Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy várakozással indultam ennek a játéknak is (mivel a star wars-okon kívül mindegyik tetszett), de csalódottság érzésem van. Olyan "ezt már láttam" érzésem. Talán főleg amiatt, hogy szögre megegyezik a Marvel Superheroes városával. Ami ott még ötletes volt, most kissé unalmasnak tűnik. Ha annak a dlc-jeként jött volna ki, még örülnék is, hogy de jó fejek kiadják azt, ami abból kimaradt. Így viszont...
Persze asszonnyal majd végig játsszuk ezt is, ha nagyon ráérünk, de most először fordult elő, hogy nem törjük magunkat egyből a megjelenés után, hogy minél előbb felfedezzük.
-
foxymaci
senior tag
Ps Vitára nagyon jók ezek a Lego gamek szerintem
legalábbis jó időtöltés nekem.
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
wolruf
őstag
36 éves fejjel majdnem végigtoltam az előző Marveles lego játékot. Én nagyon élveztem, szerintem nagyon jók a poénok is (ha a fiam belenő, akkor majd tolom vele coopban is). Ezt viszont nem venném meg, mert kb. csak egy küldetéslemez (igen, régen volt ilyen is
), nem önálló játék. Ugyanaz az alap HUB (NY város), kb. a karakterek is, a sztoriban van pár újítás. Ha majd 1500 Ft lesz Xbox One-ra, megveszem. Addig pedig tolom tovább az előzőt
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
celafat
tag
Én a gyerekkel szoktam co-opban nyomni, én már csak azt élvezem bennük, hogy együtt játszunk Rövid ideig még szórakoztatóak ezek a Lego játékok, de hosszabb távon hamar rá lehet unni.
-
davidsone
addikt
válasz
szupermacs #12 üzenetére
pótold be mindkettő ott van
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
szupermacs
veterán
válasz
davidsone #11 üzenetére
Arkhamból az utolsó 2 rész kimaradt. Az Originst ki akarom majd próbálni, de sajnos a GOTY verzióból nincs dobozos.
Vagyis volt, de már nem lehet kapni sehol.
X-Men Origins meg jó volt, de sose vittem végig. Mindig elkezdem, de nagyon repetitív az összess boss. Pedig klassz játék. Lehetett volna kicsit nyitottabb a világa.
X-Men Legends 2 volt még nagy kedvenc, talán azt kellene újra elkezdenem. Sajnálom, hogy GameSpy lelőtt minden szervert, pedig jó lett volna multizni ezekkel a régi jó címekkel. -
davidsone
addikt
válasz
szupermacs #10 üzenetére
Ott a batman arkham sorozat annál nehéz lesz jobbat csinálni...
vagy volt az X-men origins: wolwarine az még nem volt olyan sz*r[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
Láttam ám a szerkesztés előtt! Inkább nem fogok kötözködni.
Hogy egy kicsit ON is legyek: Mennyire Marvel Ultimate Alliance-pótlók ezek a Marveles játékok? volt a Disney-nek is. A MUA2 már sose fog kijönni PC-re, fölösleges várnom, a 3. részt meg szintén fölösleges várnom, tuti nem hozna nekik annyi pénzt, mint ezek a vackok, de szívesen tolnék valami szuperhősös játékot (ami nem DC Universe Online).
-
davidsone
addikt
válasz
szupermacs #8 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
válasz
szupermacs #6 üzenetére
jelentettelek becsületsértésért!
-
davidsone
addikt
válasz
szupermacs #4 üzenetére
Croc2
-
Yutani
nagyúr
7 éves unokaöcsém élvezi, én meg agyhalált kapok tőle, ha le kell ülni ezekkel a játékokkal játszani. Gyerekeknek készült ez is és az egész sorozat, felnőttnek nem való.
#tarcsad
-
davidsone
addikt
valahogy nekem nem jönnek be ezek a lego cuccok, olyan kis bugyuta az egész ezt is volt szerencsém kipróbálni kb. 1-másfél órát bírtam...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Amerika Kapitány, Vasember és a többi Marvel szuperhős visszatér, hogy ismét megmentsék a műanyagba öntött világot.
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- Új és Használt 120mm - 360mm Vízhűtések Hatalmas választékban!
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -50% AMD Ryzen 5 7530U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- DELL Latitude E7270: 12,5" HD, Core i5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 10 Pro stb.
- 4x2 GB Samsung DDR3 1333
- Szinte Új Macbook Pro 14' Black M3 Pro /18Gb ram/512Gb SSD 3 év apple garancia, Istyle vásárlás
- Apple Macbook Pro 14" M1 Pro (A2442) 16GB/512GB, 1 hónap garancia!
- //KERESEK// AMD Ryzen 7 7700/7700X
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest