Hirdetés

2019. augusztus 18., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Föcsök


Föcsök
(aktív tag)

Na én mentem gatyát cserélni.

ÚRISTEN MEKKORA VIDEÓ VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Y Folyamatos harc, ezek aztán nem szaroztak, kibaszott profi videó lett. Most már megvan a 20. karakter is, és már csak egy hónap van hátra, és jön a Collector's Edition-önöm. :DD :)) Reméljük addig még legalább egy karaktert bejelentenek. Mondjuk egy Robin-t, Black Adam-et vagy esetleg egy Darkseid-ot.:D

(#2) Gomez86


Gomez86
(senior tag)

Akciódús az biztos. De szerintem lassan eljuthatnánk oda ezekkel a játékokkal is hogy élethűbb legyen egy ütés (tényleg hozzáérjen az emberhez a másik). Vagy hogy legyen 1-2 maradandó sérülés. talán kicsit feldobná a játékot....

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#3) oriic válasza Föcsök (#1) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tudom, engem még mindig nem nyűgözött le annyira. Nem tanultak a Mortal Kombat vs DC-ből?

Live-Die-Respawn

(#4) MaYDaN


MaYDaN
(tag)

Újra feltenném a kérdést. Arról tudunk valamilyen információt, hogy TAG team mód például lesz-e benne? Vagy milyen egyéb jóságokat, fícsöröket raknak bele a készítők a bunyózáson kívül?

---// Steam: m a L L o Y // Uplay: maLLoY... // Battle.net: maLLoY#2971 //---

(#5) Föcsök válasza MaYDaN (#4) üzenetére


Föcsök
(aktív tag)

Ez jó kérdés, de szerintem nem lesz sajnos, pedig nem értem miért nem. A tag team akkorát tud sokszor dobni az élményen és pont egy ilyen játéknál kihagyni.
Valami kis miniküldetések lesznek azonban, gondolom ilyen MK-hoz hasonló Challange Tower.
A korábbi hozzászólóknak is igazuk van az MK-ban azért tisztességesen látszódott a ütések után megviseltség, itt annyira nem. Nem tudom mibe került volna ezt is tag team-mel együtt megcsinálni. Kb semmibe, ha mindent úgy hagytak volna mint az MK-ban baj nem lett volna belőle, de hátha jó lesz enélkül is. Rá lehet fogni hogy a Mortal Kombat-ban ugye a mortálok:D harcolnak, itt meg a többség kitartása, ereje természet/emberfeletti, szóval rajtuk nem látszódik meg olyan hamar, de azért na ez elég gyenge indok lenne.

@orichalcos: Az MK vs DC-ből nem tanultak? Mire gondolsz?

[ Szerkesztve ]

(#6) oriic válasza Föcsök (#5) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

@orichalcos: Az MK vs DC-ből nem tanultak? Mire gondolsz?

Szar volt. :DDD

Live-Die-Respawn

(#7) Föcsök válasza oriic (#6) üzenetére


Föcsök
(aktív tag)

Hát na a két univerzumot értelmetlen volt összehozni, nem passzolnak. (ahogy szerintem az összes ilyen: pl. Marvel vs Capcom? WTF?!, Max még a SF vs Tekken talán ok, de az sem az én világom, nem csípem az ilyen vegyes dolgokat. Bár egy Marvel vs DC-t azért megnéznék :D, de olyan meg nem lesz, vagy ha igen nem most.)

Amúgy most néztem a Injustice facebook oldalát. 11 órája bejelentették Raven-t. 21 fő. :C Eddig nem nagyon hallottam még róla, de most utánaolvasok ki is ő.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.