Új hozzászólás Aktív témák

  • Nevil2

    tag

    Üdv!

    Két hónapja búcsúztam el szeretett Lumia 920-amtól. Azóta egy régi Nokia C5-öt használok (bááááz, 4-5 napos üzemidő!!!) - várva egy jó lehetőségre... De mivel az új Lumiák csak most jönnek, és a 950-es horror árú lesz, valami szolidabb megoldást kell keresnem.

    A magentás szolgáltatóm kínálatból a Huawei P8 Lite, a Samsung A5 és a Lumia 830 jöhet szóba (az ár miatt, csakis részletfizetéssel). Az asszonynak fehér A3 lett pár napja. Nem rossz, de valami borzasztók a választható témák... szóval nem idegenkedek a robotos OS-től.

    Eddig megszokott volt a gördülékeny működést és a normális kamera.
    Átlagos felhasználó vagyok (navigáció, böngészés, FB, mail, office, logikai játékok). A zene nem lényeg, de a fényképezőmet nem akarom folyamat cipelni (920-nál nem is kellett). A gyerek alkalmanként elkéri játszani a telefont - azért nem kell erőmű. A tévével szeretném összekapcsolni (youtube, képernyőtükrözés)
    A felsorolt telefonokon kívül más alternatívát is meghallgatok, de itt Pécstt a Tééé a MM vagy az EDigital kínálata jön szóba... (60-90k a keret részletfizetéssel).

    Bár a Huaweit erősítő táborba írom a kérdést, hátha van itt másnak összehasonlítási alapja... :)

    Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák