- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Értem, hogy szerinted ez kevés, szerintem is. De meg kell érteni, hogy a feldolgozott téma limitál. Mint amikor a Hasbro-féle "torpedó"-ból filmet csináltak. Az se lett több egy B-kat hajós-lövöldözős filmnél l, televerve A-kat CGI-jal.
UBI ugyanebbe a pocsolyába lépett a FARCRY Primal esetén. Hiába a merész újítás, a remek kivitelezés, maga a kor, a helyszín olyan szinten limitálta be a lehetőségeket, hogy az valami hihetetlen.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
GreatL
őstag
válasz TESCO-Zsömle #9 üzenetére
Nem tudom pontosan... Split/Second vagy Blur-szerűség ezeken a műanyagpályákon... Amúgy igazad van.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
TESCO-Zsömle
félisten
Mert milyen mélyen szántó játékot gondolsz rittyenteni a HotWheels licensz alá? A HotWheels maga nem más, mint amit anno a Trackmania is csinált, csak karikatúra-szerű autókkal. Irreális, a fizikával szembemenő versenypályákor irreális, a fizikával szembemenő autók.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
GreatL
őstag
Nekem a gagyi Hot Wheels játékok jutottak róla eszembe. Hihetetlen hogy ezt a licencet elpazarolják ilyen gyökér számítógépes játékokra.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Shinjike87
aktív tag
NFS csak kicsiben. Én beperelném őket az EA helyében, ez a driftelős fa**ság az ő szabadalmuk...
-
Wesder
félisten
Màr N64-re is volt Hot Wheels, nem értem miért jön mindenki a Trackmania-val.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
homerhamm
addikt
Gta Online verseny gyerekbarát módba.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Croissant
aktív tag
Trackmania?
-
laika1200
csendes tag
Nekem a Stunt GP ugrott be róla
-
gaben22
senior tag
Megarace 2 csak gyerekeknek .
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
eeXaa
addikt
kiváncs vagyok hányan adnak majd pénzt ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST - HOGWARTS LEGACY - DIABLO - AC STB.
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan