Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Steve1207 #24068 üzenetére

    Ejha! Ez nagyon tetszik :) Ez a burok még úgy is agyonver mindent (csak az iPhone vehet fel a kesztyűt) hogy lekerekítették a sarkokat.

    A kép alapján nekem az az érzésem támadt hogy úgy jobban egyben van a ház, pl nincs körben műanyag és szépen beleül a kijelző egy full fém burokba. Szóval kb a tökéletesen csiszoltak. Jut eszembe csiszolás, a gyönyörű élek ugyanúgy meg vannak szépen csinálva mint M7-en és nekem tetszik az is hogy alul és felul a burok szépen ível a kijelzőt ölelve felfele.

    A szálcsiszolt hatás mindig is szívem csücske volt, egyetlen saját Samsungomat az l700-at is ezért szerettem. :)

    A perem és az üveglap ami most már úgy néz ki hogy a hangszórórácsot is takarja (még szerencse hogy azt is megfúrták és nem zárt, mekkora blama lenne szegény boomsound :DDD ) szerintem a vízállóság miatt van.

    Összességében nekem nagyon tetszik, nagyon egyben van. Győzködöm magam hogy jövőre lesz a nagyobb durr(HTC is ezt a két éves ciklust emlegette) és várjam ki, pedig lenne az M7-re vevő a családban... Csak az anyagiak, hát finoman fogalmazva sem kiszámíthatóak és azt nagyon sajnálnám ha pont a nagyobb durranást nem tudnám megvenni. Áhh, van még 1év garim, marad a One addig spórolok a kövire...

    ️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák