Hirdetés

2018. június 21., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Hangjanix


Hangjanix
(újonc)

PES... szeretem, szeretem, mégis ott van az a szó, hogy DE. Anno felváltva játszottam ezzel és a Fifával, viszont, ennél a szériánál még mindig hiányolom azt a rengeteg licence hiányt. Tudom, előfordulhat hogy sose változik a helyzet és bár jól összehaverkodtam mindig a programmal, azonban a maró hiányérzet a többi valós klub iránt máig megmaradt.

(#2) mettek válasza Hangjanix (#1) üzenetére


mettek
(őstag)

én is ezt nyomom ps4-en. Tudsz patchelni minden csapatot. Én a komplett bundesligát betettem, a spanyol első osztályt is kipatcheltem a nevek miatt de még egy magyar első osztály is meg van szerkesztve hozzá. Nézz fel a pesklub.hu-ra, onnan letölthető.

Eladó: 3m Boxer subkábel, Pangea ac14se tápkábel, 2x3m Hidiamond 1 hangfalkábel,

(#3) Hangjanix válasza mettek (#2) üzenetére


Hangjanix
(újonc)

Hmm, ez számomra új. Kösz a tippet, így azért kicsit vidámabb a helyzet.

(#4) VinoRosso


VinoRosso
(PH! addikt)

A liszensz a kisebb probléma, ráadásul a patch csak offline módra megoldás, nagyobb baj az, hogy szar a játék. Legalábbis a 2017 iszonyat rossz lett. Ha a 18 is ilyen lesz akkor lassan elgondolkodhatnak, hogy bezárják a boltot.

(#5) mettek válasza VinoRosso (#4) üzenetére


mettek
(őstag)

Szerintem sokkal élethubb mint a fifa. Itt van eselye az okosan játszo embernek és nem a skillekről meg a cselekről és a kimaxolt csapatbeállításokról szól. Nem beszélve a fifa online handicap-jéről, amikor az ellennek minden szar beakad, neked meg semmi.

Eladó: 3m Boxer subkábel, Pangea ac14se tápkábel, 2x3m Hidiamond 1 hangfalkábel,

(#6) VinoRosso válasza mettek (#5) üzenetére


VinoRosso
(PH! addikt)

Nem tudom mennyit játszottál online nekem eddig 200 meccsem van MyClubban, de rohadtul nem élethű. Sose volt az de most nagyon nem. Minden védekező skill nagyon túl van tolva, sprintben rádfut az ellenfél és azonnal elveszi a labdát, kicsit löknek rajtad már azonnal elveszted az egyensúlyod és a labdát, a kapus meg leér olyan helyekre ami lehetetlen. Ráadásul a csapatszintű AI védekezés is borzasztóan erős, még egy teljesen kezdő játékosnak is nehéz sok gólt rúgni. Az ilyeneket a 16-ban 10-15 gólokkal vertem, most meg örülök ha négyet tudok nekik rúgni. Labdatartó, támadó futballal szinte lehetetlen érvényesülni, mert nem tudsz megcsinálni egy kényszerítőt a 16-os előtt, ha véletlen összejön a lövésig már nem jutsz el, az meg, hogy kipasszold laposan az ellenfelet kb lehetetlen. Távoli lövés vagy szabadrúgás is ritkán akad be. Úgyhogy mindenki leparkolja a buszt a kapu előtt és kontrázik, ez az online. Szinte kizárólag csak az ellenfél labdavesztéséből lehet gólt rúgni, vagy ha van egy jól fejelő centered akkor esetleg van esélyed beállt védelem ellen is szélről beadásokkal. De kb ennyi és amiatt borzasztó egysíkú az egész online.
És ráadásul a Barcelonával reklámozzák a játékot amitől nem is lehetne messzebb. Nevetséges.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.