- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsori_peter
tag
Ezek a LEGO játékok sajna egyre csak rosszabbak....elveszítették a "varázsukat" vagy hogyan is fogalmazzak...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz ForRedGlory #7 üzenetére
A GTA ma ment ki, folyamatban van a két AC (a Unity nálam van, sajnos nem vagyok vele elégedett egyébként), a héten várható a Far Cry, illetve valamikor a PES is.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
senior tag
Nem értek egyet a teszttel. Ami neked hátrány, az neken pozitívum. Pl változatlan irányítás, újítások hiánya, stb. A beszéd pedig egyáltalán nem zavaró. Vannak persze hibák, pl az átugorhatatlan videók, vagy a kamerakezelés nem mindig ideális, néha nem látszik a karakter, vagy az ugrás helye, de ez áthidalható szorosabb csapatmunkával, ha közelebb mennek egymáshoz a játékosok. Ami viszont tetszik a batman3-ban, az a retró részleg. Nincsenek nagy terek, viszont a sok kis világ között teleportálgatva még eltévedek.
-
ForRedGlory
félisten
Nem beszolas, csak kerdes. Ebben a honapban egy kezemen nem tudom megszamolni hany AAA kategorias jatek jott ki, erre Lego teszt van? :S Mikor lesz valami komolyabn jatek teszt?
-
RangerFox
veterán
Az utolsó épkézláb rész a LoTR volt, azóta meg nagyon esik a színvonal... Valahogy beleuntam az ilyenekbe, a Lego Batman 2-ben is csak két gombot kell nyomnod, hogy legyőzz egy ellenséget, belőlük meg van egyszerre vagy húsz. A Lego marvel meg annyira leegyszerűsített, hogy abbahagytam a legelején.. Ez meg..
-
tomba
tag
Számomra is eddig ez tűnik a leggyengébb résznek - mondom ezt úgy, hogy valamennyi LEGO játékot egészen 100 %-ig vittük el barátnőmmel és itt még csak a történetet játszottuk végig egyszer.
Engem nem zavar a beszéd, főleg filmek eredeti szinkronjai nem. Azonban itt nagyon hiányzik a nyitott világ, amit Lotr, Batman 2, Marvel, The Hobbit részeknél már megszoktunk. Sok a láthatatlan fal, és a kamerakezelés mintha rosszabb lenne az elődöknél. (Osztott képernyőnél néha előfordul olyan, hogy egyik játékos karakter sincs a képen, ez igazán frusztráló.)
Hibáinak ellenére azonban még mindig a ezek a játékok a legötletesebbek és legélvezetesebbek, ha valaki PC-n couch coop kétjátékos játékot keres (dropin-dropout rendszerrel). (A hasonló koopra épülő játékoknak vagy idegesítő retro kinézetük van, vagy ostoba lövöldöző vagy hack&slash (Kivétel Lara Croft és a Trine szériák). Meg vagyok győződve róla, hogy ez a magas eladási számok egyik legfőbb oka.[ Szerkesztve ]
-
szorfos
csendes tag
Nekem unalmassá váltak ezek a Lego játékok, pedig nagyon szerettem őket. Valahol a Lego City Undercovernél értem el a csúcsot, azóta nem látok újdonságot. Ninjago egyébként van Vitára és 3DS-re, de eléggé gyér kinézettel.
-
pigster
senior tag
A LEGO játékok kb. addig voltak jók, amíg el nem kezdtek beszélni a figurák.
Star Wars, Indiana Jones, Batman (1) esetleg Pirates of the Caribbean. Harry Potter, Lord of the Rings és egyebek vacakok. Reméltem, hogy esetleg lesz Ninjago vagy Chima, de nem, továbbra is Batman. Unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gorenje MO20A3B Mikrohullámú sütő
- Hitachi 50HK5601 127cm 4K UHD Smart LED TV - WiFi - Netflix - YouTube
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Eladó újszerű next level racing szimulátor szék!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest