Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
Én az angoltudásom alapját pont a játékokból szedtem. Nem tudtam mi a feladat, szótáraztam. (Igen, még papírból készült, könyv alakú)
-
zsigus
őstag
"És ez igaz szerinted a budapesti diákokra is?"
Nem feltétlenül, de a kijelentésed általánosítás volt, és nem csak rájuk vonatkozott.
"Nem a mély szegénységben élőkre írtam ezt"
Nem csak a mély szegénységben élőknek nincs lehetőségük a nyelvtanulásra.
A magyar nyelven megjelenő játékokról nem beszéltem, de sztem bármilyen és bármennyi nyelvet is beszélő magyar ember is az anyanyelvén élvezné legjobban a játékokat, legalábbis ha normális fordításról van szó (a szinkron viszont már más dolog).
Abban viszont teljes mértékben igazat adok, hogy a warez aránya valószínűleg nem változna, legalábbis számottevően.
-
keIdor
titán
És ez igaz szerinted a budapesti diákokra is?
Fenéket. Nem a mély szegénységben élőkre írtam ezt, azok fel se járnak a fórumra. Meg nem is játszanak, mivel se játék, se gép, se internet.
Az emberek nagy része csak a kifogást keresi. A másik meg, hogy ha magyar nyelv is lenne benne, vajon többen megvennék a játékot? Kétlem, itthon szinte mindenki warezol.
Könnyebb sírni a magyar nyelvért, mint minimális szinten megtanulni angolul, ez itt a baj. A hozzáállás. Nem is lesz többé magyar nyelv pl. az EA részéről. Úgyse vennénk meg. -
zsigus
őstag
-
Ilsyde
őstag
Renegade X is honap vegen jon, de ingyenes lesz.
-
maszi99
őstag
King Arthur 2 jön januárban ha jól tudom CD Galaxis !!!
Az árát simán megéri(előrendelve)
-
Ateszzero
őstag
Hoppá, a FF XIII-2 nem februárban jön? Erre nem számítottam. A Soul Calibour viszont a gépemben fog landolni az biztos, és akkor már az FFXIII-2 is.
-
mickemoto
őstag
Sajnos az idegen nyelvekben hazánk átlagban igen rosszul áll, de akkor sem értem miért ne lehetne több játékot eleve magyar feliratosan kiadni.Meg persze egyéb más nyelveken is amit hanyagolnak.Persze nem a tűegyszerű csőefpsekre gondolok.
Az eladásokra is jótékony hatással lenne, fordítóknak is lenne munkája. -
Recon666
Közösségépítő
Elég sovány a felhozatal.
-
james001
veterán
Következő hónapban pedig PSVita
-
Hiftu
senior tag
Eh, idén még nem adtak ki semmilyen jó játékot....
-
Zigur
senior tag
Na, végre jön a Soul Calibur 5.
-
Mans20
addikt
Hát nem nagyon,de így is van egy halom amit még végig kell vinnem,majd a februári Syndicate ami lehet jó lesz,meg aztán a mass effect 3,amit majd év múlva végig is viszek mert magyar szöveg luxus
-
jookomak
őstag
Hát úgy látszik ebben a hónapban sem kell játékot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Gametrailers összeállította az év első hónapjának játékmegjelenési listáját.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest