Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem igazán tudom egyelőre elképzelni, hogy lesznek ilyen hardveren ilyen játékok:
Live-Die-Respawn
-
-
cbalint
csendes tag
Úgy tűnik Vulkan-t fog használni: https://www.khronos.org/conformance/adopters/conformant-products#vulkan
-
g@bo
nagyúr
bár a nintendód nem hatja meg, nem leszek benne az első 2 évben a vásárlók táborában. azután is megfontolom.
köszönjük a wii u-t.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
.LnB
titán
Eddigi infók alapján ez a Nintendo Switch egy gifben: [link]
De legalább 8fele lehet szétszedni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
Én továbbra is kíváncsian várom a konzolt.
Sic Parvis Magna
-
-Skylake-
addikt
Teljesen kizart, hogy ez a minoseg ki tud jonni majd egy NX-bol. Saccra valahol a 3DS es a komolyabb mobil gpuk ( 880MP6, esetleg Adreno530) koze tennem igy latatlanba a minoseget. Ami ezen a videon van, attol egy komolyabb pc is megfekudne, csak nezd az arnyekokat 1:12-nel a videoban...
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
rodrigez
senior tag
Egyáltalán nem negatív hangvételben mondtam. Last of us nagyon szép, még mindig, de azért a vegetáció minősége közelében nem volt az ebben a videóban látottakhoz. A fák részletessége, az aljnövényzet, stb. De mivel kiderült, hogy PC-n futott a trailer, így nincs is miről beszélni, sajnos. Így meg fölöslegesen nem bántom a jelen konzolgenerációt, mert bár lenne miért, de nem lenne fair egy újabb PC - Konzol összevetést csinálni. Sokkal érdekesebb lett volna ha a videó valóban a Switch-en fut, de majd meglátjuk, hogy néz ki azon a végleges formájában a játék. Előre nem írom le, de csodát sem várok.
-
.LnB
titán
-
törölt tag
Az atomokat mindenki szidja.
Ez meg egy xbox one 3-ad 4-ed resze.
Kb ilyen lenne egy 8 magos atom. -
törölt tag
válasz Darth_Revan #16 üzenetére
Az nagyon elfogadhatatlan lenne azert. Igy lenyegeben akkor csak egy felig meddig hasznalhato megoldasnak nez ki a dolog ha eppen aramszunet van a lakasban es addig is legyen mivel elutni az idot alternativa.
Ha nem kepes tartani 30fps-t akkor maga a Switch letezese is ertelmetlen. -
hajbel
addikt
válasz -Skylake- #20 üzenetére
Nem jársz messze. Itt az összes mobil/konzol GPU teljesítménye, bár a GFLOPS nem ad pontos adatot a teljesítményről, csak kb. olyan mint mobil bencharkban az Antutu. Előzőleg azt jósoltam, hogy egy generációval fogja megelőzni a mobilos piacot, ami nem jött be, gyengébb a gép az általam várttól. Mivel órajelben egy majdnem lefelezett galaxy S6 CPU van benne, a GPU pedig az Adreno 530-nál azért egy fokkal erősebb (az kb. 520 Gflops), kérdés, hogy a gyenge CPU mennyire fogja majd vissza a tegra x1-es GPU-t... Az viszont már most kijelenthető, hogy a tavasszal megjelenő mobilok teljesítménye velószínűleg minimum ott lesz, mint a Switch, ha tényleg ezzel a koncepcióval adják ki.
(#13) Pepeeeee: Ez egy PS4 gameplay.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
tuki2200
senior tag
Esküszöm a koncepció rajzok kiszivárgása óta nálam jobban alig várta valaki ezt a cuccot, de hírről-hírre csak csovalom a fejem és mondogatom, hogy ez igy nem jo... nemtudom hogy ez meg Ivata projektje volt vagy mar az új CEO kapkodott össze valamit de nekem elképzelhetetlen h ez sikeres lesz japanon kívül
[ Szerkesztve ]
-
Peter13
senior tag
OK, lehet hogy a hardware nem lesz egy atomvillanás...de a Nintendo eddig sem a giga-brutál flops-okról szólt. A lényeg sokkal inkább az hogy mit fognak rajta futtatni, ahhoz meg lehet hogy elég lesz. Egy DS-en kívül sosem volt más Ninentdo-m, tehát beismerem hogy kívülről nézek belefelé az ablakon, és csak ugatom a témát. Viszont nekem eddig úgy tűnt, hogy ők mindig külön utat járnak, és egy különleges "mikrokultúrát" kínálnak: a hangulat az ami őket eladja, nem a szépen hullámzó fűtenger.
Én azt mondom ne írjuk le őket: majd meglátjuk hogy mit tud a teljes csomag (HW+SW) a megjelenés után.
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
félisten
Pedig szerintem jó lesz ez. Előre mindenki lehúzza, feleslegesen. nézd meg a mostani asztali gent egy belépő szintű PC is hozta már a megjelenéskor is a teljesítményét.
Jó felé nyitott az N, nekem tetszik.
Ráadásul most, hogy megjelent a Khronos támogatási listáján, sokkal erősebb lesz ezzel az API-val a hardver közvetlen elérése és teljesítménye, így már elképzelhetőnek tartom ezt a szintű grafikát.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Vesa
veterán
Szeretem ezt a szót, hogy "kiszivárogtakl"...
Nyilván nem szivárgott ki semmi sehonnan, ezeket az infókat jól megterevezett marketing stratégiával csepegteti maga a gyártó.A tudomány a valóság költészete!
-
Memora
senior tag
Úgy látszik megunta a Nintendo, hogy egyszerre kell fejlesztenie asztali, és handheld konzolt is
Fancy quote placeholder
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest