Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
konikan
aktív tag
Ambivalens érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Egyrészről jó a f2p, mert aki szeretné kipróbálhatja, játszhat, és ha annyira akarja akkor lehet kozmetikai skinekre költeni, rendben. Másrészről viszont, Epic..... :/
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
konikan
aktív tag
válasz markknight #3 üzenetére
Ez személyes preferencia kérdése.
Az én személyes problémám, hogy ahhoz, hogy a játékaimhoz hozzáférjek 6! különböző launchernek kellene a gépen legyen. Tudom, hogy a Steam monopol sem jó, és az Epic kisebb sáppal dolgozik, és egész sok jó játékot kínálnak ingyen, pusztán a lustaságomból adódik, hogy a Steamen kívül ha lehet nem akarok más launchert a gépen, amit monjuk tartani nem tudok, de az irányelv azért megvan
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
Busterftw
nagyúr
Az ingyenessegtol eltekintve inkabb az a baj, hogy nem mindehol lesz elerheto.
Steam monopol sem jo, de kamu dumaval az Epic epp arra torekszik az exkluzivitassal.
Olcsobb a fejlesztoknek az Epic, remek, ha ezt ok is igy latjak akkor eleve ott is jelennek meg majd jatekok. De igy....
Senkinek nem jo, foleg nem az usernek. -
Daelion
őstag
Én most tartok 7 launchernél.
Mondjuk engem nem zavar, egyik sem kapcsol Windows-al meg most pár hónapja felraktam a GoG galaxyt amivel átláthatóbb hogy mi hol van.
Ettől még fent van többi launcher is de azért kényelmesebb így.Többségük igazából csak az ingyenes játékok miatt van fent, venni csak Steam/Epic/GoG on szoktam.
Rocket League-t meg majd megnézem Epicen mert engem csak a botok elleni játék érdekelne,csak azért meg nem vettem meg eddig.
-
Steve1207
veterán
-
GodGamer5
addikt
így mostmár tényleg ki fogom próbálni a játékot.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
arty
veterán
válasz markknight #3 üzenetére
Hogy létezik.
Fragmentálja a piacot, mocsok üzleti praktikák, adattolvaj és szánalmasan hulladék kliens, exkluzivitás, a kínai komcsi diktatúrát tömöd a pénzeddel, stb. És a végén pont ugyanugy 60 euró a játék megjelenéskor, mint a szemét-drága steamen.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
McSico
senior tag
Ez felvet pár kérdést.
Meddig kap frissítést a Steam-es változat?
Át lehet e vinni a Steam-es profilt az Epic-esre?"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest