Új hozzászólás Aktív témák

  • qltsar

    addikt

    válasz chros #4866 üzenetére

    Így már csak találgatni lehet. Én nem nyitottam volna, vártam volna a hivatalosra, amíg besyncel a szerverrel az IMEI-d és kidobja a frissítést. Sokaknak csak akkor dobta fel anno, hogy a 3 pöttyre nyomtak a system update menüpontban, nem a search for update-re (nálam az OTA-k a mai napig ilyenek, manuálisan kell nyomkodnom a 3 pöttyöt, hogy jöjjön, meg kb. a ciklus legvégén van az IMEIm az itt leírt tapasztalatok alapján, tehát kb. nálam +2-4 hét amíg megjön egy OTA mint másnak.).

    Firmware finderrrel páran megküzdöttek az onnét felrakott update(ek) miatt, nem tudtak normálisan továbbmenni B365-ről, ha jól rémlik, valakinél még a mai napig ottragadt a telefon.

    '- letoltottem netrol a b370-et , probaltam upgradelni: "Upgrade failure ..." par masodperc utan (mar rogton az elejen)' - szerintem ez még felhasználói oldalon lévő telefonon nem fut.

    OTA-n hivatalosan nem jön ki minden csomag ami FF-ből felrakható, így a következő update elképzelhető, hogy nem fogja tudni azonosítani az előző rendszert, és failed-re fut, aztán mehet a trükközés, vagy úgy marad az egész ahogy volt, én ezzel nem kockáztatok jelenleg.

    'En ugy gondolom (de nem tudom biztosan :) ), hogy nem csak a regi telokkal megy majd, hanem adnak hozzajuk ujakat is, itt egyszeru rakeresni egy-egy adott modellre: suppported bootloaders.'
    Igen, ha továbbra is adnak ki Kirin 960 / 659-es telefonokat, minden további nélkül. Ezért nyitható vele pl. a P20 Lite- is. 970 (összes flagship) meg a következő entry level Kirin 660? nem lesz nyitható.

    __________________

    Más: Nova Launcherből kint van a 6.0 beta 1. Felraktam, megörültem, hogy frissít a dashclock, és még csak be sem volt kapcsolva a labs-on belül a refresh widgets on resume, és működött :)...vagy 5 percig, hogy rohadjon meg...ugyanaz, mint 5.5-tel, amikor bekapcsoltuk itt páran egy ideig frissítettek a widgetek, aztán nem. Úgy néz ki, ez sem hoz megváltást, vagy legalábbis nem minden widgetet támogat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák