Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Gondolom nem kaptak engedélyt a Sonytól egy Uncharted: Drake's Karting játékra, így inkább leléptek.
A Slime draws near! Command?
-
Televan74
nagyúr
Én nem tudom eldönteni.Ez náluk csak pénz kérdése, vagy csak friss levegőre és új kihívásokra vágynak?
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
energy4ever
addikt
Hat igen, ha ennek a kiadonak is vege lesz, akkor mar nem marad egy normalis, minosegu kiado sem. Kar volt ezt hagynia a sonynak. A studio alltal kiadott jatekok mindig jol sikerultek, mind tortenetre, mind jatekelmenyre, es a futurisztikus, csucsgraffikas, megalkotott villagok is lenyugozoek voltak.
Sajnalom ha megszunne, vagy nagy valltozas lenne tapasztalhato majd.
(#2) Televan: Emberbol vannak ok is. Igy szerintem a penz ami dontesuket nagyba mas iranyba huzta.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz energy4ever #3 üzenetére
Azért ott van még a Rockstar meg a CD Projekt Red.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
james001
veterán
A képen lévő Crash nem a Naughty Dog által készített Crash-ből van. Csak hogy belekössek valamibe
(#3) energy4ever: Azért attól hogy elment 2-3 ember nem jelenti azt hogy egyből összeomlik a csapat (legalábbis reméljük nem válik kárukra). Én mondjuk Amy Hennig-et sajnálom egyedül,ő egy nagyon tehetséges nő. Ő mondjuk akkor már visszamehetett volna a Crystal Dynamics-hoz hogy egy új Soul Reaver játékot segítsen összedobni,de ez már más téma
https://psnprofiles.com/kazama001
-
addikt
-
törölt tag
[trollmode]Ú akkor a következő CoD-ba nem kutya lesz hanem kislány, aki settenkedve lenyilazza az ellent.[/trollmode]
-
kovsol
titán
Ha egy 3 fős csapatról lenneszó akkor lehet még hirértéke is lenne.
May the Force be with you!
-
.LnB
titán
Csak a pénz. Értelmes, kreatív ember miért akarna COD-ot fejleszteni?
És ezt nem trollkodásnak szánom. Egy indie címben több kreativitás van mint a COD-ban.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Értelmes, kreatív ember miért akarna COD-ot fejleszteni?
Ezt az ostobasagot nehez nem trollkodasnak venni.
A hirt amugy elolvastad? Vagy azt hiszed, azert mentek oda, hogy ujra feltataljak az elozo reszek multis terkepeit? Az Unchartedek jatekmenetre ugyanolyan bugyuta csolovoldek voltak mint a CoD-ok, megspekelve ketbites fejtorokkel meg egygombos platformozassal. A narrativa es a mozizas viszi el/vitte el mindkettot a hatan, amiben ha tetszik ha nem mufajon belul a CoD a nagymester - ha meg szerinted ahhoz nem kell kreativitas akkor valami alternativ dimenzioban elsz.Egy indie címben több kreativitás van mint a COD-ban.
Igen es? Almat hasonlitasz kortehez
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- E-roller topik
- Napvilágot látott a Patriot 14 GB/s-mal olvasó M.2-es SSD-je
- Peugeot, Citroën topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Politika
- Crypto Trade
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Ps5 Lemezes
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 18.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.7.1, 3 hó garanciával!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 konzolok és tartozékaik javítása garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen