Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
itthon vajon hol lehet majd jegyet foglalni?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
oriic
HÁZIGAZDA
Videót kicseréltem egy másikra, bLaCkDoGoNe a 2014-es előadáson vette fel.
Live-Die-Respawn
-
LÁZ
addikt
közben én is megtaláltam a hivatalos oldalon, gondolom majd linkelik oda is, ha lehet már foglalni
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Scholes9
nagyúr
Csak nálam nincs hangja a videónak
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Execᵀʰᵀˢ
tag
Azt hittem már sose jönnek vissza
-
Spancho
senior tag
4-12k között lesznek a jegyárak.
Nem olyan vészes , főleg ,hogy nem minden nap mehet el az ember egy ilyenre.
Nekem a múltkori kimaradt ,de erre biztos elmegyek.
Jelentkezz a Facebook-on a programra ,akkor tuti nem felejted el.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
davidsone
addikt
ú ezt el ne felejtsem...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem nem jól emlékszel.
Nekem az rémlik, hogy a végén már nevetséges összegért "dobálták" az emberek után a jegyeket, meg rengeteg repijegyet szétosztottak nyereményként, így-úgy-amúgy.
De az is lehet, hogy én nem emlékszem jól."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #16 üzenetére
Akkor valszeg keverem a Has Zimmer koncerttel. Mindegy, próbálok minél előbb jegyeket szerezni erre.
Live-Die-Respawn
-
davidsone
addikt
Akkor lehet megéri türelmesnek lenni...
És milyen volt élőben elmennél még egyszer?...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Spancho
senior tag
PlayIT Excellent és Collector's jeggyel is ingyen be lehet majd menni.
Szóval ,nem hiszem ,hogy a vége felé olcsóbb lenne most.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz davidsone #18 üzenetére
Én imádom a videojáték-zenéket, szóval igen, idén is tervben van hogy megyek. (Remélem lesz Bioshock!)
A videókon látottakhoz képest kisebb léptékű volt a koncert (kicsit monumentálisabbra számítottam: nagyobb színpad, több fény, ilyesmik), de ettől függetlenül én nagyon jól szórakoztam.
Utána volt meet&greet, ahol lehetett pár szót váltani Tommy-val és a karmesterrel, ha valakinek erre volt igénye.(#19) Spancho: Igen, én is láttam hogy PlayIT jeggyel lehet menni, remélem nem az átlagközönség 12 éves Vér Istvánokkal lesz tele a nézőtér...
(#17) orichalcos: Simán lehet, igen. Azért az más lépték volt... (Azóta is bánom, hogy kimaradt.)
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #20 üzenetére
"(#17) orichalcos: Simán lehet, igen. Azért az más lépték volt... (Azóta is bánom, hogy kimaradt.)"
Ne is mondd. Kicsit későn kapcsoltam, akkorra már a 10k-s jegyek elfogytak, utána meg csak nagyon drágán lehetett bejutni, szóval kihagytam. Erre megyek mindenképp.
Live-Die-Respawn
-
davidsone
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #20 üzenetére
Köszi!
Szerintem benevezek rá, meglepem barátnőmet álá romantis...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Asrach
tag
Nem is tudtam hogy itthon van ilyen
-
L4mie
veterán
voltunk a korábbin, jó volt, de annyira nem, hogy visszavágyjunk.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz davidsone #29 üzenetére
Na meg a nem emelkedő nézőtér se volt túl jó lépés hangosítás szokásos minőség, szóval tré, és haverok szerint ment a playback is.
Amúgy élménynek tényleg nagyon frankó volt, de így egyszer elég, ha jól emlékszem 8 örül volt a jegy.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
viraga
tag
jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A dilemma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest