2019. szeptember 23., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) kengyel


kengyel
(nagyúr)

Nagyon jól néz ki a videón :)

kengyel

(#2) grunge válasza kengyel (#1) üzenetére


grunge
(addikt)

Jaja, a forumán vannak gameplay vidik is, meggyőző lesz, nagyon várom!

159 SW 1.9 jtdm <3

(#3) kengyel válasza grunge (#2) üzenetére


kengyel
(nagyúr)

Remélem az irányítással PC.n nem lesz gond. Sajnos anno belefutottam ilyen szimulátoroknál irányítási gondokba. :)

kengyel

(#4) grunge válasza kengyel (#3) üzenetére


grunge
(addikt)

Irányítás..rendes nem gagyi joystick kell ide mint akármelyik szimulátorhoz. PL a régi Sturmovik 46-hoz is és társai. Ez a Rise of Flight motorját fogja használni, az is zseniális kis szimulátorrá nőtte ki magát. Szóval a joy-on áll vagy bukik a dolog igazából. Nekem volt Logitech Force 3D-m, na az eszméletlen sz*r volt játszhatatlan volt vele minden. Vettem itt ph-n egy használt force feedackes Microsoft FFB 2-t használtam kb ugyanannyiért mint a logi, na azzal megyníltak a fellegek. :)
Ez van, szimulátorhoz elengedhetetlen a jó minőségő (nem feltétlen drága) joystick.

159 SW 1.9 jtdm <3

(#5) kengyel válasza grunge (#4) üzenetére


kengyel
(nagyúr)

Ebben teljesen igazat adok, nem billentyűzetre lett kitalálva. Majd szétnézek milyen árban lehetne venni egy jobb minőségű joystickot :) Sok játéknál már elengedhetetlen !

[ Szerkesztve ]

kengyel

(#6) grunge válasza kengyel (#5) üzenetére


grunge
(addikt)

Belépő szintnek jók a Saitek-ek. Nagyon fontos, hogy jó legyen a "center" azaz a középállása. Force-os kevés van a porondon, és drágák is. Logitech Force 3D-t semmilyen körülméynek között ne vegyél. Nincs center, pontatlan nagyon a fogasléces - mikrokapcsolós megoldás miatt. Egy hónapos taktusokban 3at garanciáztattam pedig alig használtam őket. Szerintem az MS FFB2 a legjobb még mindíg, ez optikai szenzoros, nincs holtjáték, iszonyú pontos és két force motorja van. Használtan 12- 15 ezer a reális ára (piros gombos második kiadást keresd). Nekem már csak egy pedálszett-re van szükségem, meg egy gázkarra, aztán ihaj-csuhaj.

Elgondolkodom, hogy befizetek a kisebb csomagra. :)

159 SW 1.9 jtdm <3

(#7) kengyel válasza grunge (#6) üzenetére


kengyel
(nagyúr)

Most hirtelen ránézve a neten a Saitek-re ,ami még elfogadható kategória az is 15-20 körüli összeget kóstál. :) Ezzel már neki lehetne rugaszkodni, csak azért anyagilag is terhelő. Használtan meg benne van a rizikófaktor.

kengyel

(#8) grunge válasza kengyel (#7) üzenetére


grunge
(addikt)

MS-nél nincs nagyon rizikó, pláne ha ki tudod próbálni. :) De igen, Saitek-ből uajt vennék. Vagy a komolyabbakból használtat próba után (X-52 és társai). Ezek jól működtek a Sturmovik 46-al is.

159 SW 1.9 jtdm <3

(#9) Q.R.


Q.R.
(csendes tag)

remélem nem csak a "kezeslábas" vezérlőt preferálják majd a játék készítői. Sajnos anno ezért vágtam kukába a lemezt:(((

http://www.youtube.com/watch?v=aH0l2GKcLyk by:Carl Sagan

(#10) Stauffenberg válasza kengyel (#3) üzenetére


Stauffenberg
(nagyúr)

Ez pusztán abból a tényből adódik, hogy ez egy szimulátor. Nem egy lövöldözős kacsavadászat. A szimulátorokhoz rendszerint megfelelő perifériák megléte szükséges a megfelelő játékélményhez.

Ebben az esetben minimumként tekinthető egy szimpla, pár ezer forintos joystick, beépített vagy különálló tolóerő-szabályozó karral ("gázkar") és néhány programozható funkció gombbal. Ezek között ha komolyabbat akarsz, akkor valami ilyesmi a belépő szint:

De igazság szerint már egy 10.000 Ft alatt megvehető ócskaság is ezerszer több élvezetet nyújt, mint bármilyen egér-billentyűzet marhaság. Aztán ha rákapsz az ízére, akkor úgyis hamar lecseréled, ha meg nem jön be ez a "komolyság", akkor meg nem buksz sokat.

A következő fokozat a néhány tízezer forintos szett, amiben már pedálok is vannak (függőleges vezérsík) és több különálló "gázkar" is (ebben az IL-2 epizódban is lesznek több motoros repülőgépek). Ezek sok esetben bármikor bővíthetők újabb eszközökkel (kapcsolótáblák, repülési műszerek). Itt könnyen el lehet szaladni a több tízezertől a több százezres tételig is.

Aztán ha végképp unatkozol és vannak millióid, akkor otthonra is lehet ilyet építeni:

Ez a fenti teljes cockpit valóban egy otthon megépített szimulátor. Több ezer (vagy akár tízezer) dollár értékű felszerelés. Csak igazi fanatikusoknak való, akik egy valódi szakszolgálati engedély árának a többszörösét képesek beleborítani ebbe a hobbiba.

Remélem így már érezhető, hogy az IL-2 Sturmovik sorozat nem éppen egy billentyűzettel és egérrel hadonászós hülye lövölde. :)

[ Szerkesztve ]

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#11) kengyel válasza grunge (#8) üzenetére


kengyel
(nagyúr)

Látom profi vagy ebben a témában :) Majd szétnézek, a játék megjelenése még odébb van :)

(#10) Stauffenberg

Látom ezek már nagyon komoly cuccok, amivel érdemes normálisan elkezdeni a játékot.

És köszönöm nektek az "irányító" tippeket :R

[ Szerkesztve ]

kengyel

(#12) Q.R.


Q.R.
(csendes tag)

[link]

hát igen...a játék szlogenje lehetne ,hogy: "-Battlefield lúzerek kíméljenek"

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=aH0l2GKcLyk by:Carl Sagan

(#13) Stauffenberg válasza kengyel (#11) üzenetére


Stauffenberg
(nagyúr)

"Majd szétnézek, a játék megjelenése még odébb van"

Addig is ott vannak a korábbi IL-2 Sturmovik játékok (legutóbbi a Cliffs of Dover, ami a Battle of Stalingrad elődje, ugyan azon a grafikus motoron és az angliai csatát dolgozza fel). Ha modernebb éra érdekel, akkor Lock On sorozat ajánlható, tonnányi kiegészítővel és az alapjátékok már néhány euróért megvehetők.

Polgári repüléshez meg Microsoft Flight Simulator X* vagy a kicsit régebbi, de még most is elég jól szolgáló Flight Simulator 2004. Mindkettőt csak úgy érdemes ha telenyomod add-on csomagokkal. A beépített repülők gagyik, sok műszerük nem is elérhető, repülési modelljük nulla, még tanuláshoz is szarok. Én például sok magyarországi repteret feltelepítettem már (fizetőst és ingyenest egyaránt) és sok add-on repülőm is van (pl: Cessna 172, C-47, Boeing 737NG (Malév festéssel), Airbus A320 (Wizz Air festéssel).

*FSX: Csak ha bírja a géped... ami nagyjából azt jelenti, hogy 2006-os megjelenése ellenére még a mai napig rekorder gépigényű, ami annak köszönhető, hogy megjelenésekor még alig voltak több magos processzorok és az SP2 javítócsomag után a Microsoft leállította a fejlesztést és szélnek eresztette a csapatot... ezért eléggé optimalizálatlan, főleg AMD rendszeren. Látni itt-ott gameplay videókat 60 fps-el száguldozni a játékot egy csomó add-on mellett is (néha leesik 25-30 fps-re, de ez megszokott) és sokszor ilyen konfigok pörögnek hozzá: Core i7 5Ghz fölé húzva, 8 vagy 16 GB RAM, 2 x GTX580 VGA.

Ellenben az FS2004 elég szépen felcicomázható kiegészítőkkel, elég szép az is, mégis sokkal jobban fut egy mai közepes vason is.

Szerk: Csak a teljesség kedvéért megemlítendő polgári repüléshez még az X-Plane sorozat is. Sokan szeretik, de add-on tekintetben még lemaradásban van az FS sorozathoz képest. Más a szimulációs modell, van aki az FS-t szereti jobban, mások meg az X-Plane szimulációját.

[ Szerkesztve ]

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#14) kengyel válasza Stauffenberg (#13) üzenetére


kengyel
(nagyúr)

Mondjuk a szóban forgó játék " vas" igényére is kíváncsi leszek. Olyan hatalmas géppel nem rendelkezem, (cuccoknál kiírva) de remélem tudom majd futtatni . De ha véletlenül nem tudok addig beszerezni egy jó irányítási lehetőséget, bele sem kezdek.

kengyel

(#15) grunge válasza Q.R. (#12) üzenetére


grunge
(addikt)

Pontosan! :)

(#13) Stauffenberg: kiegészíteném avval hogy a CloD egy sajtát fejlesztésű motort használt, amivel eléggé befürödtek. Szegény Ilijáéknak megjelenés előtt kellett kaidni a gámát, nem votl olyan hardver amin rendesen ment volna.Rettenetsok bug maradt benne még ugy is hogy ujrairták az egész motort tavaly őszre. A fejlesztők egy része átment az ős Sturmovikos csapatból (Maddox Games) a 777 Studios-hoz. A BoS a jó kis Rise of Flight motort fogja használni, szóval akinek az szépen fut, annak a Sturmo-val sem lesz gondja. :)

Egyébként online mókára még mindíg a Sturmovik 46 a legjobb az Ultrapack inygenes mod-al. Sokan repülnek Hyperlobby-n. :)

(#14) kengyel: Rise of Fligt alapjáték ingyenes, próbáld ki. Bőven elég a géped hozzá, ehhez is az lesz! :K

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#16) Stauffenberg válasza kengyel (#14) üzenetére


Stauffenberg
(nagyúr)

Nekem egy kicsivel gyengébb konfigom van mint neked és a Cliffs of Dover elfut kb közepes grafikán. A megjelenésekor még úgy sem... Eléggé elcseszték az optimalizációt és mondjuk nagyobb városok vagy ipari körzetek fölé repülve már használhatatlanra lassult. Azóta némileg javult a helyzet, bár már bő egy éve be sem töltöttem.

Emlékeim szerint Steam-en 9.99 EUR a játék, tehetsz vele egy próbát. A korábbi részekkel ellentétben már elég szájbarágós oktató mód került bele (elmagyarázza a repülőgép irányításának alapjait, hogyan vedd ki dugóhúzóból, melyik kezelőszerv mit szolgál, miért kell figyelned az átesésre, stb és a végén iskolakört kell repülnöd).

(#15) grunge: A Rise of Flight jópofa, végre egy játék amiben tényleg izmozni kell a géppel, alaposan kell pedálozni is, hogy egy közelharcban tudd tartani a lépést. Kellene nekem is egy pedál szett, mert nekem is a joystick karját kell forgatnom hozzá és az nem olyan jó. Mondjuk én is csak az alapjátékig jutottam, nem vettem hozzá extra gépeket. Majd lehet megint előszedem. :)

Arról meg lemaradtam, hogy a Cliffs of Dover új motort kapott. Ez van akkor ha már egy éve nem követem az eseményeket körülötte. Pont a bugok és a folyamatosan visszatérő szaggatás miatt hagytam fel vele.

[ Szerkesztve ]

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#17) slayer006 válasza kengyel (#11) üzenetére


slayer006
(addikt)

FreeFalcon 6.0 ráadásul ez teljesen ingyenes

[ Szerkesztve ]

"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader

(#18) kengyel válasza Stauffenberg (#16) üzenetére


kengyel
(nagyúr)

Szerencsére ,van egy fanatikus kollégám akinek igen komoly cuccai vannak a szimulátorokhoz. Már sokat beszéltünk róla hogy adja nekem kölcsön, hagy próbáljam ki az "igazi" élményt a játékkal. Ő is azon az állásponton van mint ti, és azon véleményen a szimulátorokkal kapcsolatban. Elkérem tőle kölcsön, és belekóstolok a szabadságom alatt :)

(#17) slayer006

Most néztem róla gameplay.t ,és igen jól néz ki ez is :) Köszönöm .

Most teljesen meghoztátok a kedvem hozzá !

[ Szerkesztve ]

kengyel

(#19) grunge válasza Stauffenberg (#16) üzenetére


grunge
(addikt)

Bizony, egy idő után eljutunk oda hogy a tekerőzés már kevés és kel la pedál. Aztán jöhet egy trackIR is..ehh de ezeket egyszer kell megvenni. Épp ezért drágák mert réteg cucc nagyon. Nem battlefield :D

Jó a RoF de nem költök rá mert időm sincs most nagyon. Amugyis a II vh-s gépek a kedvenceim. Az Ultra Pack.ot nézd meg a Sturmovik 46-hoz ha nem tetted volna meg eddig! :K :K

159 SW 1.9 jtdm <3

(#20) Remusz911


Remusz911
(veterán)
LOGOUT blog

jó kis játék lesz ez anno mennyit nyomultam az Il2 Sturmovik 1946-tal :D

[ Szerkesztve ]

Csekkold: https://hardverapro.hu/apro/keresek_felsokategorias_earbud-ot_hibasat_is/friss.html

(#21) NateDogHUN válasza Stauffenberg (#16) üzenetére


NateDogHUN
(tag)

A CLOD-ot az ATAGos srácok pofozgatják tovább, mert a kiadó kihátrált a projekt mögül. A Team Fusion-név alatt jönnek ki hozzá a javítások, ma már nagyon jól játszható, ég és föld a hivatalos verzióhoz képest, így kellett volna kiadni nem pedig bughalmazként, mint ahogy kijött.
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/forumdisplay.php?f=100
Sajnos ez az "új" epizód mind grafikailag, mind pedig a szimuláció mélységét, összetettségét nézve is visszalépés lesz a CLODhoz képest. Főként a CEM (Complex Engine Managment) lesz kiherélve.
Akit érdekel a téma mélyebben, az nézzen fel a www.pumaszallas.hu fórumára.

http://www.natedog.hu

(#22) NateDogHUN válasza Stauffenberg (#16) üzenetére


NateDogHUN
(tag)

Nem kapott új motort, egy lelkes csapat önerőből befejezte/csiszolgatja az összecsapott munkát. 100 fős online warokat vívunk benne, stabil a játék és a netcode is jó már, nincs LAG!
http://sowc.forumotion.co.uk/

[ Szerkesztve ]

http://www.natedog.hu

(#23) NateDogHUN válasza NateDogHUN (#22) üzenetére


NateDogHUN
(tag)

Ja a videót most néztem meg, ez egy RENDER videó, a játék sajnos közel sem így fog kinézni. Directx 9-es motor (ez is visszalépés) , ez a valóság:

http://youtu.be/CFBl49lQdeg

http://forum.il2sturmovik.com/topic/168-developer-diary/#entry13594

Ennyit a 46-ból is kipréselt az IL-es comunity az ULTRAPACKAL. Egyébként nem is a grafika a legfájóbb pont, hanem az árkád irányba történő visszalépés.

[ Szerkesztve ]

http://www.natedog.hu

(#24) Stauffenberg válasza NateDogHUN (#22) üzenetére


Stauffenberg
(nagyúr)

De ha jól értem, akkor ez hivatalos frissítésként jött ki hozzá és nem valamilyen MOD?

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#25) NateDogHUN válasza Stauffenberg (#24) üzenetére


NateDogHUN
(tag)

Nem hivatalos, ezt egy maroknyi fanatikus rajongó készítette, a játék készítői egyes pletykák szerint a STEAM-ről történő bannolást is fontolgatták a használókkal szemben, de elsöpörte őket a népharag. :DD (A játék készítői egy nyomorult patch kiizadására voltak képesek, aztán bejelentették hogy részükről vége, jön a Battle for Stalingrad. Én meg néztem hülyén a 14 kért vásárolt dvd-vel a kezemben, a emberek 80 %-kának memóriírási hibával 20-30 perc után elszállt a játék akkor. Az USAban többen pert fontolgattak.)
Egyszóval megy vele a a játék steamen, de manuálisan kell telepíteni. Augusztusban-szeptemberre jön a következő nagy javító csomag.

[ Szerkesztve ]

http://www.natedog.hu

(#26) Stauffenberg válasza NateDogHUN (#25) üzenetére


Stauffenberg
(nagyúr)

Mondjuk én az IL-2 Sturmovik: Birds of Prey (XBox360, PS3) és a Wings of Prey alcímet viselő PC-s konverzió óta nem tudok a fejlesztőkben megbízni. A fenti hír is emlegeti azt a rémképet, hogy a Battle of Stalingrad megjelenhet konzolra is, de még az hiányzik...

A konzolos IL-2 egy borzalom volt. Az átlagos arcade lövöldénél csak egy fokkal volt összetettebb, de megfelelő perifériák hiányában az irányítás nudli. Nincs is más dolgod, csak beröffenteni a motort, tolni neki egy kövéret és rögtön 2000-3000 láb magasan vagy (azokban a ritka esetekben mikor nem eleve a levegőben indul a harc). Vicc. Egyébként nagyon élvezetes arcade lövölde, hihetetlen jó hangulattal és zenei aláfestéssel, de kár érte az IL-2 Sturmovik név... adták volna ki valami más néven.

Nem a konzolok ellen beszélek, én PC-vel és konzollal is játszom, de konzolon a szimulátor mint műfaj nem létezik (pedig sokan hiszik egy Forza Motorsport vagy Gran Turismo mellett, hogy azzal játszanak, de téves).

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#27) grunge válasza Stauffenberg (#26) üzenetére


grunge
(addikt)

Azt a két játékot teljesen más fejlesztők készítették, konzolra. Semmi köze a sturmovik szériához, pláe azok szimulátor mivoltukhoz. :)

(#21) NateDogHUN: Kösz a tippet, ezt nem tudtam, hagytam a CloD-ot a fenébe a csapat feloszlása ota...A "sárga forumon" is van info erről?

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#28) Stauffenberg válasza grunge (#27) üzenetére


Stauffenberg
(nagyúr)

Hát ezt mondom én is. A vásárlók becsapása az egész, mert IL-2 Sturmovik néven kapnak valamit, aminek semmi köze a sorozathoz (szerencsére nem kellett megvennem, egy magazin számára teszteltem). Ráadásul a kampány java része a nyugati szövetségesek küzdelmeiről szólt, simán el lehetett volna adni valami hangzatos pátoszos néven. Mert arcade lövöldének az egyik legjobb, leghangulatosabb darab.

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

(#29) kapeti07


kapeti07
(senior tag)

Nagyon jó kis játékok voltak az IL-2 sorozat tagjai a 46-ig. Nem vagyok egy Szimulátoros, de a második világháborús imádatom miatt kipróbáltam annak idején az első részt és nagyon magával ragadt. Még az akkori barátnőm aki anti-videójátékos (kivétel a Mario és a Contra :) ) ő is kipróbálta és tetszett neki, alig tudtam elcibálni a gép elől akkoriban. Én egy alap Genius joystickal kezdtem, mondjuk én megálltam egy Saitek-nél. Külön tetszettek a magyar missziók ahol a pilóták magyarul beszéltek: "nézd a ruszkit" meg "úgy ég mint a fáklya". Sajnos a multiból kimaradtam, de ha szabadidőm engedi biztos kipróbálom ennél az új résznél.

(#30) NateDogHUN válasza grunge (#27) üzenetére


NateDogHUN
(tag)

Nincs mit! Nincs, mivel nem official patch.

http://www.natedog.hu

(#31) NateDogHUN válasza kapeti07 (#29) üzenetére


NateDogHUN
(tag)

Azt a magyar szinkront "mi" azaz, a Virtuális VO101 PUMA vadászosztály követte el, én akkor még újonc voltam a században, így sajnos személyesen nem vettem benne részt.

http://www.natedog.hu

(#32) FW190ace válasza grunge (#19) üzenetére


FW190ace
(csendes tag)

TrackIR helyett szerintem bőven jó a [freetrack], főleg kezdésnek. Már egy 15FPS-t tudó kamerával is egész használható. Én most vettem hozzá egy PS3 Eye-t, szerintem soha nem fogok TrackIR-t venni... 640x480as felbontásban tud 75FPS-t, 320x240ben ~180FPS. Az egész költség kb. 6000Ft ebből a psEye 5000Ft...
TrackIR-ért maximum 15k-t lennék hajlandó kiadni.

(#33) OgreImre válasza grunge (#6) üzenetére


OgreImre
(aktív tag)

Én a Microsoft Sidewinder ForceFeedBack 2 joyomat nem tudtam működésre bírni win7 64bit alatt...

"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see"

(#34) NateDogHUN válasza NateDogHUN (#23) üzenetére


NateDogHUN
(tag)

Videók a motor képességeiről

[ Szerkesztve ]

http://www.natedog.hu

(#35) grunge válasza OgreImre (#33) üzenetére


grunge
(addikt)

Nekem anniy volt hogy bedugtam az usb-be és kész is. Win 8 Pro x64 alatt ugyan ez. Nem kell hozzá drivert sem installálni, XP ota sosem kellett. Mi nem működik? Nem ismeri fel vagy má a gebasz?

159 SW 1.9 jtdm <3

(#36) NateDogHUN


NateDogHUN
(tag)

Az RRG stúdió és az Eagle Dinamics (DCS sorozat) közösen csinál egy II.világháborús repülőgép szimulátort, mégpedig a DCS P51 vonalra.
ED & RRG Studio bejelentés
A projekt Kickstarteren támogatható
A készítők a Fighter Collectionnal is megállapodtak, így egy olyan szervezet áll majd a projekt mögött amelyik konkrétan üzemelteti az adott típusokat!!!
A csapatban van Oleg Maddox, Ilya Shevchenko, és Igor Tishin, az IL2 Sturmovik sorozat atyjai, a minőség garantált.
A játék free to play játék lesz, vagyis az alapjátékban elérhető P-47 D-28, Bf 109 K-4 és a Spitfire IX ingyenes lesz. A későbbi gépek, valamint a P-51 és a Fw 190D lesz fizetős (akinek már megvan a DCS P-51, az importálható lesz).

http://prohardver.hu/tema/dcs_wwii_europe_1944/hsz_1-50.html

http://www.natedog.hu

(#37) anytime válasza Stauffenberg (#10) üzenetére


anytime
(őstag)

Szia!

Meg tudnatok irni, hogy mely gyartokat erdemes meglatogatnom, ha szeretnek egy belepo / kozepkategorias joystick + gazkar kombinaciot, netan pedal is azaz uj jaekhoz?

Koszi
A

(#38) anytime


anytime
(őstag)

Valaki, megvette már az Early Access-t?

(#39) grunge válasza anytime (#38) üzenetére


grunge
(addikt)

En megvettem :)

159 SW 1.9 jtdm <3

(#40) anytime válasza grunge (#39) üzenetére


anytime
(őstag)

Én is.
Hogy tetszik? Játszottál már vele? Gondolom, igen.

(#41) grunge válasza anytime (#40) üzenetére


grunge
(addikt)

meg nem jutottam oda...kiköltöztem nemetbe igy meg varat magara a dolog. :) lehet beszerzek egy uj joystickot

159 SW 1.9 jtdm <3

(#42) grunge


grunge
(addikt)

Felinstallaltam, kiprobaltam, igaz joy nelkül. Ez lesz az a szim amire vartam. eddig legalabbis ez jött le. A grafika parades! :) Most nagyon erze ma joystick hianyat..legközelebb megyek haza magyarba akkor elhozom magammal es adok neki :) Tök buli hogy belevittek par rpg elemet, pl bizonyos felszerelesekhez xp kell., fura egy szimulatorban, de nem baj rendben van. :)

Amugy sracok, nem tudom hallottatok-e rola, de a Regi Il2 atyai is ujra munkaba alltak (a BOS-t ugye a 777 studios kesziti). Itt egy link, csemegezzetek.

Es aminke en szemely szerint a legjobban örültem, hogy a Mester maga, Oleg is reszt venne a fejlesztesben :) erre is benevezek az biztos.

159 SW 1.9 jtdm <3

(#43) Q.R.


Q.R.
(csendes tag)

Nem lettem volna a szovjet orosz helyében aki anno ezt átélhette... :Y

Bf.109 Sound

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=aH0l2GKcLyk by:Carl Sagan

(#44) grunge válasza Q.R. (#43) üzenetére


grunge
(addikt)

Bizony! :) Es mit erezhettek azok a bomazosok vagy vadaszok akik mellett egy ME-262 szaguldott el :D

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#45) sakkay


sakkay
(tag)

Na akkor kicsit,-hogy legyen itt objektív vélemény is-pl. olyan aki repüli-helyreraknám a dolgokat.
Először is előrendeltem így repülhetem, mondjuk úgy hogy fizető béta teszter vagyok. :DDD
A sérülés modell, a felhők, és a földi mozgás már most jobb mint az elődöknél. Jelenleg a progi 45% áll de a multi dogfight már teljesen stabil. Az , hogy a motor működésének modellezése (hogy értse az is aki nem járatos a dologban nem használok kódszavakat :DDD ) milyen lesz, az majd kiderül..sokan itt már most mondják a tutit, úgy , hogy nem is repülik..no comment.
Ha valakit több érdekel kérdezzen az sg forum il 2 sturmovik topikján'.

(#46) grunge válasza sakkay (#45) üzenetére


grunge
(addikt)

Én augusztusban rendeltem elő, szintén a kezdetek ota repülöm a BoS-t. IL-2l-t ugy 2001-ota az első demotol repülöm, az összes létező rész megvan eredetiben. A motor müködése nem lesz túl részletes, "nem erre mennek rá". Ami izig-vérig "igazi" az a CloD (Cliffs of Dover). Talán ebbe is buktak bele, sokat akartak. A BoS inkább a "régi" vonalat viszi majd tovább, amolyan egészséges kompromisszumra törekedve. Nem is bánom, hisz a Sturmovik 46 is szeniális, online még mindig ez a legjobb. :)

Milyen joystick-ot használsz?

159 SW 1.9 jtdm <3

(#47) sakkay válasza grunge (#46) üzenetére


sakkay
(tag)

Evo force, saitek pedállal.
Amúgy ne legyél olyan biztos ebben a "nem mennek rá" dologba. :DD
A fórum 80% a realitás miniél komolyabbá tételéért sír, ezt egyre jobban látják a készítők is. Szerintem nem ússzák meg. Mivel minkét progi megvan(CLOD) és abban is van 300 órám, azt tudom mondani korántsem lejátszott dolog ez. A törés már most jobb, a gépek egymáson törése meg sokkal. Ezt éppen tegnap teszteltem mindkettőben. És még csak félkész. A CLOD meg nagyszerű szim, de csak azért mert az atagos srácok eszméletlenül dolgoznak rajta. Csak pl. én nem tudom megszokni és elfogadni, hogy át lehet repülni az erdőn..és ezt nem is lehet javítani.

(#48) grunge válasza sakkay (#47) üzenetére


grunge
(addikt)

Naja, mondasz valamit. Meglatjuk mi lesz, regi vagasu sturmovikoskent, en eddig maximalisan meg vagyok elegedve a BOS-al. CloD-hoz amugy van a TeamFusion mod, szoval javigatjak, fejlesztgetik masok, ha mar nincs a csapat mögötte. :)

Multit problatad?

Milyen a stick? Meg vagy vele elegedve? Center van edesen? :) En meg mindig egy MS FFB2-t hasznalok, saitek pedallal en is szemezgetek mar...

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#49) sakkay válasza grunge (#48) üzenetére


sakkay
(tag)

A TeamFusion mondom ATAG-nak.
Ha a BOS multira gondolsz, majd minden este egy órát nyomom. Persze csak ha nincs dolgom. Roppant, élvezetes, de persze sok a javítani való, mindenesetre az jelent valamit, hogy minden este 50-70 ember van fent. Ja és a legtöbben mindig a full reálon(ugye ez is jelent valamit), sokszor nem is férek be. Az amcsi szerón meg magas a ping. A JOY az árához képest a legjobb. Mivel nekem kell ffb, ezért max. g940-re cserélném, :D az meg kicsit sok.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.