Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz
Csakénvagyok #2 üzenetére
it's murder on streets!
-
Az EA-nak azt sem hiszem el, amit kérdez - legalábbis a FIFA-val kapcsolatban. Teljesen lezüllesztették PC-n ezt a játékot, remélem óriási bukta lesz.
-
Black Dragon
addikt
Hát én azért reménykedem hogy az uj NFS jobb lesz mint a többi, ezzel a versenypálya szerű játékkal(lásd GRID)
-
Eugene Roe
őstag
Utoljára a World Cup 98-cal játszottam... kb addig futotta az újdonságokból
-
Barney™
aktív tag
FIFA-t évek óta nem szabad PC-n játszani, csak konzolon. Ezek a képek is konzolos képek lesznek. Én már nagyon várom az új részt
-
CYBERIA
őstag
Ha jó lesz a magyar hang, akkor oké.
-
Ice!?
őstag
Sok változást nem lehet észrevenni. Egy gameplay videóban remélhetőleg majd jobban látni lehet azokat.
-
Nem is élethű a Fifa.Az igazi pályák nem tökéletesek,mindegyikben van egy kis hiba(gödör,egyenetlenség)
-
Taky
senior tag
Ronaldinnnyóó főszereplésével!
-
Skizz
addikt
egyszer majd lesz egy nagy pofáraesés, mint az NFS UC-vel, aztán talán itt is észbe kapnak.
-
gYaLo
őstag
PC-n nagyon gagyi a Fifa,remélem h újítanak...
-
Kleroo
veterán
Imádtam a fifát.
kb a 2005ös volt az utsó amit szerettem.
Azóta egy rakás fos.
A pes sokáig sokkal jobb volt nála, de azis megállt egy szinten(ami azért jóval magasabb)
Szóval. bőven lenne még mit fejleszteni.
Vagy csináljanak tökéletesen reális játékmozgást, és ezzel együtt játékélményt(képzeljétek el, ha nem ilyen idétlen labdaátvételek, irányváltások lenne, hanem ecthe mint a valóságban)
Vagy ha másban nem, a grafikai minőségben alázzon.
2009et írunk. ehhez képest minden alkotórésze kb 2006os színvonalú
. -
ProEvoFan
nagyúr
PES fanatikus vagyok
ezek a hírek számomra értéktelenek
casual foci...
egyedül a manager játékmódot vehetné át a PES, a többi no comment -
Jhonny06
veterán
Ez egyre szarabb lesz, legutóbb a 2002 fogott meg, ott még normális irányítás/játékmenet volt.
-
Slade92
aktív tag
Egy játékba mindent meg kell nézni hogy néz ki főleg a közönség mert ugye az is hozzátartozik!!! Egy fps-es játékba se mondjuk az hogy ez a hát ez milyen csúnya vagy egy fa hogy néz ki de nem ezt kel nézni, ha már megcsinálják akkor ne legyen az hogy: HÁT EZ MOST ITT NEM ÉRDEKES JÓ EZEKNEK ÍGY IS !Hanem csinálják meg normálisan!!!
-
Bibby
addikt
A közönség baromi ócskásul néz ki, homogén színes pontok. Persze nem azt kell nézni, csak hát...
-
Slade92
aktív tag
Remélem valami nagy újítás lesz benne mert a 06 óta szinte ugyan az a összes fifa
-
Bikerman
aktív tag
ahogy látom ismét a pes lesz nálam a befutó...
mi lesz az a nagy dobása a pesnek?
-
Xaels
félisten
Itt nem azzal van a gond, hogy be van a játék skatujázva hanem azzal, hogy lényegében évről évre ugyanazt a hulladékot adják el új licenszekkel teljes áron. Még az is elfogadhatóbb lenne ha teljesjátékként 2évente jönne közben meg DLC-ben a friss licenszek.
Amúgy szerintem lehet újdonságot bele vinni és nem feltétlen kell megmaradni a klasszikus keménykalapos felállásnál. Simán elképzelhető lehetne 1-2 beépített multis mókás mód, elég csak ha Nike reklámokra gondolnunk azokban is volt jópár ötlet amikből lehetne meríteni...
-
daninet
veterán
volt valamelyik év, hogy kb a menü hátteret cserélték ki meg volt valami 11 rugás pluszba.. siralmas volt
-
Gordiann
őstag
Ezekből a képekből egy dolog derül ki: a nagy semmi.
Simán lehetne Fifa 09 vagy bármi más. Gameplay-ből derülhet ki esetleg vmi.
-
Csodálom, hogy minden évben képesek lehúzni egy újabb bőrt.
-
Integrale
veterán
Milyen újdonság legyen egy focis játékban? Szupeképességű játékosok ?
Nehéz újdonságot vinni egy olyan játékba, ami nem szabad, hogy elrugaszkodjon a valóságtól. -
Magnum_
nagyúr
a bátyám már biztosan várja...
-
twollah
nagyúr
Evek ota nem latok semmi ujdonsagot a FIFA sorozatban.
Ez inkabb a kotelezo gyakorlata a EA-nak.
-
fatal`
titán
ÉS a GTAsok az utcán öljenek embert? Nah és aki UT-zik?
Remélem ezt nem gondoltad komolyan.
Én nem vagyok se focimániás se semmi, csak szeretek nagyritkán focizni. Régen nagy fifa rajongó voltam, de az utóbbi években annyira nem tetszett, a PES szerintem jobb volt. Remélem ez a rész mérföldekkel jobb lesz, mint a néhány legutóbbi.
-
Black Dragon
addikt
Egyre durvább lesz
-
b3er
aktív tag
Én nem tudom h ki h van vele, de én mindig is utáltam a Fifákat, ósdi grafika, meg gagyi játékmenet, általában csak a foci mániások nyomjék...
Aki focizni akar az menjen a sportpályára én úgy vagyok vele
Új hozzászólás Aktív témák
gp A minden évben megjelenő focis játék újabb képekkel gazdagodott.
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Exkluzív ajánlat gamereknek ne maradj le!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Formula alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB GDDR6 Carbide Air 700 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest