Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is kicsit elkapkodják őket mostanában.
Én örülök az újabb részeknek, mert már csak LEGO játékokkal játszunk családilag, de megfigyelhető, hogy egyre kisebbek a játékterek.
A Batman 2 DC superheroes világa nagy volt.
A Marvel Superheroes világa is nagynak mondható.
A Lego Indiana Jones 2 kis méretű világgal rendelkezett, viszont ott filmrészenként volt egy-egy kisebb és szabadon bejárható világ.
A Lego Harry Potter-ek pl nagyok voltak, sok helyszínnel.
A Lego Karib tenger kalózai is nagy volt.
A Lego LOTR is nagy volt.
A Lego Movie kifejezetten kicsi világgal rendelkezett (kb 2 db tér, egy összekötő út és kb 10 nem szabadon bejárható pálya). Ez utóbbi nagyon nagy ziccer volt, mert nagyon sok mindent kihagytak belőle. Inkább egy Lego City reklámfilmnek és demo játéknak mondanám. Talán majd a második részhez észhez térnek.Erre most 2 hónappal később megint új rész? Minek a Hobbit-ot most kiadni, mikor ősszel lesz a mozikban a film harmadik része? Aki nem olvasta a könyvet az nem is nagyon lesz képben. Ráértek volna erre még.
Vagy még idén jön vagy két LEGO játék és őszre egy még nagyobb durranást tartogatnak? Másképp nem volt értelme ezt a játékot most kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Launch trailert kapott az április 11-én megjelenő LEGO The Hobbit.
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - Xeon I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest