Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Call of Duty: Black Ops 6 - Részletek az első szezonról
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz967
aktív tag
Világa,játék menete, hasonló,mint a Bloodborne-é.
TetszikPs5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
Frod
addikt
Ezeknél a bemutatóknál direkt ültetnek le olyat, aki életében nem játszott még soulslike címmel? Vagy csak bekötött szemmel ment emberük?
Do you see the white shadow?
-
Kvelstadt
veterán
Így lehet megmutatni hogy haj de soulslike és nehéz.
Ha odaülsz te vagy én akik játszottunk már ilyennel akkor reflexből dodgeolni fogunk ha megmozdul az ellenél.
Egyébként várós a játék, de addig is, remélem a steelrising is jó lesz.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Scholes9
nagyúr
Jöhet
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
melega
őstag
Te a demót végigjátszottam.
Remélem onnan folytatható mint a dög unalmas Shadow of The Tomb Raider vagy Wu long to az viszont nekem gyors.33 as szintűre húztam fel a karaktert.
Az első boss nem volt nehéz, a szamárfejű második szívatott a legjobban.Mindent összeszedtem, és a kétkezes kardot amennyire tudtam felfejlesztettem a csajnál aki a pultnál áll a hotelban.
Bár központi hely ahol fejlődni tudok tetszik.
Szerintem Bloodborne klón, csak ott óriás előny hogy 18 bloodvile illetve 18+9 jelzésű bloodvile lehet az embernél.Ugyanúgy a Dark souls 1 be nagy előny hogy 20+3as.
A DArk souls 2 be 13+9es
A DArk Souls 3ba 9+13 as jelzésű estus flaska lehet náladA harmadik bossal is szenvedtem, de rájöttem ahhoz hogy alig sebezzen mikor védek nem volt elég a techniket és adventuret 10-esre húzni, hanem 19 esre kellett hozzá a motivationt.
Az életcsikomat és a vigort is jól felhúztam.A kétkezes karddal már le tudtam ölni azon a szinten a 3. bosst, mert a felhúzott kard már sebezte rendesen.
Majd néhány bossfightról amit megcsinálok magamtól rakok fel neked és a souls rajongóknak videót mint a Dark souls 1,2 végső bossfightjairól.
PCre van meg mivel 60 euróm volt a steames pénztárcában és arra költöttem, bankkártyás vásárlást meg idén már nem akarok csinálni.
Fontosab dolgokra kell a pénz.Így is előre megvéve a Final Fantasy XVI, az AC Mirage az utolsó lesz meguntam, a Lords of The Fallen gyűjtői Ausztráliából jön elbasztram a rendelésem, mert Németországból kellett volna, és a hivatalos angol honlap meg magyar telefonszámot nem fogad el, csak angolt.
Ennyi majd írhatsz hogy tetszik neked a teljes verzió.
A vért kiszedtem belőle hogyha fogyatékos felnőttek nézik a videóimat, ne legyen halálvágyuk, amúgy szerintem egy egészséges épp eszű egyetemista nem emiatt a játék miatt lesz gyilkos.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Előrendelve már 4 hónapja, már nagyon várom
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Assetto Corsa Competizione
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest