Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Grafikailag persze hogy jobb a Beyond, de ha a sztorit nézzük és azt, hogy mennyire szólhatunk bele a dolgok alakulásába, akkor a LiS viszi a prímet. Meg azért, ahogy említettem is már, a LiS sztorija nagyobb súlyú, érzelmesebb, és leszámítva az időmanipulációt, nagyon is valóságos.
-
Scholes9
nagyúr
Beyond Two Soulshoz hasonlítható? Az nekem nagyon odaba..ott
-
DeRP
csendes tag
Tehát David és Joyce hangja sem a régi. Ami azért gáz, mert a Maxet játszó Hannah Telle is ugyanabban a unionban van.
-
-
KaitouP
nagyúr
Játékmechanikailag igen, viszont szerinem inkább a képesség okozta döntéshozataloknak a súlya, a karakter(ek) (inkább főleg Max-é) vívódása... egy real life story az egész, ha nem vesszük figyelembe az időmanipulációt.
Szóval ha egy érdekes előzménysztorit tudtak csinálni (ami elődjéhez képest kellően szívfacsaró is) akkor szuper lesz szerintem. -
alratar
addikt
Kíváncsi vagyok milyen lesz időmanipulálás nélkül. Hiszen az első részt ez emelte ki és különböztette meg a Telltale játékaitól.
-
-
Szakiii
addikt
Jo jatek az elso resz? Nem reg ps pluszba ingyen megkaptam. Erdemes elkezdeni? Angollal nincs gondom ha van kedvem meg erdemes akkor olvasom es ertem
-
BandiHUN
veterán
Kérdés,féloff,de idetartozó:a LIS-t hogy lehet magyar felirattal játszani?Én videón láttam olyat,de lehet béna vagyok,de én a steamen nem találtam magyar nyelv támogatást...vagy külön magyarított lenne?Megvenném,de csak magyarul,eddig kimaradt,de tetszik.Sajnos az angolom nincs olyan szinten...
-
KaitouP
nagyúr
Jaj spoiler.
Nem mertem megnézni, de nagyon várom már a játékot, az eredeti LiS nálam örök kedvenc.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megnéztem 6 percet belőle, az alapján úgy érzem, hogy ez is jó lesz és hozza a hangulatot!
AGE-T: lehet, hogy pont ettől lesz érdekes, hogy tudod mi fog történni vele. Sőt, tuti erre fognak rájátszani pár lapáttal a sztoriban.
-
Előrendelve, de nem nézek semmit, mert itt tényleg minden spoiler
-
AGE-T
őstag
Az eredeti sztori óriási volt. Valahogy az előzményeket mindig fenntartásokkal kezelem. Nem lehet jó, ha tudod, hová vezet...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Néhány hét múlva érkezik az előzmény játék első epizódja, amely az Awake címet kapta.
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű, garanciás (2025.10.26) iPad Mini 7 128GB space gray + sage Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. 8/256GB
- Dell Inspiron 7386 Ultrabook i7/16GB/240GB SSD/Magyar/Érintőkijelző!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest