Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamazonia
tag
android verzióba megy bármilyen cheat? ha igen, hogyan?
-
hahakocka
őstag
Nálam is a 3. rész az örök favorit de csak multiban! Singleben a H4 ! Aztán a H5. De H5 multiban is bejött. a H6 ok buggal volt tele és a fejlesztőváltás miatt felemás lett. Voltak jó ötletei. Az 1-2. résszel is játszottunk főleg a 2. résszel 1997-78 fele multiban az s jó volt!
A H7 egy nagyrészt H5-H6 keverék lesz. Pár H3-as ( pl pár skill és a random skill rendszer ha aztán választotok nem Free-t pályák előtt) s pár H4-es (Karavánok, Kormányzó) elemmel. + Unreal 3 grafikával és a csatákban oldal és hátbatámadás bónusszal. (Azt hiszem 20 és 40%+)https://www.youtube.com/watch?v=t8IU52nied0
https://www.youtube.com/watch?v=G9zwPIPaa7Q
2 videó róla most van ugyanis a béta! Hát elég kezdetleges még azért és szeptemberben jelenne meg a játék!
6 néppel amiből még 2 nép van kész teljesen a bétában.
-
Locutus
veterán
Nem tudjátok mit frissítettek rajta? 1 gigát töltött le androidra...
-
Ouie
csendes tag
Egyik kedvenc játékom - jelenleg GOG complete formában van meg. Leginkább a Restoration of Erathia, ritkábban az Armageddon's Blade, alig a WOG. játszódott.
Ezekhez képest a HD csúnyább és hibásabb - néhány példa: Melody az eredetiben sokkal szebb, más: balra scroll egérrel nemigen, csak ha precízen odailleszted.Így nem köt le.
-
dgabor80
tag
válasz
ImpersonatoR #140 üzenetére
Köszi szépen!!! Pedig telóval kerestem már sokat...
De 3130 Ft??????????????????????????
-
dgabor80
tag
Srácok, androidra megjelent már?
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Mister_X #136 üzenetére
(#135) AxBattler
Filmek terén tényleg nem sok előnye van.. (Illetve egy kevés azért akad) De bármi másban szépen látszik hogy 2x annyi pixellel dolgozhat a panel.. és nem kell nagyító hozzá.
Ha egy FHD képet nézünk a FHD panelen és egy WQXGA-án a kép akkor is szebb a WQXGA panelen. Sokkal homogénebbek a színek, kevésbé látszik a pixelháló.. stb.
De nyugodtan tegyétek egymás mellé.. nem kell lupé ahhoz hogy látni lehessen melyik-melyik.(#137) AxBattler Pixelesnek nem pixeles.. de bőven nem az igazi.
-Nekem mondjuk épp elég a FHD 24 colra.. de a tabot sokkal nyugtatóbb és élvezetesebb nézni-
-
Hobbbyt
őstag
Én (is) hajlandó voltam fizetni azokért a játékokért amiket szerettem. A Battlefield sorozat is egészen a Bad Company 2-ig megvan. De azóta valahogy a játékkedv is alábbhagyott.. Egyetem stb.. mindenki változik és felnő egyszer.
(éppen, hogy beleférek a 90-es kategóriába)
-
trufa12
addikt
Én azért még ezekért fizettem régen , meg megérték az árukat , de mégis eltűntek a süllyesztőbe, az ubisoft is uborka lé lett azóta
hiába támogattam őket a játékuk megvásárlásával biztos nyalókára költötték a pénzt...
Ezért ma már én sem fizetek sok mindenért de azok olyanok is...
De mai szemmel nézve már büszke vagyok hogy régen ezeket megvásároltam .
a h4 sztorija meg hogy teljesen magyar volt az tetszett am valahogy nekem sem jött be
az 5 meg már túl színes volt pedig nem volt rossz .Az 1-.2 túl gagyinak találtam régen is (90 -es vagyok) a 3 az örök favorit , eltalálva a zene, az itemek, a mapok, a hangulat. a szörnyek, a várak minden.
a 6 is tetszik de valahogy már túl lassúnak találom manapság magát a körökre osztott stratégiát .
Itt már bennem van a hiba.Emlékszem régen meg csak úgy nyomkodtam a köröket , volt olyan pálya amit 1 délután alatt játszottam le ,
és mégsem zavart.De mostanság már betudok aludni ha várni kell
és nincs valami akció
-
Xaels
félisten
válasz
zsirfecske #128 üzenetére
Play-ből nem engedi, de .apk-ból gond nélkül fel lehet tenni. Onscreen androidos back gombbal ment tegnap is gond nélkül.
-
Hobbbyt
őstag
Szerintem ez majd 100 ezerrel (100%-al) több mint a hasonló tudású Androidosok..
(#126) AxBattler: Tudom, hogy mennyit kóstált újonnan.. hisz nekem is házhoz hozta a postás, egyenesen Dublinból.
Igazából itt a baj az egésszel az, hogy egyik se 2560*1600 ami miatt nehezen tekintem egy kategóriának őket.
Nekem a tab, multimédiás fogyasztásra van (net-kép-film-játék) ilyen célra a kijelző az egyik legkritikusabb pontja egy tabnak az üzemidőn kívül.
-
válasz
Fitzgerald #121 üzenetére
Érted, hogy értem: mai 10"-os, minőségi droid tablettel ma már majdnem egy árban vannak a hasonló W8-as tabletek. H3-mal játszani akarók ebben az esetben nem tudom, miért választanák az előbbit az utóbbival szemben?
-
Xaels
félisten
válasz
zsirfecske #112 üzenetére
Tab S 8.4-en és Nexus5-ön is elveti a varázslatot a vissza nyíllal.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
AxBattler #117 üzenetére
Jó hát.. szerintem egy 40k-es w8-as tabnak más előnye sincs a w8-on kívül. Persze akinek csak arra kell, hogy régi címekkel játszhasson egy tabon.. annak oké. De aki másra is használná.. hát na. Kinek mi a fontos
Én a nexus 10 szintjénél lejjebb nem adnám.. és ez a szint W8-ban mocsok drága.
-
Igen, a legtöbb tabon Droid fut, de a 40-50k-körül kapható W8-as taboknak hála ma már bárki lecserélheti a készülékét egy ilyenre, és tolhat GOG-os címeket út közben.
És nem kell a mókolás hozzá, nagyon nem.Mondjuk elismerem, egy Asus Fonepad-on azért nem lehet rossz, és még telefonálni is lehet vele.
-
Z10N
veterán
válasz
zsirfecske #112 üzenetére
Nalam eddig hang bug volt (befagyott egy minta). Illetve egy fagyas es kilepes, roviddel utana. Az interface-t viszont kihasznalhatnak. Az oldalso nem hasznalt reszekre a dedikalt gombokat.
-
Hobbbyt
őstag
Látszik, hogy nem vagytok elég nagy Heroes 3 fanok ahhoz, hogy tudjátok a nagy titkot.. Én már több mint fél éve tudok játszani a nesux 10-en a Complate editionnal is!
Csak annyit mondok, hogy ExaGear Strategies. Keressetek rá a playen.. Heroes 3, Disciples 2, Civilization 3 és mind tökéletesen megy, lassulások és fagyások nélkül.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Fitzgerald #45 üzenetére
közelharc simán megy nálam is androidon, csak rá kell érezni. ami viszont javítandó, az a spell cancel csata közben. ha olyan spellt választasz amit nem tudsz ellőni akkor lőheted ki a játékot, nincs mit csinálni.
-
törölt tag
válasz
#32839680 #110 üzenetére
Ha azt nézed a HoMM 1, 2 és 3 alapvetően ugyan az a játék. Az 1 és 2 motorja még szinte teljesen ugyan az, a játék kinézete is nagyon hasonló. Szóval lehetne akár Heroes 1.2 is. A 3-nál azért belenyúltak elég rendesen a motorba, de maga a játékmechanika kb teljesen ugyan az, csak rengeteg dolgot finomhangoltak. Szóval az lehetne ennyi erővel a Heroes 1.9. És ugye az 5-nél visszatértek mindehhez, játékmenetileg az is kb ugyanaz. A legkomolyabb változás ebből a szempontból a hexek négyzetekre cserélése. De minek is írják teljesen újra a motort és a játékmenetet, ha nincs vele baj. A 4-nél megtették, köpködte is mindenki. A 6-nál is elég sokat változtattak, de szerintem azok a változások egyáltalán nem rossz irányba történtek. Miért ne tartanák meg akkor a 7-nél is?
De látod, a 3 a mai napig az egyik legjobb játék, ami valaha készült. Ha ma kiadnának rendesen megírva egy ugyanilyen motorral készült játékot, szerinted nagy probléma lenne a Heroes rajongók számára? Gyanítom nem. De akkor az legyen Heroes 3.4?
-
törölt tag
válasz
#32839680 #107 üzenetére
És a BH anyagi csődjéhez elsődlegesen az járult hozzá, hogy ők mégis inkább a 3D városnézettel és egyéb a játékosok által követelt dolgokkal foglalkoztak. Ezekre fordították a pénzt, a játék maga meg tele volt bugokkal, amivel meg alig foglalkoztak. Így legalább az Ubi bizalmát is teljesen elveszítették. A játékosok meg csak az Ubit ostorozzák, pedig a BH legalább annyira hibáztatható, hogy a játék ilyen mennyiségű hibával jelent meg.
De ezzel meg át kellene menni a Heroes 6 topicba. Mondjuk szerintem anno már leírtam ezt ott is.
-
Z10N
veterán
Android-on 1080p-ben nem sokat latni az uj grafikabol. Viszont szerezni fog par kellemes orat utazasok soran
-
mcs
veterán
Hagyni kell például a hülye berzerkert, hogy előre nyomuljon, mert gyakran őt gyepálja elsősorban az ellenfél. Hátul pedig védesz kettő hőst a küklopszal és kentaurral. Bár utóbbi eléggé szarul céloz, de mégiscsak lő, viszont a küklopsz nagyobb mennyiségben brutális gyilkológép. :Đ
Utóbbinál csak a vámpír és dzsin elvetemültebb. -
doooo
veterán
Na, azért állapodjunk meg annyiban, hogy nem könnyű odáig eljutni.
Mellesleg tényleg előfordulnak durva helyzetek.. igazából ez veszi el csak a kedvem néhanapján, amikor annyira nehéz legyőzni valakit, hogy amellett, hogy minden időd elmegy, még energiailag (és idegileg
) is kiszipolyoz.. és olyankor inkább szüneteltetem..
-
mcs
veterán
Normál nehézségi fokozaton és megfelelő pályán gyorsan toborozott küklopszok segítségével nem nehéz összehozni pedig. Ráadásul a gép serege is tököl (ahogy a 3ban nem
), így akár hetekig lehet töltögetni a sajátot, és ezalatt az ellenséges szörnyek is annyira meggyarapodnak, hogy a legyalulásukkal gyorsan felszökik az ikszpé.
-
doooo
veterán
Azért az a hős sem két perc alatt fejlődött olyanná..
mellesleg nem tudom, hogy mit kritizálják ilyen hevesen a 4. rész grafikáját, amikor messze túlmutatott az előzőkön, legalábbis a lehetőségekhez mérten. Nem volt valami 3D-s csoda, de pl. gyönyörűen volt rajzolva, nem voltak méteres pixelek rajta, aprólékos volt.. Én valamiért nagyon beleszerettem, ha nem is játszom egyfolytában, még a mai napig a gépemen van..
-
mcs
veterán
Na igen, 4ben volt egy grandmaster védekező és támadó might hősöd jól felszerelkezve kellően erős fegyverrel és pajzzsal, aztán szanaszét lehetett rugdosni a fekete sárkányokat is. Ráadásul kettőt rúgott egyszerre, a sárkány meg szinte alig bírt megsebezni.
Hát még a csata előtti potion of immortality ivászat mennyi pluszt jelentett. Azt ugyebár nem csak harc közben lehetett meginni, hanem a térképen is. -
törölt tag
Settlers 2 Gold -> Settlers 2: The 10th Anniversary
Mintha lenne némi változás.
-
törölt tag
A forrásra meg azt mondom, hogy ha már remake, akkor mi a túró akadályozta meg őket abban, hogy teljesen újraírják? (Lásd Settlers 2: The 10th Anniversary, annak kb semmi köze kódügyileg az eredetihez.) Az AC egyes változataihoz minden egyes patch 10-20x annyi kódot kénytelen tartalmazni, mint a HoMM3 tokkal vonóval, modokkal.
-
válasz
Fitzgerald #85 üzenetére
vizuálisan nekem sem tetszett a 4-es, viszont emlékezetes pillanatokkal tele volt. egyrészt a kampány sztorik messze a legjobbak benne mindegyik rész közül (ebben pont a 3. rész kiemelkedően gyenge - a kiegészítőknek van 1-2 megvillanása, de azon kívül olyan sablonosak, mint az atom), másrészt az átalakított harcrendszer, az új fejlődési fa és a kreatúrák újrabalanszírozása miatt jópár olyan harc volt (a kampányok elején, ld. lejjebb), aminek a megnyerése katartikus élményt nyújtott. a 3-ban egy ilyenre emlékszem - General Kendall az egyik kampány végén az orb of inhibitionnel, akit az egyik patchben aztán meg is nerfeltek.
sajnos a balance-ba nagyon csúnyán belerondított a hősök aktivizálása a harcban. az ötlet nagyon jó, csak a kampányokban, ahol a hős folyamatosan fejlődik, a 4. és 5. mapeken már felesleges volt seregeket toborozni, mert egy jó might hős egyedül végigment a pályán. megjegyzem, ez a probléma a 3-asban is létezik egy jól összerakott varázslóval, csak kevéssé markáns.
-
xuldar
addikt
Aha. A hős közelharci képességeit kimaxolva terminátorrá vált, behemóthordákat reggeliztél vele, varázsolni nem lehetett rá, megölhetetlen volt. Ha közelharci képességek helyett support és varázsló skilleket fejlesztettél, az első célpont mindig ez a hős volt, akivel varázslás helyett a halhatatlanság italát kellett itatni minden körben. A terminátor hős egy ütéssel többet sebzett mint 30 behemót. A balance egy nagy büdös nulla volt, ez az igazság. Hiába voltak pozitív újítások, ha ezek miatt egy nagy
az összkép. Méltán utált darab a Heroes sorozat történetében.kutyagumi -
Fitzgerald
veterán
Az hogy ki milyen változtatást tekint újításnak vagy éppen visszalépésnek, nyilván elég erősen szubjektív.
Az hogy kinek mennyire jön be az art, az megint.
De az egésznek volt egy nagyon steril, statikus, élettelen hatása. Ahogy már mások is írták feljebb, nem állt össze kerek egésszé. Nem volt egységes sem játékmechanizmusában, sem művészileg, sem sehogy.
Nem voltak emlékezetes pillanatai.
Ezek lehetnek apróságok, de egy jó játék esetében valahogy mégis megmaradtak az emlékezetünkben. Biztos vagyok benne, hogy aki játszott régen Heros 3-at, azok közül sokaknak ez a dal az egyik első dolog ami beugrik, ha meghallja, hogy Heroes 3.Ha mindezen túl is lépünk, akkor még mindig ott van az, hogy a Heroes 4-el egyidőben több hasonló játék is megjelent műfajon belül, igen erős volt a konurencia.
Ezek közül pedig az Age of Wonders 2 magasan verte a Heroes 4-et, a Shadow Magic-el pedig sokáig a műfaj talán legjobb játéka volt. Szerintem még ma is az egyik, ha nem a legjobb. -
nap
addikt
A fakó, élettelen grafika, a mindent 3D-sítünk mánia nagyon hazavágta a hangulatot. Hiába lettek volna benne jó ötletek, a kidolgozás nem sikerült jóra. A gyakori fagyások sem segítettek megkedvelni a játékot.
A hármas (és a modok hozzá) nagyon magasra rakta a lécet. Lehet, ha az eredeti fejlesztőcsapat csinálja a negyedik részt is, akkor egy jó játék születik. -
mcs
veterán
válasz
Fitzgerald #62 üzenetére
A 4 kritizálását sose értettem. Rengeteg hasznos újítást hozott, mint például a hősök harcba vonásat. Beraktál kettőt a csapatodba, és egyiknek a védekezési-támadási képességeit, másiknak pedig a varázs képességeit fejleszthetted párhuzamosan. Bár a halott hős hurcolása kicsit furának tűnt, de mégiscsak újraéleszthetted a várban, így nem veszett el.
A pályák száma volt rettentően kevés. -
-
nap
addikt
Az eredeti kiadás sem csúnya fullHD-ben, meg ennél a játéknál nem is az a lényeg...
Az elveszett forráskód legendája...Most néztem, hogy a wog régi oldala eltűnt, de találtam helyette ezt. Köszi a HD meg a HOTA linkeket! Kár, hogy a hota nem működik együtt a wog-gal.
-
válasz
Fitzgerald #62 üzenetére
... és (#74) W.Wilson: játékmechanika terén valóban nagyon hasonlít az 5 a 3-hoz. én három dolog miatt rühellem nagyon:
- egyrészt pár dolog már a 3-ban is túl volt csinálva (pl. a unitok upgrade-elhetősége, ill. speciális feature-ei) - ezekre az 5 még egy lapáttal rátett
- a harcok részben a fentiből következően nagyon hosszúak és vontatottak (-> unalom)
- míg a kampány mapek grafikailag nagyon szépek és változatosak, játékmenet tekintetében borzasztóan egysíkúak. tudom, hogy ez részben szubjektív, de nekem kínszenvedés volt minden mapon mindig ugyanazokat csinálni - egy idő után meg is untam.a 4-es szerintem is előrelépés volt, csak, ahogy korábban már írtam, a sok jó ötletet nem sikerült egységes játékká csiszolni. ill. volt pár olyan döntés, ami személy szerint nekem tetszett (pl. attack - retal szekvencia helyett egyszerre üt mindkét harcoló fél), de a többségnek nem jött be - ez pedig sajnos az "így járt" kategória.
-
Yeffy
veterán
nézd. évek óta nem igazán követem már a játékokat, így nem ismerem annyira az ubit. én még ott "járok", hogy az EA a pénzgyáros, és lesz_r mindent. úgy látom, sajnos már más is felnőtt ehhez a feladathoz.
bár én mindig azon tudok csodálkozni (EA-nél is megtettem), hogy ha ennyire "szembemennek az igényekkel", évek óta, akkor hogy a rákba nem csődölnek be?
számomra érthetetlen...
-
Yeffy
veterán
pont egy hete jött rám a nosztalgia, hogy feltegyem a H3 Complete-et, rengeteget toltam anno én is, így feldobtam. le is köt azóta rendesen, viszont a WOG kieggel (amivel még többet toltam, mint az alappal + SoD-dal) bajom van, nem tudom feltenni rá. pedig egy két plusz funkció nagyon kéne.
tudnál vagy valaki tud ebben segíteni? elakadtam sajnosa cikkhez: elég gáznak tartom egyrészt ezt a dumát, hogy eltűnt a forráskód (lásd daraa érve feljebb, ugyanezt gondolom én is), de még ha így is van, ezt komolyan ki merték így adni? eszméletlen... legalább tényleg, azt a sz_ros pályagenerátort beletették volna... omfg
szerk.: egyébként meg (lehet hülyeséget írok) ha nagyon akarnák, szerintem másnem az eredeti H3 Complete-ből vissza tudnák fejteni a forráskódot, nem? gondolom nem az NSA írta, meg már csak 16 éves program, gondolom nem lenne annyira bonyolult, ha tényleg minőségi munkát akartak volna letenni a rajongóknak, és nem szembeköpni őket a gyors lóvéért.
-
kovsol
titán
válasz
Fitzgerald #62 üzenetére
Nekem a 3 és az 5 volt a kedvenc a szériából.
-
ldave
félisten
Végülis mindegy, nem akartak egy újabb Heroes 3-at, mertek változtatni. Valakinek bejött ez a lépés, másnak nem. Lehet az előbbi a szűkebb réteg, igazából nem nagyon tudom, mi az általános vélemény ezzel kapcsolatban. A Heroes 3-mal én is jóval többet játszottam, de csak azért mert gimiben több időm volt.
-
ldave
félisten
válasz
Fitzgerald #62 üzenetére
Szerintem meg sokat lépett előre a 4. rész a megújulás útján az elődökhöz képest. Na bumm. Főleg a hősök szerepe terén.
-
ztylor
csendes tag
válasz
Luck Dragon #50 üzenetére
A HoMM III volt mindig is az igazi kultusz, sosem felejtem el a több órás éjszakai multikat...
-
kraftxld
félisten
Ide is beszúrom, mert azóta is röhögök rajta
-
Fitzgerald
veterán
-
válasz
Luck Dragon #50 üzenetére
Hát... szvsz a 4. volt a sorozat legalja.
A cikket olvasva elszomorít a dolog, hogy az Ubisoft az elmúlt 1 év nagyobbnál nagyobb fiaskói után sem értékelte át az üzletpolitikáját. Örülök, hogy mégsem vettem meg mert orbitális csalódás lett volna a számomra tekintve, hogy unokabátyámmal meg öcsémmel rengeteg időt öltünk a harmadik részbe a kiegészítőkkel együtt és így kiadni az alap 1.0-t a kiegészítők nélkül az felér a rajongók szembeköpésével.
-
zh1972
tag
mai napig elővesszük!
) Immáron a lányom 14 éves, de ugyanúgy szereti mint ha mai "HD" grafikás lenne, mert itt nem a "HD" grafika a lényeg! ...tegnap azon röhögtem, hogy a gyerek meg az asszony hot seat-ezett!!!
)))) (Ott a cross kábel de nem érdekelte őket!!!)
)))
-
Carline
őstag
A laptopon megvan a WOG kiegészítő és éjszakásban majdnem mindig lenyomok egy XL pályát.
Vagy ha ráunok, akkor egy Xcom Ufo vagy Xcom Terror in deepet.
Ezek a régi, körökre osztott stratégiák nagyon bejöttek. -
-
sss
őstag
Tudom off, de a Heroes 2-höz vajon létezik hd mod?
-
PeeterssoN
őstag
Ezért nem volt csajom a főiskolán!
-
H4 sokkal jobb választás lett volna. De amúgy régi nagy kedvencek .
-
SirRasor
addikt
Powermonger remake mikor lesz?
-
wolfman
veterán
egy igazi klasszikus, amit a Ubisoft most a lehető legkevesebb idő és pénz felhasználásával írt át tabletekre és adott ki újra PC-n
Ubisoft az új játékait is ilyen módon szokta kiadni, nem?
Ezért is szeretik a rókabőrös folytatásokat, mert akkor még nagyon fejleszteni sem kell.
-
Azazael
aktív tag
Nekem lenovo miix 2-es tableten működik (magyarul fut rendesen) az egyetlen gond hogy a támadások irányát, illetve a pontos kattintás érintéssel nem tudom összehozni (lehet csak én vagyok az ügyetlen), ezért BT-s egeret használok hozzá. Ezt leszámítva egyéb hibát én nem tapasztaltam.
Van egy videó róla amúgy samsung slate 7-en futtatva itt. -
Xaels
félisten
válasz
ImpersonatoR #42 üzenetére
Nekem is ez a bajom.
-
trafoka
tag
A HOTA nem hivatalos kieg, de érdemes felrakni! Egy új kalózos várat kapsz, ami nagyon jól sikerült. A legeslegkedvencebb egységem a Sea Dog, igazi főmuksó ölö kalóz
olyan skillje van mint a fortressben a Mighty Gorgonnak, csak ez lő, nagy királyság
Plusz el lett találva az egyensúly, ez a legfontosabb, az új vár nem lóg ki egyik irányba sem az eredetiek közül. Ezen kívül is egy csomó extra van benne, de az új vár az ami mindent visz! Asszem megvan mit fogok ma este csinálni...
-
Akinek meg van ipadre az meg tudja mondani, hogy lehet a hero által felvett itemek statjait megnézni?
Mert nekem az istenért sem sikerül (gondolom az androidos is jó segítségnek)
Bt s eger el vajon működik ipaden egyébként? -
Xaels
félisten
válasz
Fitzgerald #36 üzenetére
Te csinálsz valamit rosszul. Melee attack, hosszú nyomás és utána a sárgával jelölt földre kell nyomni honnan támadj.
-
Locutus
veterán
válasz
Fitzgerald #36 üzenetére
Én pl simán harcolok benne közeli melee attackkal is. Kezdettől fogva... Sosem találkoztam ilyen buggal.
-
Fitzgerald
veterán
Igénytelen port lett. Mindent elmond a programról és a fejlesztő/kiadó hozzáállásáról az, hogy az Androidra január 29.-én megjelent, alapvető, a játékot ellehetetlenítő hibákat (pl. nem működik a melee attack, magyarul nem tudsz közelharci támadást végrehajtani, csak ha automata módba kapcsolsz (!!!!44) azóta, azaz majdnem 1 hónapja nem javították ki...
-
kovsol
titán
Valakinek van olyan tapasztalata, hogy a gog -os verzió érintő kijelzővel üzemel rendesen? Van egy Win 8.1 -es 8" tabletem, és azon szeretném használni.
-
Sicilian
addikt
Régen a számtechórák nagy kedvence volt !
De imádtam..
-
Locutus
veterán
Én megvettem Tab S-re, és imádom most is
Pont jó oda.
Egyetlen hibát találtam benne eddig, hogyha külső beviteli eszközzel próbálom irányítani, akkor lefagy. Szóval tapi-only.
-
trufa12
addikt
Létezett de úgy látom az ubi lecsapott rá .-.- mert most virágboltba sem találom csak ezt az ubifostos szemetet......
Pedig már 2 éve hd vel toltam és abba minden rész benne volt (de akkor gondolom lelkes rajongók munkája volt)
meg van bár lehet ez is csak sima h3
le is szedem mielőtt az ubi esetleg takarítana...
-
"a kiegészítők forráskódja elveszett a fejlesztő New World Computing feloszlatásakor" -> Értsd, ha lesz elég eladás, akkor a többi kiegészítő is előkerül majd hirtelen és lesz belőlük külön értékesített dlc, mint az eredetinél is anno. Pár év és ebből is lesz majd HD Complete Edition.
Ui: A HoMM3 Complete, az orosz HD és a HOTA kalózos kiegészítővel sokkal többet nyújt, mint ez a kiadás.
-
trufa12
addikt
A 3 A LEGJOBB de viszont ezt nem értem mert a hd kiadás évek óta létezik .
-
PandaMonium
őstag
Nem hiszem el, pedig már kezdtem örülni... Jó naiv vagyok, tudhatnám már, hogy egy jó ideje mindenhez amihez hozzáér a Ubisoft sz#rrá változik, még akkor is ha előtte arany volt.
-
Matada2.3
veterán
Hát én inkább maradok akkor a jó bevált compleate edition-nél
-
Xaels
félisten
Hát PC-n ennek semmi létjogosultsága. Android vagy IOS alatt viszont nem lenne rossz, de olyan ordenáré gyengén van megolva 1-2 dolog. Nincs Zoom, 2ujjas mapmozgatás ami elég darabos is mellé, nekem valahogy a varázstárgyakat sem sikerül megnézni a karakterlapon. Az ára meg rablás ezek fényében.
-
mcs
veterán
-
nofi
addikt
Jó, hogy megcsinálták, még így hiányosan is, legalább előtörtek a régi emlékek. Eszembe jutottak a hot seates ottalvós hétvégék és aztán rájöttem, hogy erre se igény, se idő sincs már a haveri körben.
-
golyós
addikt
Az 5 Arkangyalos csalás is kitűnően működik
-
Ubi, Ubi, mi a fenét csináltál már megint?
ez a kiadó egyre inkább a Midas touch antitézise lesz - pedig anno milyen jó dolgaik voltak...
a cikk korrekt, hasznos, hogy felsorolja a HD-sítés alternatíváit
(#9) ldave: a 4-es szerintem is nagyon jó, csak kellett volna neki még 1 év munka, hogy rendesen kicsiszolják. akkor sem lett volna piaci siker, persze.
nekem amúgy a 2-es a kedvencem -
Zsoo80
tag
Azért reszelgetik 1.0.8 a verzió most ios-en.
-
satz18
őstag
Én nagyom megörültem, amikor először hallottam a remakeről, és nagyon elszomorodtam, amikor megláttam mi sült ki belőle. Az ubi az utóbbi időben kicsit gáz. Maradok én is a complete editionnél.
-
mcs
veterán
No para. Ősidők óta le lehet szedni az orosz fejlesztésű HOMM3 HD patchet, amivel ki lehet tenni bármilyen felbontásba a meglévő játékot, és VCMI kliens is van Androidra.
-
Köszi, korrekt teszt!
A játékot meg majd -80%-os akcióban talán behúzom, vagy valami bundli részeként aktiválom. A GOG-ra gyakorlatilag a HOMM3-gyűjtemény miatt regeltem...
-
bitblueduck
senior tag
a kiegészítők forráskódja elveszett a fejlesztő New World Computing feloszlatásakor -> az 1.0-s verziót kaptuk meg, azaz egy csomó olyan hiba van a játékban, amit már 15-16 éve kijavítottak
ez elég tragikus. -
BDave
őstag
Pedig kezdtem megörülni a cikk elején, de a végén már cseppet sem vágytam a HD kipróbálására. Habár így is meghozta a kedvemet. A leírt hiányosságok közül leginkább az a leggonoszabb, hogy az 1.0-as verziót adták ki. Ezt nem is értem. Csak ennek volt meg a forráskódja? Ettől függetlenül nosztalgiából majd kipróbálom majd, max maradok a réginél.
-
EczkE
veterán
Androidra érdemes megvenni? Igazából a gog-os complete verzió is meg van. De ha utazom akkor tableten kényelmesebb játszani. Gondolom én.
-
ldave
félisten
Akkor is a Heroes 4 a legjobb
-
Zsoo80
tag
A pc-s verzió szerintem is problémás így. Viszont ipad-en imádom!
Remélem előbb- utóbb a 4 (vágyálom 5-6) is lesz tableten és nem kell rá 10-15 évet várni. -
Mister_X
nagyúr
Helyenként csúnyább, hardverigényesebb, kiegészítők forráskódja elveszett (lol?), mindezt jó drágán. Akit valóban érdekel a játék, annak GOG.com ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Heroes 3 - egy igazi klasszikus, amit a Ubisoft most a lehető legkevesebb idő és pénz felhasználásával írt át tabletekre és adott ki újra PC-n.
- Xiaomi Redmi Note 11 Graphite Gray 4GB/64GB
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bontatlan Xiaomi 15 12/256GB Fehér eladó
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó xiaomi 13t dual 8/256 GB kék színű független 18 hó garival +ajándék foxpost automata
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest