- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Kalandor:] Ez most bíróság és újságcikk, anno egy átlag nap volt az iskolában
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Ed3r_X_:] 10 év
- [Re:] [MasterDeeJay:] AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
A mai világban a 20 óra is kiemelkedő, a mellékküldetésekkel 80 egész jó, de hogy a maradék 420 óra miből áll...Csak nehogy annyi, hogy szét van szórva 100-200 akármi a térképen, és huszonötször fel kell szánatni oda-vissza, hogy mindent megtalálj (amíg el nem készül az első guide
, mondjuk GTA V még azzal is elszórakoztatott 40 órán át, még a három gyűjtögetős küldetést abszorváltam, úgy, hogy tudtam, hol keressem őket...). Én mindenesetre várom. Az első részét imádtam, a kiegészítőtől túl sokat vártam, csalódás lett, de reméljük hozza a színvonalat a sztori és a játéktér.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Fizzie
nagyúr
.
[ Szerkesztve ]
Fizzie was created by overpaid marketing executives and hundreds of hours of focus tests. You, however, were a mistake.
-
Fizzie
nagyúr
-
k-adi
veterán
A sok kamuzás helyett inkább tennének bele PvP multit..
Sok órányi játékidő elvárhatónak kéne lennie amúgyis
-
Rodi 4.80
senior tag
Ezzel az erővel pl. a Nier Automata 16 000 óráig is kitart.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ha teljes mértékben a maximumra törekszünk a végigjátszás során, akár 500 órát is eltölthetünk a játék világában.
- [Re:] Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- [Re:] Egy venezuelai orvost vádolnak zsarolóvírus-értékesítéssel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Dark Souls sorozat
- Android játékok topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- [Re:] Robotizált raktárbázist nyitott a Euronics Kft. Üllőn
- Komoly Covid klub
- További aktív témák...
- Gamer PC
- Dell Inspiron 3541 3542 3543 5748 magyar Billentyűzet Y5J14 0Y5J14 Inspiron 3521 5521 9CC40 09CC40
- ÚJ BONTATLAN Ps5 Playstation 5 Lemezes 2 Év Garancia BESZÁMÍTÁS
- Dell Latitude Inspiron fedlapok kijelző hátlapok gyári újak Latitude 5480 7480 5580 5590 5490
- ÚJ BONTATLAN Ps5 Playstation 5 Digital + 2 Kontroller 2 Év Garancia BESZÁMÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest