Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Összefüggést kerestél ott, ahol nincs, és meg is találtad. Ez kb olyan, mint amikor "rájönnek", hogy ha 600 különböző, semmilyen formában egymáshoz nem kapcsolódó adatot vesznek egy piramisról, aztán azokat összeadják meg kivonják, akkor ép a pi értékét kapják, nahát milyen érdekes. Na most Te is találtál egy ilyet
Az avatárom meg egy vámpír, mégsem rajongok a vámpírokért. Választani kellett egyet, aztán választottam.
-
Jander
senior tag
-
P00By
nagyúr
válasz
rozsomak96 #1 üzenetére
Bizony, nagyon jók(kart, galaxy 1-2)!
-
spejci
tag
Azért nem az fps a kedvencük!
-
heihachi
addikt
Én meg azon tűnődöm, hogy mi köze a kettőnek egymáshoz?
Ez a legtöbb magyar oldalon nem foglalt nicknév, és így egységesen lehet használni sok helyen. A Tekken 3-ban nagy kedvencem volt a kis öreg, ennyi. Ez semmilyen relációban nincs azzal, hogy a 20-as listájuk, meg úgy általában a Japán értékrend a játékok terén nem nekem való.
-
heihachi
addikt
Szép kis lista, egy játékért ebből én is hajlandó lennék pénzt adni. Jó, hogy nem japánnak születtem
-
Sirandrish
legenda
Most már tudom (eddig is tudtam
)hol kéne ahhoz élnem hogy ne nézzenek teljesen hülyének a Nintendo fanatizmusom miatt..
-
Jander
senior tag
Majdnem mondtam, hogy tuti nem ilyen szarul végzett a Final Fantasy (19. hely)... aztán rájöttem, ott már tavaly is kapható volt!
-
Sicilian
addikt
Más világ, az látszik..
-
littlelion21
addikt
Úgy látom a doboz nem sok vizet zavar Japánban...
-
rozsomak96
tag
Épp most olvastam, hogy nagy sikernek örvend az új Mario játék, na de ennyire?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Wii és DS uralom a japán szoftverpiacon, az első húsz helyből 12-n e két gép játékai állnak.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest