Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
mentoloshypo #1 üzenetére
Messze van ez az első résztől már látványban. PC-re azt szerintem igen régóta nem is lehet kapni, 20€ nem vészes kezdőárnak, pár hónap és akcióban lesz az 5€ is.
-
vhw
addikt
Hiányoznak a pixelek...
-
Silenzio
addikt
válasz
Darth_Revan #12 üzenetére
Ettől RE a RE.
(#8) MageRG:
A szinkron megmaradt a rimékből.Tudjátok, egyetlenegy mérce van, amivel ESETLEG össze lehet hasonlítani egy belső-ázsiai művészfilmet A sötét lovaggal, egy rpg-t egy autós játékkal, vagy egy RTS-t egy platformerrel. Ez pedig a tökéletesség. Az a kérlelhetetlen következetesség, ami még egy 200 órás rpg-it s kompakt, egységes valamivé tesz szétfolyó massza helyett, ami egy rts-t kiemel a hasonszőrű címek közül, amitől nem látod még azt a kevés virtuális falat sem egy sandbox játékban. A tökéletesség. Az, hogy amit vállalt, az első bittől az utolsóig tökéletesen hozza, bicsaklások, túlvállalás, izzadtságszag nélkül. És ha létezik ez a mérce, akkor a RE remake a világ egyik legjobb játéka. Nem a 0, nem a 2, a 3 vagy a 4, hanem az eredeti remake-je. Valami félelmetes, hogy mennyire egyben van, százszorta jobb, tartalmasabb, mint akár az 1996-os eredeti. Higgyétek el nekem, otthon vagyok RE-ben.
-
Chp
őstag
Az az igazság, hogy még nem játszottam az első résszel...oké, egyikkel sem, viszont erre lehet rávetem magam, persze csak ha olcsóbb lesz.
-
Sirandrish
legenda
Kár a kameráért panaszkodni.
Régen ilyen volt a Horror zsáner...legalábbis Resident meg Dino Crisis meg Parasite Eve fronton.Ez ilyen..ha nem tetszik nem kell megvenni. Én GC-n is kitoltam és ha lesz rá lehetőségem ezt is végigviszem majd
-
MageRG
addikt
Az Alone in the Dark óta az összes ilyen játéknak a kamerakezelés a rákfenéje. Hiába néz ki jól (mint pl. a Nocturne), a "mozis" kamerabeállítások miatt sokszor nem látod hogy mi jön feléd.
Úgy gondolom a Tomb Raider megjelenése óta ezen már rég túl kellett volna lépni.
Talán hozzátesz a horrorisztikus hangulathoz, de szerintem inkább frusztráló amikor a béna irányítás miatt halsz meg.
Remélem a PC-portba azért raknak rendes egértámogatást meg (legalább opcionális) quicksave funkciót. Az inventory még most is elég fapados. Az meg hogy szöveget ír ki, ahelyett hogy a karakter narrálná az eseményeket (pl. zárva van az ajtó), 2014-ben se nem modern, se nem elfogadható.Egyébként értem mire gondolsz. A játékmechanikát teljesen át kellene dolgozni hogy működjön szobánkénti átmenetek nélkül is. Ez egy oldschool játék.
Csak lehet úgyis oldschool játékot fejleszteni, hogy megfeleljen a modern igényeknek (lásd Legend of Grimrock). -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ahogy nézem csöcsfizikát is kapott. Szóval ez tényleg nextgen.
-
Darth_Revan
veterán
Lenyűgöző, hogy mennyire fel tudták újítani, kár, hogy a kamerakezelés ennyire unortodox maradt
-
boeing
őstag
Én azért végig tolóm majd.Szép lett,az árra meg....
-
saelin
veterán
Engem megőrjítene ez a kamerakezelés... A parasite eve 2-ben is ez volt a halálom.
-
VictorHUN
aktív tag
Milyen 20dollár öcsisajt? Inkább 20 euro. Nem amerikában élünk de a cikk irók mindig elfelejtik
-
Bunyec
tag
Nekem nagyon tetszik. Az eredetivel nagyon sokat játszottunk még 98-ban. 20 dollár ide vagy oda, amint megjelenik, megveszem.
-
kengyel
nagyúr
Ez teljesen jó lett
-
mlinus
őstag
válasz
neked mi lenne a nyomott ár?
amúy egyáltalán nem csak benyomták hd-ra a felbontást aztán kalapkabát, hanem szinte minden átdolgoztak, hogy úgy nézzen ki mint egy modern játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
A 60 dolláros árakhoz képest szerintem az.
-
mentoloshypo
senior tag
20 dollár egy ezer éves (még ha HD is) játékért nektek nyomott ár?
Jézusom...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A legújabb bemutatóban immáron a számítógépes kiadásból lehet látni jeleneteket.
- Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook (Ryzen 5 7535HS 6/12, 16GB/512GB, 14.5" 2,5K, Radeon 660M) eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest