül. Most már nagyjából csak a versenyek vannak hátra, mivel a repülés kezelésem még problémás ilyen szinten. Ez is többször kijátszós lesz.
-
pigster
senior tag
válasz
#09819904 #14 üzenetére
Éppen ez az. Én nem akarok flangálni, nem akarok "humoros" szövegeket meghallgatni, nem akarom, hogy "kibontakozzon" egy történet, nem akarom, hogy 30 másodpercenként egy "jelentős esemény" animáció történjen (lego marvel superheroesban kegyetlenül idegesítő), nem akarok "segíts-nekem-megtalálni-menj-oda-hozd-ide 'küldetéseket'".
Én csak játszani akarok. Az újabb lego játékokban a tényleges játék aránya egyre alacsonyabb. -
batai15
félisten
válasz
Rigormortiis #1 üzenetére
Gond az hogy mind egy kaptafára megy.
-
pigster
senior tag
Harry Potter, Lord of the Rings, Batman 2 óriási zavaros katyvasz. A többi lego játék ok. Gondolom ez is olyan lesz, mint a LotR, csak pepitában. Inkább ninjagot csinálnának.
-
törölt tag
A következő rész pedig a Lego - Anatomy lesz!
-
Raysen623
addikt
Te jó ég nem tudtam eddig mi hiányzik még az életemből.....
-
Nazara
őstag
válasz
Rigormortiis #4 üzenetére
Köszi, de nekem is szerintem életemben ez volt az első ilyen, valamiért élveztem nagyon (meg hát az én gyengém a Gyűrűk Ura
), és gondoltam jól haladok, akkor miért ne?
Harry Pottert, meg a Karib-tenger kalózait kipróbálnám még szivesen, de szerintem akkor biztosan megunnám, ha ilyen sokat erőltetném.
(#6) wolfman: Egyfelől egyetértek, hiszen ellaposodhat, másfelől viszont ha nem játszol minden egyes darabbal, hanem csak néhány évente egyet-kettőt kipróbálsz, akkor az élvezeti értéke még mindig jobb lehet, mint egy tucatfps-nek. Ráadásul az első Lego SW 2005-ös mivolta ellenére szerintem máig megállja a helyét a játékok között, akár grafikailag is, hiszen Legoban annál többre nekem pl. abszolút nincs szükségem.
(#7) jer1cho: Pontatlanul fogalmaztam, mert én is az első Lego SW-re céloztam, a második nekem sem jött be sajnos. Szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni, bár nem tudom, a Vitás verzió mennyiben különbözik a PC-stől, gondolom történetileg, poénokat figyelembe véve semennyire?
Hobbitból meg tényleg érdekes, hogy a trilógia második része után jön a játék
-
TazLeacher
nagyúr
Az SW-ből az első jó volt, de a második már kib@szósdira ment. Tele volt olyan dolgokkal, amikor percekig csak rohangáltál egy pályaszakaszon, hogy merre tovább, mert valamit eldugtak a jobb hátsó sarok felső részébe...nem ezzel kell játékidőt növelni. 100% jobban kedvelem az Orginal Tirlogy-t, de ez a játék jóval gyengébb lett, mint az előző. A LotR meg van Vita-ra, ki akarom próbálni, mert érdekel, szerintem jó lesz. A HP-t én is szívesen játszanám, de ez a Hobbit nem vonz. Ebből is 3 lesz? Vagy előre lelövik a végét? Mert úgy kb. eléggé kevés a sztori ahhoz, 1 rész/1 játék megálljon a lábán.
-
wolfman
veterán
Úgy érzem az Angry Birds után ez a cucc is kipróbálja magát minden történetben.
...sajnos. -
-
Spancho
senior tag
Én is csak a legelső Lego Star Wars-t vittem végig ,a többi már annyira nem vonzott + közben ki is nőttem már ezekből
-
Nazara
őstag
válasz
Rigormortiis #1 üzenetére
Érdekes, én a LotR-t kimondottan szórakoztatónak találtam, mondjuk előtte utoljára a Lego SW-vel játszottam. A Gyűrűk urát kimaxoltam 100%-ra
Szóvla ha lesz Lego Hobbit,bazt is be fogom majd szerezni valami jó kis akcióban.
-
Rigormortiis
veterán
A nyári leárazásban megvettem a lego lotr-t, és megfogadtam, hogy lego játéknak többet a közelébe nem megyek. Becsületböl végigvittem, de egy bizonyos kor fölött élvezhetetlenek.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Újabb Lego videójáték érkezik jövőre.
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Hétvégi teadélután hardverekkel
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook (Ryzen 5 7535HS 6/12, 16GB/512GB, 14.5" 2,5K, Radeon 660M) eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Lépj szintet a játékban még ma! Kamatmentes rèszletre is!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest