Hirdetés
- Diablo IV
- Le Mans Ultimate
- EAFC 25
- Hatalmas az érdeklődés a Dragon Ball: Sparking! Zero iránt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Reméljük, a jövőben is minőségi alkotásokat kapunk tőlük.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Csinálhatnának valami brutál akciót
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #2 üzenetére
All in One Naugthy Dog Game Collection, mondjuk 10k-ért? (tudom tudom, álmodik a nyomor. )
Live-Die-Respawn
-
james001
veterán
Naughty Dog mindig is a kedvencem marad,egyszerűen zseniálisak.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
Mondjuk nem tudom mit várok mikor most van leakciózva az UC 1-2 ilyen 2K/darabra. Meg még valamelyik Crash is ott van kemény 600ft-ért, és még PS3on is játszható
De egye fene..amit te mondasz az is elmegy egynek
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
assemble
addikt
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Hol vannak ezek akciozva?
-
assemble
addikt
válasz Sirandrish #7 üzenetére
Ja, gondoltam
-
Rage47
veterán
Kar hogy csak PSre gyártanak
-
Enton
addikt
Na jah. Egy The Last of Us-t szívesen vennék PC-re is.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
senior tag
válasz Sirandrish #5 üzenetére
5k/db jelenleg (UC 1-2). Te mit láttál?
Vagy már lejárt az akció? -
Sirandrish
legenda
Hát hja..24.ig volt akció.
Igazából egész decemberben 2K volt..plusal még olcsóbb.Ahogy látom a Soulcalbiur 5 és tekken tag 2 is szépen visszament 7K-ra.
Decemberben mindkettő 1500ft volt.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
huszar90
aktív tag
Na ez érdekes lesz, mindjárt meg is nézem
-
senior tag
válasz Sirandrish #14 üzenetére
Akkor erről nagyon csúnyán lemaradtam
-
E1even
senior tag
Az egyik legjobb (ha nem a legjobb) fejlesztő csapat.
És tényleg nagyon kár, hogy csak PS-re fejlesztenek."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
shiftac
aktív tag
Az egyetlen cég, ami miatt hajlandó lennék konzolt venni (na jó, még a Rockstar a Red Dead Redemption miatt). De élek abban a reményben, hogy lesz idővel működő PS3 emulátor és hozzá kellően erős gép
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Jedi, Miasma, Mortal Kombat XL, Diablo II. eladó
- Nintendo Switch OLED 18.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.7.1, 3 hó garanciával!!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Ayn Odin2 szép állapotban eladó!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest