Új hozzászólás Aktív témák

  • AKIspest

    tag

    Misivel és Sanyikával szinte 100%-ban egyetértek. Itt a legalján csak olyan csapat van, akik nem veszik komolyan, be sem lépnek a játékba. Az FS pedig jó eséllyel kompenzálja nemcsak a gyengébb játékosokkal rendelkező csapatokat, hanem azt is ha 5 fő megy 48 ellen. Ergo, ezeknek a 150pontoknak is örülni kell. Annak meg pláne, hogy fel lehet töltődni mint készletekkel (coin, scrap, GEM, ticket), mind átvitt értelemben (ha vki esetleg már kezdett kicsit belefásulni). Amint elérünk a 4-5000-es sávba (én márciusra saccolom), akkor már nagyobb eséllyel jönnek a 200+ pontok is. A kis accountommal egy 4k-s csapatban vagyok, itt azért 40en már be szoktak lépni, Messenger csopijuk is van.

    Bár a teteje lehet, kicsit jobban ellép, de azt ne felejtsük, h.az esetek döntő többségében egy TOP30-on kívüli ellenfél ellen csak az volt a kérdés, meglesz-e a 3000 pontunk. Sőt, a készletek felhalmozódása miatt a kisebb GP-vel, de nagyon jó skillekkel rendelkező játékosaink még jobbak lesznek, ezáltal az egész csapat erősödik.

    Az, hogy ez jó stratégia-e, majd elválik. Ellenben az nem lehet véletlen, hogy bár a TG 2 meccs után visszaköltözött a 3.helyen lévő csapatukba, a restart mellett döntött a TOP10 határán lévő kínai és szerb csapat is, illetve a velünk hasonló erejű NKRI és Legion is => ez --velünk együtt-- rögtön 5db TOP30as csapat.

    Azt pedig ne felejtsük, hogy hacsak szó nélkül nem törli az FS az inaktív csapatokat, bármikor, pár órán belül le tudunk bonyolítani egy visszaköltözést. Olyat is csinálhatunk, hogy vmikor visszamegyünk 1 meccs erejéig, de ezt majd megbeszéljük.

Új hozzászólás Aktív témák