Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Hú ez mekkora hír, ááááá!!!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
félisten
Vajon szimulator lesz, vagy arcade?
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
SH4D0W2011
őstag
Na erre kíváncsi leszek.
-
Sanchez638
addikt
V Rally 2 még alap a retro gépeimen. Egy NQ(Network Q) Rally-t nem akarnak beújítani?
Számom az adatlapomon.
-
taki01
őstag
válasz Sanchez638 #4 üzenetére
Mennyit nyomtam a SonyEricsson T230-n a V-Rally2-t a suliba.
-
Crytek
nagyúr
Frankó.
Már csak a RallySport Challangenek és a Sega Rallynak kéne visszatérnie.
Next PC Upgrade: 2022
-
james001
veterán
V-Rally 2-t imádtam még PS1-en. Emlékszem az intró zenét mennyire szerettem
Kíváncsi leszek erre hogy sikerül.https://psnprofiles.com/kazama001
-
ribizly
veterán
Én a Rally Championship 2000-et kedveltem rettenetesen. Volt benne split screen, ahol egymás ellen (nem ghost, vagy time challenge, hanem egyszerre indulván, egymást lökdösve, szivatva) lehetett tolni. Nagyon poén volt. Egy ilyet újra el tudnék képzelni, hiába nincs ilyen a valóságban.
Egyébként a Dirt Rally mellett nagyot kell gurítani...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Feketelaszlo
senior tag
A farmszimulátoros kiadó megvett egy jól csengő nevet és lefejleszti a folytatást egy másodvonalbeli stúdióval. Tudom, hogy nagyon előítéletes hozzáállás, de a nevek alapján én nem várnék méltó 4. részt. A hivatalos WRC játékok is hírhedten rosszak, s nem kizárt, hogy ez is csak azoknak az áttextúrázása lesz. Persze ott van a nosztalgia a Rally Trophy, Rally Masters, Rally Championship Xtreme és hasonló játékok iránt, de attól, hogy rúgnak még egyet az Inforgames sírjába, ez a korszak még nem fog visszajönni.
-
Crytek
nagyúr
Most hirtelen a Rally Trophy ugrott még be ami egész jó volt. Az se volna rossz felújítva
Next PC Upgrade: 2022
-
GreatL
őstag
Lehet itt sorolni ezeket a régi rallys játékokat, viszont a Dirt (3, Rally)-ben nagyon eltalált simcade irányítás van szuper játékmenettel.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Xarina
aktív tag
Johetne egy jo rallys jatek, de a fejlesztokbol itelve nem fuzok hozza nagy remenyt.
-
GodGamer5
addikt
Az 1-2 az instant klasszikus, ez meg ilyen Flatout koppintásnak tűnik. Remélem nem cseszik el úgy mint a low budget Moto Racert...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
D.Va
senior tag
Érdekesség: a legendás V-Rally 3 fődesigner-e a Kylotonn-nál dolgozik a WRC szérián (a WRC 5 óta), aminek szintén a Bigben a kiadója... Surprize?
-
Csapoati
nagyúr
Legendás alatt azt érted, hogy legendásan szar? Komolyan mondom, annál hitványabb fizikát még nem láttam rally játékban, mint ami a V-Rally 3-ban volt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
D.Va
senior tag
V-Rally-t sokan szerették, és nem azért mert ultramegabrutál szimulátor... Az NFS Underground 2 fizikája is egy nagy nulla, köze sincs a reaitáshoz, mégis odavolt érte mindenki... vagy pl az Outrun sorozatnak sem. Nem csak szimulátor lehet jó, hanem egy ARCADE játék is...
Nem mondtam egy szóval sem hogy a V-Rally egy SZIMULÁTOR.
Szóval nem értem mire ez a nagy felháborodás...
Egyébként lehet hogy V-Rally 2-re gondoltam... (vagy 1-re )
Válassz![ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Az 1 és a 2 nagyon jó játékok, szerintem inkább azokra gondoltál. A V-Rally 3 2002-ben borzasztóan elavultnak hatott a Colin McRae Rally 3 mellett, mind grafikában, mind fizikában, mind játékélményben. Tisztára emlékszem, hogy vártam, aztán ordas nagy csalódáést okozott. Nem kell szimulátorszerű fizika (szeretem az árkád játékokat is, pl az NFS U2 fizikája is élvezetes), de ami abban volt, az kimeríti a szándékos károkozás fogalmát. Az autó tolja az orrát, aztán egyszer csask minden átmenet nélkül kimegy a segge, ráadásul irreálisan is gyorsul.
-
rdt89
addikt
Ez egy remek hír, az első 3 rész számomra Colin szintű élmény és szórakozás volt. Sőt a V-Rally 2 votl az egyik kedvencem, nagyon hangulatos volt, reméljük nem Gravel szintű produktum érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Star Wars Outlaws - Xbox Series letöltőkód
- Ghost of Tsushima: Director's Cut- rendezői változat & The Crew II lemezes PS4- játékok
- Lemezmeghajtós PlayStation 5 FAT - 2025.11.26-ig Alza garancia - konzol beszámítás ok
- Xbox Series S 512GB - 2025.03.27-ig Microsoft garancia - konzol beszámítás ok!-
- Xbox Series S 512GB - 2025.01.15-ig Microsoft garancia - konzol beszámítás ok!-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest