Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GegeWarrior
senior tag
Lehet kinézek, ha már végre szombaton lesz.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Ocarina
aktív tag
BGS'10 nagyon tetszett, a tavalyi PlayIT nem annyira, de azért lehet, hogy elmegyek.
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
addikt
Elmennék, de a belépőt tuti nem vásárolom le, így 1000 ft-ot kidobni az ablakon...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Apika
addikt
Egész kellemes hétvégi családi programnak ígérkezik. Legfeljebb a belépők árából veszünk egy LEGO-t, így nem vész kárba...
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Tavalyi nem ütötte meg a szintemet. Valahogy nagyon el volt csépelve. Azt se tudtam kb hogy mit keresek ott. Környezetemben én vagyok a nagy kocka gyerek aki napi több órát játszik... hát ott voltak alakok az biztos...
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
james001
veterán
Megint lesz anime találka mint tavaly? De jó...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Helmoras
őstag
Gyenge volt az előző, én kihagyom...
-
GeryFlash
veterán
Na itt az átverés: a jegy levásároltható... Igen... ha 10k feletti játékot veszel... Az őszi play it is mocsok sz*r volt, semmi leárazás vagy normális ajándék, gs-esek dobáltak vagy papír tasakos konzolgamet vagy old of republic 2napos trial versiot... Ritka nagy csalódás volt.... ÉS nem vágom hogy a Pcguru miért nem szerepelt színpadon, szvsz Miquel Bate és többiek nagyobb arcok mitn a GS szerkesztők.... És a rednezvény is oylan röhejes volt, zárás előtt 5perccel már oszlatták a népet...
wikings2: +1
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
És nem nevezném a BGS utódjának, egyrész a színvonal miatt, másrészt a BGS ingyenes rendezvény volt, egész más ideológiával....
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SörcsaPH!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Fire TV stick/box
- Hisense LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
- ÚJ MSI 4K CORE I5 13400F Gamer PC 10X4.4GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR!
- 16 DARAB ! GAMER TERVEZŐ GÉP -20 -50% NVIDIA 3050 , 3060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 16GB RAM 1.0TB NVME SSD AMD 6700XT 12GB DDR6 2ÉV GAR
- Dell Latitude E7470, 14" FULL HD IPS, I5-6300U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest