Új hozzászólás Aktív témák
-
matthews
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy ha mentek egy pályára lépéskor rögtön az elején akkor oda, hogyan tudok visszatérni. Mert mindig a szigetre tesz vissza. (XBOX360-on játszom)
Köszi előre is a válaszokat.
matt[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
senior tag
válasz Dilikutya #13 üzenetére
És most volt nem rég nyári akcióban az összes, komoly kedvezményekkel. Nálunk is bővült a lista számmal.
Asszonnyal mi is sorban kezdtük a Jurassic park világát kijátszani. Ez is olyan jó, mint a többi. A dinók irányítása és egyéni képességei pedig még több pluszt adnak a játékhoz.
Viszont amíg ki nem játszottad mind a 4 sztori küldetés részét, addig fölösleges nekikezdeni a nyílt világ kijátszásának, mert túl sok karakter hiányzik a sikeres megoldáshoz. -
senior tag
válasz Dilikutya #13 üzenetére
És most volt nem rég nyári akcióban az összes, komoly kedvezményekkel. Nálunk is bővült a lista számmal.
Asszonnyal mi is sorban kezdtük a Jurassic park világát kijátszani. Ez is olyan jó, mint a többi. A dinók irányítása és egyéni képességei pedig még több pluszt adnak a játékhoz. Viszont amíg ki nem játsz
-
Hintalow
senior tag
Ezt is betárazzuk majd, szépen idősorrendben toljuk végig családdal a lego játékokat 100%-ra, most éppen a clone wars végénél járunk
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
haxiboy
veterán
Valóban nagyon jó, bár nem vagyok oda a lego játékokért, ezen jót nevettem
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
törölt tag
"társalkodni"
((társ-al-kod-ó) mn. és fn. tt. társalkodó-t. Aki másokkal társalkodni szokott, vagy szeret; nyájaskodó. Mint főnév jelent személyt, ki különösen, és rendszerént valakinek mulatótársa, s bizonyos lekötelezettségnél fogva körülötte van.)Esetleg társalogni, beszélgetni...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Dilikutya #23 üzenetére
én 8 éves voltam amikor láttam őket , azóta is a kedvenceim , szerintem az avatárból is látszik Aztán 1-2 évvel később jöttek a lego SW-k , oooo kicsiként váltam kockává
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Dilikutya
félisten
Már csak azért is elő kéne venni újra, mert anno egyik SW részt sem fejeztem be, pedig imádom a Star Wars-t. Valami akcióban fel is kéne pakolni a Steam-re, és már onnan játszani, kicsit akciósabb áron a Jurassic World is kell majd. LEGO-t is imádtam, a Jurassic Park-ot is megnéztem 9 évesen a moziban 1993-ban, azóta is rajongok érte, a játék még így 30 fölött is jó lehet, a Marvel-t is élvezem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Lehet újra előveszem, emlékeim szerint nagyon ugrálós volt. Most a LEGO Marvel Superheroes-al újra kezdtem legózni, ez nem fogja felemészteni a kontrollert, pedig itt is kell nyomni mindent. Lehet csak egy FPS-hez, meg GTA-hoz képest tűnt ugrabugrának.
Amúgy nem értem én ezeknek a DLC-it. A játék felépítéséből adódóan bónusz küldetésekre nem nagyon lehet számítani, a Jurassic World-höz is csak pár új figura meg jármű van, de figura gondolom ugyanúgy van a játékban bőven, m int a többiben, csak győzzed mindet játszhatóvá tenni. És a 3 DLC összesen nincs 4€. A Marvel-hez is van pár DLC, kb. ugyanennyiért. Mintha nem akarnának vele pénzt keresni.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Micsurin
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Az már egy későbbi, gyűjteményes kiadás. A legelső az előzménytrilógiás rész volt, az volt a Traveller's Tales első LEGO játéka a sorozatban. Utána egészen mostanáig nem játszottam LEGO-val, amíg nem vettem egy X360 gamepad-ot, lazán kinyírtam a billentyűzeten a space-t vele a játékkal annak idején, működni működik, de nem rugózik vissza úgy.
-
atike
nagyúr
....vennem kéne már egy PS4-et...
-
-
Micsurin
nagyúr
? HP volt vagy 8 rész , star wars 6 rész , clone wars meg amennyit akarnak. Indiana J sem 4 volt , JP meg csak 4 van
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
pigster
senior tag
Egy gond van vele: rövid.
Néhány óra alatt kész a végigjátszás. Persze nincs meg minden gyűjtögetnivaló cucc, meg ember...
Azért a régebbi Lego játékok ennél hosszabbak voltak.[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Még nem próbáltam ilyen játékot sose, de elkapott a nosztalgia tőle. Rá is keresek, mik vannak még LEGO világba fordítva.
Kíváncsi vagyok a játékmotorra is, gondolom nem egy CryEngine vagy Frostbite.
-
eisento
addikt
split screen. de sztem ne nagyon akarj ugy jatszani en parommal nyomom de ha ketten jatszunk rohadt bugos lesz a jatek :S vagy o vagy en nem tudunk karaktert valasztani stb
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
LLKobe
veterán
Lan coop is van benne, vagy csak split screen?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
VictorHUN
aktív tag
90es értékelést csak Jurassic Park rajongó adhat
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
Sz.Miki
őstag
Imádom ezt a részt, eddig ez a legjobb szerintem. Párommal lassan a végére érünk.
-
Max_218
tag
Elég jó rész lett ez is, egyedül csak azt sajnálom az újabb lego ,játékokban hogy a szinkront megcsinálták normálisra,és már nem gügyögnek a szereplők,pedig vicces volt néha az is
-
-
Dilikutya
félisten
Ezen a grafikán nincs mit javítani, mégis csak egy műanyag világ kockákból. Hiányolom is, hogy a környezet kevés LEGO elemet tartalmaz, csak a rombolható, vezérelhető dolgok vannak kockából.
Ellensúlyozandó, hogy évente több LEGO játék is kijön, szerencsére már a játék alapára is kevesebb, mint a standard új ár.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Legendd
senior tag
-
elistvan
őstag
Gratula a teszthez jó lett! A sok pálya, ugye relatív. A Star Wars-oknál talán fejezetenként 6 pálya volt ha nem csal az emlékezetem. Mondjuk a javukra legyen mondva, eléggé nagy pályák. A grafika olyan amilyen, nem hinném hogy azon lenne mit érdemben javítani (tehát sokkal szebben nem nézne ki), így legalább nem kell atomerőmű a futtatáshoz így régebbi géptulajos is tudnak játszani vele. (pc-n).
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB