2019. augusztus 19., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-21 20:47:52

GAMEPOD.huMobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.

Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5373) DaDa válasza qltsar (#5372) üzenetére


DaDa
(senior tag)

Köszönöm mindkettőtöknek. Most nézegetem és azt nem tudom, hogy ha ext4-re formáztam a kártyát, ara hogy érdemes átmásolni a dload-ot? Win alá nem nagyon találtam olyan explorert ami sd kártyával is megy. Vagy berakom a telóba és kábellel átmásolom? Tudom ez elég alap kérdés. Utána jön a dilemma, hogy kell-e az első nagyobb dload.app vagy elég ha 368-at felrakom. De mivel kolléga már felrakta előttem és neki sem jön a 374 még ha nem is rolloutos, lehet várok még én is míg nem biztos a dolog. :)

"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.