Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Nem nyűgözött le. Ennél sokkal jobb grafikát vártam.
-
anulu
félisten
ööö, már bocs, de milyen téren? hol nem tetszett?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
ProEvoFan
nagyúr
2021. november 9. Forza Horizon 5
2022. március 4. GT 7
Végem van. -
Hunpriest
senior tag
Na eljött az ideje a PS5 megrendelésnek. Ha most megrendelem, akkor márciusig hozzájutok?
-
2018
aktív tag
Forza 7 fan vagyok, de jöhet a gt 7 is, megvan mind a két next-gen konzol. Véleményem szerint az új forza motorsport sokkal szebb lesz a gt7-nél is.
-
homerhamm
addikt
Jeee új Forza!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
ldave
félisten
PS1-et és PS2-t egyszerre vettem az akkori Gran Turismo játékokkal (1 és 3), utána kicsit elmaradt a széria nálam, de ezt most 100%, hogy megveszem, lehet ezt is a géppel majd egyszerre, jó lenne egy szép bundle.
A Slime draws near! Command?
-
GalaHU
őstag
Ha jól számolom, a megjelenésre pont egy éve fog porosodni a PS5-öm, köszi Kaz hogy nem kapkodtátok el!
Persze még ez sincs kőbevésve...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
doc
veterán
A Sport nekem nem jött be, jó hogy lesz végre egy klasszikus gameplay jellegű új rész, várom nagyon :)
-
muxi-muxi
senior tag
-
MODERÁTOR
Itthon közel sincs már akkora hiány a lemezes PS5-ből. Pl. tegnap hosszú órákon keresztül lehetett rendelni a Media Markt honlapján, meg még ma is tettek ki pár darabot. De a Konzolvilág is már majdnem naprakész, és a Központi Szalon is elég hamar teljesít.
Szóval ha jól csinálod, akkor napokon, vagy legalábbis egy-két héten belül van 185-ért konzolod, nem kell hónapokat várni.<-ƘƘ->
-
anulu
félisten
GT5-6-ot nagyon nem szerettem, a szint lépésekhez kötött event baromságokkal. GT4 volt nálam a csúcs, teljes A-Spec kitolva (igen, a 24 órásak is )
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
IntelKiller7
veterán
A Forzanak 1 nagy baja van, hogy nincs benne normalis szabalyrendszer. Ezt nagyon irigylem a GT Sportbol.
Az optikai tuningolas tetszett a tegnapi bemutatoban, bar gondolom ez nem minden auton elerheto. Vagy max nem annyira mint a hazai autokon.
Grafika nem volt meggyozo. Nem volt semmi olyan, hogy huh bazdmeg, ez igen, ezert megerte uj gepet venni.
Megjelenitesben biztos szebb lesz az uj Motorsport.
A tobbi meg a fejlesztokon mulik.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
unrealnoise
senior tag
Nincs PS-em már egy ideje, de ne felejtsétek már el (már aki ugye számon kéri a grafikát), hogy a grafika lehet nagyon GTS közeli, de kötve hiszem, hogy mindenki nagy TV-n nézte meg ezeket a gameplayeket, 60 FPS meg 4K-s felbontás mellett, és a legfontosabb, hogy a GT7-ben már dinamikus időjárás lesz, úgy tudja ezt a grafikát, nem pedig szimpla statikus körülmények közt.
A képek az időjárásváltozasról, tényekről szerintem bámulatosak. Plusz a gumidarabok a pályán nagyon adják.
Érdemes átfutni a képeket. [link]
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
hunluki
senior tag
Nekem nem lesz system seller, továbbra sem érzem a PS5 igényét. Ps4 Pro-ba ott figyel a terás SSD, a töltési idők így egész vállalhatóak (nyilván nem PS5 szint), grafikára cerkahegyezésből pedig már kinőttem, illetve egy mezei 4k-s LCD-n játszom.
Viszont GT7 tuti vevős lesz, sportba is ment bőven egy jóféle G29-el sok-sok km.
Egyedül az új ratchet ami érdekelne, de arra majd megboltolom valamelyik haverommal hogy egy hétre elcseréljük a switchemmel amíg kipörgetem aztán kalap
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen