Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Még valamikor egyik hsz-emben megjósoltam, amikor kiderült hogy hackelni lehet a playstation3-at. Most már egy pár xbox-os is elcserélné a boxát egy ps3-ra. Vajon miért?
-
Kumite
aktív tag
Én nem úgy látom és a számok sem úgy mutatják, hogy a Sony legyőzte volna a Nintendo-t a hordozhatóknák, és ezáltal, hogy "Sony uralom" lenne a piacon:
PSP: 2,640,499
vs.
DS + 3DS = 3,324,565Összes eladott gép száma:
Nintendo: 4,722,063
vs.
Sony: 4047625700,000-rel adott el több hardvert a Nintendo...
-
zsigus
őstag
Japánban a hackelésnek semmi szerepe nincs, ott mindig is eredeti játékokkal játszottak.
Viszont más országokban igencsak megszaporodtak a PS3 eladások, és nemrég a legújabb eladási adatok szerint meg is előzte a PS3 az Xbox-ot (még a kinect ellenére is).Erről a Strategy Analytics beszámolója: [Itt]
A HWSW Cikke: [Itt]Várható volt egyébként, hogy a hack után ez bekövetkezik, mert már hamarabb is nagyon közel volt egymáshoz a PS3 és az Xbox eladási adatokban, és erre még rátett egy lapáttal a törés.
A cikkhez: Hát ez valóban szép siker a Sony számára, de azért az adatokból kiderül, hogy a Nintendo még mindig a toppon van (teszem hozzá nem csak Japánban).
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Ez egy statisztika, mindenki azt olvas ki belőle amit szeretne
Mindenesetre a Sony gépek eredménye szép az elmúlt évek adatai alapján, itt van ugyanez a lista 2009-ből, zárójelbe írtam az idei számokat:
Nintendo DS: 4,025,313 (2,523,142)
PSP: 2,307,971 (2,640,499)
Wii: 1,975,178 (1,397,498)
PlayStation 3: 1,727,041 (1,407,126)Egyedül a PSP tudott növekedő eladásokat mutatni.
És az örök klasszikus a DS témához
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Kumite
aktív tag
Hát már nem azért, de ez pont nem egy olyan statisztika, amiből mindenki azt olvas ki, amit akar, főleg nem "Sony uralmat". +700 ezer hw az plusz hétszázezer hardver, nem lehet ezt sehogy se másképp olvasni.
A Sony eredménye pedig tényleg szép. Csak még mindig messze elmarad a Nintendo mögött (ahogy írtam, handheld +700k), vagy azzal közel egy szinten van (asztali kategóriában kevesebb, mint 1%, pontosan 0,68% a különbség).
Természetesen ahhoz kétség sem férhet, hogy a most kezdődő üzleti évben PS3-ból akár dupla vagy tripla annyi is elmehet, mint Wii-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háború Izraelben
- Szólánc.
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 500GB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan állapotban
- PLAYSTATION 3 bazár, játékok, tartozékok
- PS 5 Slim Disk 2 hetes 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen