Új hozzászólás Aktív témák
-
Demokatona
tag
válasz
bulikavagyok #3 üzenetére
Vasárnap óta játszom.Sokat megyek még mindig keresztbe.Billentyűvel sokkal másabb mint az eddigiek.
Pentium G3420-as procival,4 giga ram és HD6670-es kártyával szépen megy.Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
vidra1221
tag
válasz
bulikavagyok #1 üzenetére
Eddig szidják mint a bokrot sok szempontból!
Ami még bosszantó: Idézet egy helyről.:"a fejlesztő csapat kiadott egy félhivatalos közleményt a facebook oldalukon, melyben leírják, hogy tudomásuk van arról, hogy nem minden kormányt támogat a játék, de a lehető legrövidebb időn belül orvosolni fogják a problémát!"
A jelenleg támogatott kormányok listája:
Logitech
·G27
·G29Thrustmaster
·TX Racing Wheel
·T100
·T150 RS
·T300 RS
·T500 RS
·TH8A Add-On ShifterVagy ez: http://steamcommunity.com/app/354160/discussions/0/483366528920468948/
-
ZooLLeR
tag
Valaki észrevette hogy a mozaikképen a fallout Shelter is helyet kapott?
Androidra adták ki kb. 1 hónapja.Akinek indokolatlan mennyiségű szabadideje annak tudom ajánlani,mert brutálisan jó.Akinek viszont fontos hogy mivel b@ssza el szabadidejét az le ne töltse mert nagyon időrabló játék!Nekem a G2 telómon redukáltam emiatt az akkuidőt 4 órára[ Szerkesztve ]
Farhát eladó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
LeventeV
senior tag
válasz
bulikavagyok #5 üzenetére
WRC Evolved örök kedvenc.
Be kellene szerezzek egy PS2-t.Amúgy engem még a Disgaea 5 is érdekel. Ha jól tudom van hozzá demó is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gainka
őstag
Nekem az eddigi wrc-ben jobban tünt ugy hogy egy autot irányitok mint a dirt 3-ban. Az uj dirt-et még nem probáltam. Szoval remelem nem baszarintották el
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
A WRC 5 érdekes lehet..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ezen a héten is több alkotás érkezik majd, de az egyik legvártabb talán Wasteland 2 konzolos kiadása, valamint a The Witcher 3 legújabb kiegészítője.