Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#45) SunMount3r válasza arty (#43) üzenetére


SunMount3r
(PH! kedvence)

Jó, hát az évszámokra már nem emlékszem ilyen pontosan, csak sacc-per-kb. ami megmaradt bennem a grafika szintjéről. De tényleg, mintha valamivel szebb lett volna a grafikája.

Anno, mikor emulátoroztam, N64-re azért volt jó pár játék, ami érdekelt, de Dreamcast-en nem emlékszem az említetten kívül másra. Az meg talán el sem indult nekem, mert -rég- nem volt már szerver, ahova csatlakozhatott volna. Azt hiszem ezért is lett bukta, mert elég gyenge volt rá a játék felhozatal.

A "MAME-s" játékokat szeretem még nagyon, sok 8 meg 16bit-es konverziónak is azok voltak a "kompromisszummentes" eredetijei. Csak nagyon macerás és szöszmötölős a "rom-olás" vele.

Lehet fura, de engem meg valamiért pont a PS1 nem érdekel annyira. Talán épp azért, amit írtam korábban, hogy itt már csak poligonok voltak a főszereplők és a játékok nem voltak olyan "egyediek", mint pl. N64-en.

[ Szerkesztve ]

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.