Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Random benézek és ezt kell látnom?
Tessék:
Az év játéka: Red Dead Redemption 2
Legjobb folyamatosan frissülő játék: Rainbow Six Siege
Legjobb rendezés: Detroit: Become Human
Legjobb történet: Detroit: Become Human
Legjobb művészi koncepció: God of War
Legjobb zene: Red Dead Redemption 2
Legjobb hang: God of War
Legjobb alakítás: Bryan Dechart as Connor, Detroit: Become Human
Legjobb akciójáték: Call of Duty: Black Ops IIII
Legjobb akció/kalandjáték: Red Dead Redemption 2
Legjobb RPG játék: Dragon Quest XI
Legjobb sport/versenyjáték: Forza Horizon 4
Legjobb multiplayer játék: Call of Duty: Black Ops IIII
Legjobb eSport játék: DOTA2
Legjobb eSport játékos Oleksandr “s1mple” Kostyliev
Legjobb eSport csapat: Astralis
Legjobb eSport edző: Danny “zonic” Sorensen
Legjobb eSport esemény: The International 2018
Legjobb eSport Host Paul “RedEye” Chaloner
Legjobb eSport pillanat: OG vs LGD
Az év tartalomgyártója: Ninja
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
eeXaa
addikt
...az év játéka egyértelműen a Sea of Thieves
-
Scholes9
nagyúr
-
-
NandorHUN
addikt
> Legjobb művészi koncepció
> Assassin’s Creed OdysseyOk..., ezt van aki komolyan gondolta ?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
prolad
addikt
Szerintem az év játéka (PC-re, konzolosok konzol hiányában kimaradtak) a Kingdom come: Deliverance évek óta nem szórakoztam ilyen jól. RDR2 ami a listáról jónak tűnik, remélem jön majd PC-re is. Videók alapján Detroit is elég jó. AC jelölés meg kimondottan vicces.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
VágniValó #18 üzenetére
Anthem...esetleg, ha jól sül el.
sztem jól fog... ha nem b@sszák el a startot, akkor simán...Cyberpunk, Anthem, Metro...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
válasz
- = Zk = - #17 üzenetére
Ready or not, Division 2, Cyberpunk
Anthem...esetleg, ha jól sül el.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Tomy Yayo #16 üzenetére
jövőre még jobb lesz
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Tomy Yayo
senior tag
Végignézve a címeket azt kell mondjam, nagyon erős év volt, jó most gamernek lenni.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
ASTON117
tag
A God of War és a Red Dead között nagyon nehezen tudnék dönteni bármilyen téren, ami még rosszabb az az alakításoknál van: Spiderman, GoW, RDR2? Nem lehetne mindnek odaadni az első helyet?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kicsit pontosítottam rajta. Az indie listában azok vannak most, akiknek 2018-ban jelent meg az első játékuk. Hivatalos megfogalmazás:
Best Debut Indie Game
Recognizing a new independent studio that released its first game in 2018. Winner selected by fan voting.Live-Die-Respawn
-
EMPeter
csendes tag
Lehet, hogy én vagyok a tudatlan, de mi a különbség egy indie és egy független játék között?
The final frontier begins in this hall. Let's explore it together.
-
tibaimp
nagyúr
Szerintem a Red Dead Redemption 2 tarolni fog. Sajnos csak a VR srácok játék videói alapján tudom megítélni, és nagyon jónak tűnt a játék.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
számomra ezek közül Detroit viszi a pálmát a legjobb rendezésben és történetben.
legjobb folyamatosan frissülő játék az R6 nekem.
legjobb VR játék : Astro Bot Rescue Mission eszéletlen ötletekkel van telepakolva.
legjobb Multiplayer CODIIII .LnB ?"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Tehát a díjátadó érdemi része arról fog szólni, hogy az RDR2 vagy a GOW kapja-e a több díjat
Remélem mindkettő kap bőven, és nem beárnyékolják egymást.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
s:zozo
aktív tag
Igen.
Abszolút oda illik, persze sok minden más is.
Nem hagyták el a fejlesztők a játékot és még most is, hogy utol érte magát. Jönnek a frissítések.
Annyi, de annyi minden fejleszteni való van még a játékon, hogy az legyen ami.
Minecraftot is fejlesztik még mindig.
A listában pedig sok helyen lehet belekötni, de minek, hisz nem én állítottam össze.[ Szerkesztve ]
-
A legjobb hang: csodálkozom, h a Shadow of the Tomb Raider jelölést sem kapott!?
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kola99
tag
•Red Dead Redemption 2 ...ami mindent visz !
-
hombre[EU]
veterán
God of war,egyértelmū
Life, Uh, Finds A Way
-
Fitzgerald
veterán
Az AC: Odyssey mint év játéka....hmmm....nem. Még viccnek is rossz.
-
james001
veterán
Számomra a God of War mindenképp az év játéka,bár sok mindennel nem játszottam még,de kötve hiszem hogy überelni tudná ezt a szintet amit a GoW adott
https://psnprofiles.com/kazama001
-
negyedes
addikt
no man's sky?
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
gp Idén 30 kategóriában versenyeznek az utóbbi év legjobb játékai, bár azért akadnak hiányzók, és láthatunk egy-egy érdekes címet is a listán.