- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz Sanchez638 #25 üzenetére
Viszont a kettő helyben egy közös van. Tipikusan azok mennek oda, akik a neten is intézhetnének mindent. Gondolom társaságra vágynak és a legtöbb helyen nem fogadják be ezeket az egyedeket..
Nem hiszem. Bár olyan ügyeket intéznek, amiket neten is lehetne, de pl. idősek, alulképzettek, alulinformáltak, nem értenek hozzá, nem meri, lusta magának megcsinálni stb. ezért inkább bemegy, ott az ügyintéző szépen megcsinálja neki. Neki csak az idejét kell beletolni (az a többségnek van), de legalább nem kell gondolkodni és nincs kockázat, hogy elbassza.Ha tehetném én is neten intéznék mindent, de rájöttem mára, hogy akkora szr a rendszer, hogy kifogtam azt az egy hibát, amit még ezek a helyek se tudtak megválaszolni..
Látod, Te is bementél egy olyan üggyel, amit neten kéne megcsinálni[ Szerkesztve ]
-
válasz Sanchez638 #25 üzenetére
Nem tudom, e a társaságkeresés mennyire jellemző, de szerintem ennyire magától nem szívatja magát senki
"Ha tehetném én is neten intéznék mindent, de rájöttem mára, hogy akkora szr a rendszer,"
Lehet ők hamarabb, vagy hülyék megpróbálni.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Linux kezdőknek
- Digitális Állampolgárság Program
- MIUI / HyperOS topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest