Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Peltár

  aktív tag

  Kezd itt az egész beszélgetés elfajulni, személyeskedésbe átmenni, ami nem jó, arra ott van a
  politikának elkeresztelt szarkupac.

  Szerintem itt a társaság zöme alul van informálva USA, Anglia , Kína, Oroszország, Törökország, Arab országok, Irán, stb hírszerzése, és egyéb nemzetbiztonsági hivatalait illetően. Aztán megy a vita, legalább 5-6 dokumentumfilm van amit érdemes megnézni, jegyzetelni, csipegetni a morzsákat, a kirakós darabkáit megpróbálni kirakni.
  Ha nem 20-30 éve ez a hobbija valamelyikőtöknek, vagy nem ez a munkája 30 éve, nem fog menni. Az sem árt, ha a haditechnikával is erős hobbi szinten foglalkoztok szintén 20-30 éve.
  Snowden, akkor döntötte el hogy kiadja az anyagokat az újságíróknak, amikor kiderült hogy az ő általa írt programmal, kémkednek Amerikaiak után, ami azt jelenti az Amerikaiak 2 milliárd megfigyelést végeztek Kína felé a saját országuk felé több mint 3 milliárd. Ezt nem igazán értette, ha a "terrorista" sejtek központjai Afganisztán, Pakisztán, Irak, Irán, Szíria, Jemen és egyéb Afrikai országok, illetve elvétve egy-két közép amerikai ország is néha képbe kerülhet.
  + Ártatlan embereket is megszívattak, mert a 15-ik rokonnak nem volt tiszta a pedigréje.
  Tehát elsőre szólt kisfőnök, majd a beszervező nagyfőnöknek, egyszer ki is lépett.
  Ha akart volna komoly kárt okozni akkor 100x nagyobb szart is kavarhatott volna,
  Oroszország azért is is jött szóba, mert az egyik szenátor kijelentette azonnal tárgyalások nélkül likvidálni kell, semmi vizsgálat ahol megvédhetné magát.
  9/11 Pentagon, elég sok felvétel van arról ahogy az ismeretlen eredetű repülő tárgy törmelékeit szedegetik lóhalálban öltönyben nyakkendőben az urak. Látni ott gázturbinát is
  ami RQ–4 vagy Predator, vagy hasonló méretű robotrepülőgép, még a tomahawk is belefér, bár az egy kicsit kisebb. De utasszállító az biztos nem volt, az sokkal nagyobb pusztítást végzett volna. Pentagonnak egyébként elég komoly saját légvédelme van. Bármit ami tiltott légtérbe berepűl az első figyelmeztetés után kötelessége lett volna lelőni, akármi az ára.
  A pentagonban lévő tábornokok, fejesek, dokumentumok fontosabbak mint egy gép és mondjuk 200 ember, sajnos ez van. A légi nemzeti gárda tűzparancsot is kapott, ha valaki nem fogad szót a légi irányításnak és nem száll le, vagy oda ahova átirányítják le kell lőni.
  - WTC ikertornyok új tulajdonosa egy bizonyos Larry Silverstein nevezetű úr 1 hónappal az események előtt kötött biztosítást kifejezetten terrorista támadásra külön-külön a két toronyra. A WTC biztonsági szolgálatát Bush rokonának cége biztosította. A WTC talán 5-ös épületében rendeztek be egy atombiztosra megerősített részt, amit terrorista, vagy atomtámadás esetére építettek át, ez volt az összes New York-i fejes elméleti menedéke ahol éppen tartózkodniuk kellett volna, mert pont ezen a napon volt egy hadgyakorlat azzal kapcsolatban ha USA légterét támadás érné, eltérített repülőgépek és egyéb nyalánkságok.
  formájában. Ez az épület is romba dőlt. Egy épületnél a tulaj Larry Silverstein nyilatkozta
  hogy ő kérte a tűzoltókat hogy robbantsák fel az épületet, ne oltsanak, mert még több ember
  megsérülhet, meghalhat. Ok, de egy irányított robbantás kivitelezése több nap. És ritkán a tűzoltók csinálják.
  Brexit csalásra, hazugságokra, adatlopásra épülő kampány amiben két profi MI technikát alkalmazó számtech cég is részt vett egy Kanadai és egy Amerikai. Az Amerikai cég véletlenül az USA speciális alakulatainak, hírszerző cégeinek dolgozott előtte, vagy 10 országban, majd Trump kampányt segítették, illetve a Tulajdonos 8 offshore cége, annak ügyfelein keresztül is támogatta Trumpot előtte meg némi dollárt adott az angliai Brexit bulira. Amerikának nem érdeke az erős Európa, azon kívül Angliában van a hírszerzés egyik fő lehallgató bázisa és drón irányító központja. Az angol hírszerzés segít lehallgatni az Amerikai állampolgárokat, az adatokat meg átadják, azt már nem tiltják az USA törvényei a lehallgatást igen. Oda vissza kölcsönösen megy a játék. Kína gazdagon benne van az ipari kémkedésben
  kiemelkedően nagy mennyiségben nyúltak le Amerikai fejlesztéseket, amire igen dühösek az Amerikaiak. De Kína és Oroszország zárt világ, nem akkora a demokrácia mint az USA-ban, sokkal kevesebb információ kerül ki, + azért is mert Kína és Oroszország utána megy azoknak akiknek eljár a szája és megöli akár mi is az ára. Semmi pénz nem sajnálnak rá. Kína még haza is rabolja az embereit aztán vagy kivégzik, vagy 100év börtön, vagy kifizetnek az elvtársaknak irdatlan lóvét és cserébe szabadok lesznek, de a Kínai propagandát kell szolgálni. Az Oroszoknál ott van Putyin ex KGB ezredes ha jól emlékszem, minden régi kapcsolatát használja, most éppen azt a fickót cserélte be aki lelőtte az Ukrajna felett átrepülő Maláj gépet. Szóval egyik oldal sem jobb mint a másik, csak van akiről könnyebb információhoz jutni, de ők mivel a fél világon beavatkoznak mindenbe pénzel, fegyverrel, katonai tanácsadókkal, speciális alakulatokkal, akik hivatalosan ott sincsenek, de néha meghalnak, a nagy számok törvénye szerint néha hibáznak és az néha ki is derül. Mivel 10x több a beavatkozás részükről, ennyivel több infó is kijut. Nevada 51-es körzet, napjaink, egyik ipse poénból kitalálta menjenek el látogassák meg a nevezett katonai objektumot, mert meg akarja nézni az UFO-kat, Facebookon gyűjtött embereket az emberek meg poénból jelentkeztek több ezren, erre ezt az 51 körzet komolyan vette és azt mondta minden erőt be fognak vetni ami szükséges hogy az objektumot (ahol éppen a B2B utódját fejlesztik) bármi áron megvédjék saját állampolgáraiktól. Gyakorlatilag érdekes dolgok tudnak kiderülni, ráadásul jó része igaz is, csak iszonyat sok idő, pénz energia minden névnek helyszinnek
  személynek eseménynek utánajárni. Aztán ott vannak a 50-80 évre titkosított dolgok, mint például Észak koreai háború miért is tört ki, az is most jött ki, hogy az USA azt mondta ha még 1x támadás éri őket Vietnami vizek felől Észak Koreaiak által, akkor onnantól háború.
  Nos megjött a második támadás, amiről most mondták el, hogy téves riasztás volt, de az USA
  rögtön csapást mért Koreára idáig titkosítva volt.

  Ha a munkahelyeden titoktartási szerződést irtanak veled alá, aztán a munkahelyeden törvénybe ütköző dolgokat, bűncselekményeket követnek el, és te nem jelented a rendőrségen, vagy a megfelelő helyen, ugyan úgy bűncselekményt követsz el, vagy nem mentesülsz arra hivatkozva, hogy titoktartásit írtál alá, nem szólhattál. Az emberi, erkölcsi része megint egy másik kérdés.

 • MageRG

  őstag

  Várjál már.
  Te most azzal érvelsz, hogy ha Snowden nem borítja a bilit, akkor a tenoristák továbbra is vidáman használják azokat a csatornákat, amit az NSA lehallgat?
  Nem is tudom meddig mehetett volna ez... (A sokkal korábbi Echelon project már eléggé parássá tehetett mindenkit.)

  "What is bravery, without a dash of recklessness!"

 • Sanya

  veterán

  Az a baj, hogy ezzel lehallgattak sok saját ártalan állampolgárt, meg szövetséges állampolgárt.

  Melyik diktátor mondta, hogy inkább 100 ártatlan haljon meg, mint 1 bűnös megmeneküljön?

  A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

 • MageRG

  őstag

  Jeromos szerint mindegy, mert akkor is törvényes volt.

  "What is bravery, without a dash of recklessness!"

Hozzászólok Aktív témák