Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feree80
csendes tag
Tényleg nagyon jó játék! Ezzel a játékkal ajándékoztam meg magamat, nem tudtam ellenállni neki amikor a Media Marktban vásároltam. Gyakorlatilag ezt hozta nekem a Mikulás!
-
nrgia
őstag
Jó lesz ez is!
-
Lomha 8V
addikt
Jópofa. Be kéne újítani az unokahúgomnak.
-
Meglepően kevés hsz született, ahhoz képest, hogy mennyire jó és általam az év legjobban várt játéka volt.
Vagy mindenki játszik vele duma helyett?
Ja, még nem is mondtam, hogy köszönöm a beszámolót. Az nekünk is feltűnt, hogy elégé össze kuszálták a különböző hősöket, történeteket és a helyszíneket, de így talán még jobb is. Az irányítása a szokásosan jó, a duma pedig kegyetlen. -
waithEard
őstag
Köszi a tesztet!
-
Megéri az árát az biztos, én ugyan nem próbáltam, de a fiam imádja, és így kívülről is jónak néz ki.
-
parandroid
félisten
Jé, sehol egy negatív komment?
Anno, amikor az XBOX-ot megkapták a gyerekek, az első játékok között ott volt a Lego Indiana Jones és a Lego Star Wars. Kicsit félve vettem nekik, mert nem látták még a filmeket (persze hallottak már róla, meg néhány epizódot láttak a klón háborús rajzfilmekből), de iszonyatosan bejött a dolog. Azóta megvan az összes eddig megjelent epizód, szerencsére később kapták a konzolt, így volt esélyem olcsóbban beszerezni szép sorban a játékokat, amíg behozták a lemaradást. A vége felé már akadozott a beszerzés, ott már előre végignézték (különösen a 7 éves, kisebbik lány) a végigjátszásokat youtube-on, szóval mire megkapott egy játékot, már teljesen képben volt. Általában ki is maxolják őket, azaz megszerzik az összes szereplőt, járművet, aranykockát, mittudomén még mit.
Oh, wait, egyetlen játék nincs végigjátszva, az új trilógiás SW, ott elakadtak a pod race epizódnál, azt egyszerűen nem tudjuk megcisnálni, próbáltam én is segíteni, de én még bénább vagyok. És az sajna elég lineáris, nem tudjuk kikerülni ezt az epizódot.
p
-
válasz
cyberkind #10 üzenetére
Én a régi Dual PI/PII/PIII konfigokkal vagyok így, hogy addig jó míg összerakom / beszerzek nagy nehezen minden alkatrészt azt sikeres Optimized / Setup után megy a padlásra ESD zacsiba / kartondobozba "collectionbe"
Am. ez a LEGO MSH nekemis teccik (írányítása nem a legjobb) , de remek Game !
L
-
Érdekes, mi pont fordítva vagyunk az asszonnyal. Felnőtt korunkban találkoztunk a LEGO Indiana Jones 2-vel (már nem is tudom ki ajánlotta itt a fórumon, de azóta is hálás vagyok neki érte) és azóta már csak ilyenekkel játszunk. Hihetetlen jó közös szórakozás 2 gamepaddal egy gépen. Szerintünk pont a Star wars feldolgozások sikerültek a leggyengébbre a Lego szériában. Az IJ2, HP1, HP2, Batman2 DC Superheroes, LOTR mind jobban tetszett. És most a Marvel Superheroes is magasra tette a mércét a játékélményben.
Még sok ilyet a TT-től! -
cyberkind
félisten
Nagyon jó kis játék, csak kár hogy kinőttem már ebből és nem tudom élvezni, pedig mennyire jók voltak a Star Warsok is így kockákból .
-
Sanchez638
addikt
Egyszer megnéznék már egy teljesen sandbox Lego játékot, remélem törik rajta a fejüket a készítők.(Akár minecraft szerűség, az még dili is lenne)
-
Schuerue
csendes tag
válasz
ViiiiktorOC #5 üzenetére
Kedvelem a TT LEGO cuccait, de heti kettő még nekem is sok lenne belőle.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Köszönjük a tesztet!
Jöhetne hetente 2 ilyen játék teszt!
-
Köszi a tesztet !
Tényleg minőségi LEGO Game !L
-
Normi™
őstag
Nagyon király
-
alevan
őstag
És a legjobb benne, hogy szinte minden játékplatformra kiadják
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval a szokásos minőségi Lego játék.
Köszi a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Forradalmi fejlesztésről nem számolhatunk be, de a franchise-ra jellemző lendületes játékmenet, kiemelkedő szavatosság és humor még mindig élvezetes kombinációt ad. Ezúttal az összes Marvel hőssel a főszerepben.
- Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook (Ryzen 5 7535HS 6/12, 16GB/512GB, 14.5" 2,5K, Radeon 660M) eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest