Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
Csak nekem furcsa, hogy a MW3 a 10. helyen kullog?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy hányan vették meg kb.?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
bimbilla09
tag
hosszú évek óta ez az egyetlen játék, aminek vásárlását nem bántam meg.
-
Beri78
őstag
nincs itt semmi meglepetés kérem szépen
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
-
Archanon
őstag
Ha valóban ennyi az annyi, akikor kemény start valóban. De az igazán számottevő az lesz, hogy ha fél-egy év múlva közzéteszik az aktív játékosok számát is.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
törölt tag
Nem havidíjas, sőt még annyira se számít mint Diablo 3 esetében. Csak itt lehet is valamit csinálni nem csak farmolni. GW1 is életben maradt a mai napig is, nem hinném, hogy gond lesz. A játékosok száma valamennyire állandó lesz mert valaki már beleunt és valaki még csak akkor fog belekezdeni. MMO de nem havidíjas, valamit valamiért
Szerintem lesz benne elég sok kihívás, hosszúi dőre Max aki már felhúzott egy karaktert és most nem tudja mit kellene csinálni és csak egyedül vár a többi fejlődő játékosra, hogy legyen kikkel menni egy szinten instába -
Archanon
őstag
válasz #57919488 #10 üzenetére
Még jó, hogy nem havidíjas... De azért valami statisztikájuk csak lesz arról, hogy pl. az elmúlt egy hónapban összesen hányan loggoltak be. 1 év után pedig nyilván nem az újoncok lesznek többségben, hanem az addigra kialakult "gyökér".
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
HS 2142
őstag
Egyelőre csak ennyi infó jött ki hivatalosan, ami témába vág.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Archanon
őstag
Így már valamivel reálisabbnak tűnik. De azért nem csodálkoznék rajta, ha viszonylag rövid idő alatt meghaladná az 5 milliós eladást is.
#K_mester: ? Nem jutott más eszembe.
-
M3oH
addikt
Meglehet a 5millio szepen lassan a GW2nek. En egyelore nem csalodtam, jo vetel volt. Persze, majd meglatjuk egy ev mulva, de mivel nincs havidij, igy megeshet meg akkor is nyomom, csak nem napi szinten, mint most. Egy szalka van a startnal, meg pedig a trading post... Fura, hogy az nem jon ossze nekik. Azon van mit meg csiszolni rendesen.
-
Dumbass
csendes tag
Én kritikus szemmel állok hozzá. Először nézzük meg ,hogy fog teljesíteni. Sokakat csak a hype vonat kapott el. A gw1 meg más dimenzió ,nekem az tetszett ,ez nem. Szal a volt 6,5-7 millió eladott gw1 és az a pár millió játékos,nem mind jön gw2-zni.
[ Szerkesztve ]
"Home Is Now Behind You, The World Is Ahead"-Gandalf the Grey
-
törölt tag
Már most jól teljesít. A legtöbb MMO-ban szenvedés a szintezés, a PvP a harcrendszere miatt jóval fejlettebb mint bármelyik játék (Tera kivétel), a PvP balance már 1v1-nél is meg van oldva. Akiknél a PvE meg kimerül a gear grind-ban azoknak nem fog bejönni. A GW1 több embernek nem jött, nekem se. Ez viszont szerintem most sokkal jobb lett, kinek mi tetszik
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz #57919488 #18 üzenetére
Nekem sose volt szenvedés a szintezés, csak olyan játékokban, ahol nincs elég quest és grindelni kell az XP-t, vagy ismételni a questeket. Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy a karakter fejlesztése nélkül mi tartana meg a játékban a levelcap után. Ha jól tudom, raid size insták sincsenek, de végül is gear upgrade nélkül nincs is értelme berakni, mert az pont arról szól, hogy fejlesztened kell a felszerelésed, hogy továbbjuthass. PvP-ben sincs fejlődés, csak kozmetikai upgrade. Persze ez havidíjmentes MMO, így gondolom a fejlesztőknek nem probléma, ha pár hónap után elmennek a playerek.
Ha kicsit lejjebb megy az ára talán kipróbálom.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
front3r
őstag
válasz Tigerclaw #19 üzenetére
Van lvl 80 után is kihívás. A kozmetikai cuccok nagyrészt, amik egy része a dungeonokban szerezhetőek meg, amik irtó kemények. Minden egyes dungeon más felszereléssel jutalmaz.
Akkor ott vannak a world eventek, amelyek olyanok mint a raid, csak sokkal jobbak mert 50-100 játékos is harcolhat egyszerre a sárkányok ellen és szép lootot dobnak.
Illetve az achievementek is számítanak.
PvE-n kívűl ott a WvW, ami külön kozmetikai cuccot biztosít, illetve arra is van külön achievement, na meg a nyereséggel együtt szerver buff is jár.
sPvP pedig külön kozmetikai cuccokat ad, de ott az élvezet az elsődleges, illetve a tournament rewardok.Az egész játék végső soron nem a statokra megy, hanem úgymond kozmetikai cuccokra. Ha azt nézed hogy mindet meg akarod a játékban szerezni, khmmm párezer óra....
Ja és lesz content bővítés folyamatosan a kiegészítőktől függetlenül is.
Ja, és én csak egy lelkes játékos vagyok, aki rátalált erre a remek játékra, és ami hosszú évek után leköti.
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
törölt tag
A végcél ugyanaz mint a gear fejlesztésnél. A meglévő dolgot újabbra cserélni, teljesen mindegy, hogy a stat-ok vagy a kinézetek változnak.
Csak ezt még sokan nem tudják (GW2 játékosok között is) mert a gear reset általánosabb dolog az ilyen játékokban. Még a WoW se régóta alkalmazza a gear kinézet átruházást, GW1 meg annyira nem volt elterjedt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Milyen egeret válasszak?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Honor Magic V2 - origami
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft