Hozzászólok Aktív témák

 • Anonymus23

  veterán

  Nos. A "felsőkategóriás" jelzőt nem én írtam bele, ezt konkrétan a jelen weblap szerkesztői biggyesztették oda. :) Ami mondjuk amúgy igaz, ha arra gondolunk, hogy a ZyXEL esetében jelenleg ez a "csúcsmodell" a NAS-ok között. Mindenesetre az idézőjel mindenképpen kell, hogy érthető, és JÓL érthető legyen a kifejezés.

  A sebességre nem lehet panasz (több 100, akár 500 torrent felett) is olyan max 5-10% körül alakul a proci használat, persze függően a leech/seed sebességtől is, de igen ritkán van 100% körül, bár igaz, nem is szoktam nézegetni, csendben teszi a dolgát. Töredezettség és vinyó sebesség persze bejátszhat, de ez nem feltétlenül a NAS tulajdonságának tudható be.
  Amiért én cseréltem, mivel korrekt áron túl tudtam adni a régin, másrészt nekem fontos volt, hogy a hálózati sebesség jobb legyen, mint a 310-esen, nem beszélve a 210-esről, és ez teljes mértékben be is jött.

  Az áráról annyit, hogy ez most a kezdő ár, szerintem olyan 25-27 e Ft körül fog a végén lenni, az viszont már korrekt ár érte szerintem.

  ;) - The Power of the Ligth Side

Hozzászólok Aktív témák