Új hozzászólás Aktív témák

  • AKIspest

    tag

    Sziasztok!

    Bizonyára többen láttátok, hallottátok, hogy valami történt a PH!-val. Mivel sokan kérdeztétek, leírom itt is, hogy mit tudunk és hol tartunk az ügyben.

    2020.12.04-én kora délután sorra elkezdtek eltűnni a játékosaink a csapatokból. Összesen 9 embernek függesztették fel az accountját csalás gyanúja miatt. Közös pont ebben a 9 tagban, hogy mindannyiunknak volt kisprofilja, fizettünk elő a főprofilra VIP-et, és volt olyan időszak, amikor ez a VIP előfizetés megjelent a kisprofilon is.
    Az FS feltehetően azt hiszi, hogy egy előfizetést osztottunk meg a csapat között, ezért nagyon bízunk benne, hogy visszakapjuk a profilokat. Állítólag nem lehet egy VIP előfizetést két profilnál alkalmazni, de többünknél váratlanul jelent meg, nem szándékos kijátszása volt a rendszernek, és csak rövid ideig tartott. Erről semmilyen figyelmeztetés nem volt, és az EULÁ-ban sem találtam erről információt.

    Nálam konkrétan az történt, hogy a főprofilon előfizettem a VIP-re május végén. A kisprofilon (ami feleségem régi telcsijén és egy tableten van) be kellett frissíteni a játékot, amit június 27-én tettem meg, és ezt követően ezen is megjelent váratlanul a VIP. Én amúgy örültem, mint majom a farkának, de 1 hét után ahogy jött, úgy el is ment, végül júli 22-én le is mondtam. Összefoglalva tehát engem most azért vizsgálnak, mert 1 hétig rákerült a kisprofilomra is a VIP, amely ráadásul más eszközön van, más Google accounttal van összeszinkronizálva, de még a Play Áruház is más email címmel van a készülékeken.

    A megjelölések vélhetően elértek egy kritikus számot, mert mind a PH!-t, mind a PH!2-t lenullázta az FS! Mivel most hétvége van, ezért semmi nem fog történni. Leghamarabb jövő hét elején várható fejlemény, de nem hiszem, hogy az FS kapkodni fogja magát.

    Mi mindenesetre elküldjük/elküldtük a magyarázatokat, a VIP fizetésről szóló bizonylatokkal, aztán bízunk a legjobbakban. Az, hogy a csapatok visszakapják-e a pontjaikat, már nehezebb kérdés. Az FS nemigen szokta ezt megtenni, ezért lesz érdekes, hogyan döntenek. Ha visszakapjuk a profilokat, amiben nagyon bízunk, akkor teljesen alaptalan lenne a csapatpontokat nem visszakapni.

    A fejleményekről még tájékoztatom a magyar HCR2 közösséget.

    Sziasztok!

    PH!|AKIspest

Új hozzászólás Aktív témák