Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ari18
őstag
Ezek közül csak az NFS a többi nem érdekel.
-
maláj
addikt
Need for Speed: Hot Pursuit
-
gery dee
aktív tag
Köszi
. végül is így ráleltem erre a játékra annyira nem ájultam el, de engem inkább a The Incredible Machine ra emlékeztet
régi jó játék XD
-
gery dee
aktív tag
Tényleg csak úgy érdeklődöm hogy ez Create játék ez micsoda? Mert nem nagyon találtam rá
-
Sicilian
addikt
Nfs várós, videók alapján, amit várok tőle azt hozza is
-
james001
veterán
Assassin's Creed: Brotherhood
-
Zsom!
tag
válasz
Necroman_Mk2 #6 üzenetére
Értem, akkor ez a "better with Kinect" kategória. -
misx
senior tag
HAWX2 hol van?
16-ára tolták, csaknem fogják megint... -
anulu
félisten
e heten Hot Pursuit, jovo heten Gran Turismo 5, dec 7 WoW: Cataclysm. kernem, hogy egy nap 48 ora + ejszakabol alljon. koszi!
-
Zsom!
tag
válasz
talpalavalo #1 üzenetére
Akkor ott lenne mögötte, hogy (Kinect), szerintem.
-
BiP
nagyúr
PC vonalon az NFS lesz nagy durranás. Meg amit korábban láttam az Apache-ból, az sem lesz rossz.
-
talpalavalo
aktív tag
Ez az a Harry Potter ami kinektes?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Jön az Assassin's Creed: Brotherhood, az NFS: Hot Pursuit és az EA Create nevű érdekessége is.
- Folyadék hűtés alkatrészek (Komlett hűtőrendszer)
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest