Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiftac
aktív tag
Szerintem jó lesz ez a rész és bemutatja azt, ami nem volt kellően kifejtve az alapjátékban. A grafika pont nem érdekel annyira, de a hangulatát pont ez adja meg, hogy nem full realisztikus az egész. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy Max egyáltalán szóba kerül-e a játékban, elvégre barátnők voltak régebben.
-
bepken
veterán
én csak azt nem értem, hogy hogyan akarják folytatni ezt a történetet...nagyon félek, hogy el fogják cseszni.
ez az előzmény még talán rendben lesz, a 3 epizód is azt sejteti, hogy nem fogják értelmetlenül nyújtani a sztorit, gondolom lesz azért visszaemlékezés a gyerekkori Max-re - bár elvileg ő még nem is olyan régen ment el...hirtelen nem ugrik be, hány évesek voltak, mikor meghalt Chloe faterja - de nyilván itt most Chloe és Rachel kapcsolatán lesz a hangsúly
-
FLATRONW
őstag
Engemet is zavart. Ez a grafika nem azért olyan, amilyen mert művészi akar lenni, hanem egyszerűen kevesebb munkát igényel. Például a korábbi játékuk a Remember Me sem egy látvány orgia, de bőven megfelelő volt amit nyújtott és művészi szempontból sem volt utolsó pl. a város ábrázolása.
-
boost
addikt
de ha nem lesz időmanipuláció, akkor... az volt a legérdekesebb benne.
-
KaitouP
nagyúr
Ma végeztem az első résszel, fel is iratkozott a játék az örök kedvenc listára. FANTASZTIKUS GAME! BtS day one vétel.
-
wolfman
veterán
válasz
[Prolixus] #6 üzenetére
Nekem az nem tetszik, hogy a grafika k..vára semmit nem változott, pedig már az első rész visszamaradott kinézete is el volt maradva. Nem vagyok grafika nazi, de ez nekem nagyon nem jön be.
-
[Prolixus]
addikt
Olvastam, de mondjuk érteni nem értem. Ashly sztrájkolt, de aki most szinkronizálja Chloe-t színésznő, ő nem? Meg őszintén szólva nem is érdekel. Könyörgöm, akkor várjanak amíg rendeződik a sztrájk vagy valami. EZ így nagyon tré. Alapból megvettem volna day one, de így jó lesz inkább akciósan 2-3 €-ért.
-
Gery9112
őstag
válasz
[Prolixus] #4 üzenetére
Első hsz., sztrájk miatt nem ő Chloe hangja....vagy csak nem akartak neki annyi pénzt adni....vagy látta, hogy ez egy rókabőr lesz és nem akarta a nevét adni hozzá
-
[Prolixus]
addikt
Hol van Ashly Burch hangja?
-
Cassi
őstag
Nem tetszik, hogy egy ismeretlen, éppen most profilt váltott cég kapta meg a jogokat. Mi köze van hozzájuk az eredetit készítő dontnodos csapatnak? Csak megvették a jogokat vagy hogy történt? Kicsit lehúzásnak tűnik elsőre.
-
Nem olyan rossz az új hang
De azért sajnálom, hogy nem lehetett a régi a sztrájk miatt
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az előzményeket elmesélő sztoriban Chloe Price-t irányíthatjuk majd, az idő manipulálás viszont nem lesz elérhető.
- Az SAP lett Európa legnagyobb cége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest