Hirdetés
- EAFC 25
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Fitzgerald #20 üzenetére
Az ellenfelek (kezdeti mozdulatai) nyilván szkripteltek, a játékos sztem nem. Igen, ez nem volt az AW-ben, és mondja is a videóban, hogy ez egy új feature lett volna a második részben.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
WonderCSabo #17 üzenetére
3:10-nél kezdődik amiről beszélek. Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy az ott biztosan nem gameplay, és ilyen nem volt az AW-ben sem.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
raskolnikoff #3 üzenetére
Én is a sok lámpás harcolás miatt fordultam el tőle - marha idegesítő volt, elvette az időt ésa figyelmet a történettől
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Fitzgerald #16 üzenetére
Azt írták, hogy ez a videó klienseknek készült, amikor demózták a projektet, hogy találjanak kiadót. Szerintem azt senki se tagadja, hogy szkriptelt az egész, sőt mitőbb ugye az eredeti AW nagyrésze is totál szkriptelt volt...
-
Fitzgerald
veterán
Ez szerintem E3-ra készült, akármit is állítanak a videóban. Csak időközben jegelték a projectet, így sosem mutatták be. Az "interaktív" jelenetek szénné vannak scriptelve, ebből gondolom. Ez valakiknek készült, akiket ezzel akartak megvezetni, ahogy pl. a Bioshock Infinite demóval anno.
-
GeryFlash
veterán
A grafika, a hangulata és sztorija nagyon tetszett az első résznek, de a játékmenet nagyon repetitív és unalmas lett egy idő után. Ettől függetlenül remélem hogy lesz egy 2. rész
-
Nunder
őstag
Remek játék, túl azon, hogy a játékmenet kicsit repetitív, elképesztően fogós atmoszférát teremt. Szerintem mindenki kicsit "becsmérelve" áll hozzá, hiszen azóta rengeteg hasonló stílusú játék jött ki, amik közül szinte mindegyik csavart valamit az eddigi bevett normákon. De az Alan Wake szerintem megállja a helyét még mai szemmel nézve is.
-
sTERNI
senior tag
válasz
WonderCSabo #8 üzenetére
A cikket elolvastam, videót megnéztem, de fenntartanám a jogot, hogy ne értsek vele egyet.
Nem minden játék kell úgy véget érjen, hogy a mindenki által kedvelt, megmaradt főhősök a kamerába nézve elsütnek egy jó poént és kacagnak amíg a fade-out véget nem ér... de lehet, hogy ezzel a véleménnyel egyedül vagyok itt. -
Psychopeti
senior tag
Az eddigi legjobb játék a HL széria után számomra
Nagyon sajnálom hogy még pár évig nem készül belőle folytatás
-
haddent
addikt
Ha jó tudom kizárólag PC és Xbox? Tehát engem már nem érint sajnos.. De az eggyel játszottam PC -én és az egyik legjobb játék, viccen kívül a last of ushoz hasonlítanám. Na jó, nem egészen annyira, de nagyon jó. Kár érte
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #8 üzenetére
Én meg a hírt nem olvastam el rendesen, most vettem észre, hogy le lett spórolva az eredeti cikk linkje.
-
WonderCSabo
félisten
Egyáltalán nem volt kerek, óriási cliffhanger van a végén, ezt le is írja direktben a cikk.
DraXoN:
Az utóbbi eléggé gyenge és "egyhangú" lett, mint ha sokkal kevesebb pénzből készítette volna egy másik stúdió az eredeti alapján.
Ez pontosan így volt, ahogy a cikk és a videó is mutatja.
wolfman: Ez csak egy nagyon alap demo, még nem sok fejlesztés történt az első rész óta.
Senki se nézte meg a videót és olvasta el a cikket?
-
wolfman
veterán
Úgy látom a játékmenetben szinte semmi változás nincs, így nem is bánom hogy nem jelent meg. Így egy ugyan olyan 3. rész született volna, vagyis második.
-
Sirandrish
legenda
Nekem nagyon bejött az első rész
-
Az első része tetszett, bár úgy emlékszem nem vittem végig.
-
DraXoN
addikt
Az első jó volt, a "befejezés" -> American Nightmare, holmiért kár volt.
Az utóbbi eléggé gyenge és "egyhangú" lett, mint ha sokkal kevesebb pénzből készítette volna egy másik stúdió az eredeti alapján.
Ugyan nem volt rossz az se, de az első után az abban levő a néhány helyszín nem volt túl változatos. -
raskolnikoff
őstag
Számomra uncsi volt már a sok "zombis rész". És ekkor még a játék felénél se voltam.
Elvesztették a realitásukat és a változatosság a 0hoz közelített. Talán jobb lenne végignézni inkább a sztoriját a lámpás szarakodásokat kihagyva. Akkó meg minek játszani. -
sTERNI
senior tag
Nekem nagyon bejött a játék, anno, de folytatni kár lett volna. Úgy volt kerek, ahogy volt, még az American Nightmare se kellett volna mögé.
-
tyaty1
tag
Ebben az álláspontban nincs semmi érdekes. Az pont jó, ha egy folytatás nem ez ez előző rész után jön ki.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A híres játék 2. epizódja a jelenlegi formájában biztos nem készül el, de a fejlesztők nem mondtak le róla végleg.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest