Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Hát igen ha ilyen lesz ahogy a képeken látni,akkor hűha!
Eladó cuccok!!! https://tinyurl.com/2p9xjwkc
-
mike1334
veterán
Megcsinálják, amit a bethesda a Fallout New Vegas óta nem képes újra...és ez örvendetes
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Šolaire
veterán
Nagyon ott van,instant vétel lesz!
“Praise The Sun” \[T]/
-
myckey
veterán
A Witcher 3 után, inkább megvárom a megjelenés előtti képeket és videókat, ami a látványvilágot illeti.
Nem akarok pofára esést.
Vannak fenntartásaim, de ne legyen igazam, hú de jó lenne!
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
VágniValó
addikt
Személy szerint én sajnálom, hogy nem 3rd person lesz, trailer után azt hittem ez lesz az igazi Cyberpunk GTA, azaz megpróbáltam elhitetni magammal
[ Szerkesztve ]
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"
-
Biztosra veszem, hogy most sem fogunk csalódni ebben a csapatban.
A stressz oka, hogy nem szarod le eléggé. (Dr. Bubó)
-
exedoc
senior tag
Amindenit. Ez rendesen odaver majd ha így fog kinézni.
-
J.Hetfield
aktív tag
Nagyon komoly lesz, csak jöjjön minél előbb nem bírok ki éveket.
-
Nuada herceg
őstag
Hát én a belső nézetnek nem örülök.
www.digitalisjatszoter.hu
-
noPublicFG
senior tag
többek között az is kiderült, hogy egy belső nézetes RPG lesz
Most egy kicsit sír a szám.
plus ça change, plus c'est la même chose
-
troland26
őstag
válasz
Nuada herceg #10 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Nem olyan nagy baj az, ha inkább FPS nézet van amennyiben tényleg lőni kell. A Witcher-ben fontos, hogy körbe tudj nézni a karakter körül, itt ezek szerint ez nem szempont.
Egyébként meg a Shadow Warrior 2 után nekem teljesen mindegy hogy milyen nézetben vagyunk, ha a főhős jó személyiséget kap, akkor rendben lesz.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
mike1334
veterán
válasz
maszekember #16 üzenetére
Széna szalma, egyik fejlesztő, másik kiadó, a Bethesda játéka is...a CD-nél a kettő ugyanaz...
-
FPS? De nem közben a Shooter rész a hangsúlyos? Így nekem elég nehezen indokolható, hogy akkor miért nem lehet rendes, külső nézetes RPG-t csinálni
Kb. a legjobban várt játék volt nálam eddig, nagyon király lett volna egy jövőbe ültetett Witcher, de akkor ez itt el is úszott valószínűleg
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Mindkettő pont ezért maradt ki, a "belső nézet" nem az én világom, a Bioshock Infinity volt hosszú ideje az egyetlen FPS amit végigtoltam. (Amúgy a Fallout X-edik részében pont van külső nézet, nem? Ahogy a Skyrim-ben is lehet váltogatni pl.)
-
Én a váltogatós megoldást támogatnám, egy csomó ember volt odáig, amikor a GTA5-nél bejelentették, hogy lesz belső nézet - ilyen formán itt is meghallgathatnák a játékosok vágyait
Mondjuk a jó ég tudja, hogy hol tart a fejlesztés, lehet ez még változik.
-
mike1334
veterán
válasz
zolomon17 #22 üzenetére
Amúgy valószínűleg nem lenne egy nagy valami megoldani, de megértem miért akarják így. Nagyobb a beleélés lehetősége, több részletet felfedezel, ha "közelebb" vannak a dolgok (simán el tudom képzelni, hogy van jelentősége még egy graffitinek is a falon), nehezebben tudsz "lesni" a fordulókban...
-
NandorHUN
addikt
Belsőnézetű RPG ami nem fps ....
Ok, majd meglátjuk milyen lesz.
-
NandorHUN
addikt
válasz
CriticalHit #26 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy belső nézetű rpg, hanem hogy nem fps:
Deus Ex, Bioshock nem volt fps??
Én a modern környezet és belső nézet miatt mondtam, hogy ez fura lenne, ha nem fps játék lenne belőle. Mert mondjuk egy Skyrimnál oké, hogy nem fps, de ha game jövőben játszódik, akkor itt furán vennék ki magát, ha baltával rohangálunk. -
troland26
őstag
Kicsit részletesebb beszámoló a játékról . [link] Én sajnálom , hogy tényleg fps lesz , de nyílván fogok neki adni egy esélyt . Mondjuk az esetleges magyar feliratról nem esett szó , de remélem lesz benne .
-
VágniValó
addikt
válasz
J.Hetfield #29 üzenetére
Ugyanaz a réteg, amelyik egy friss nkór filmfeltöltés alá már kommenteli be, hogy "Szia szinkronosan mikor lesz!?négy" csak több helyesírási hibával.
[ Szerkesztve ]
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"
-
troland26
őstag
válasz
J.Hetfield #29 üzenetére
Engem a magyar felirat érdekelne , nem a szinkron... elvileg sok lesz a dialog ott azért nem ártana azoknak akiknek nem tökéletes az angolja ( nekem sem az )
Új hozzászólás Aktív témák
gp Többek között az is kiderült, hogy egy belső nézetes RPG lesz a program, amelyet a kiválasztottak ki is próbálhattak az E3-on.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest