Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Nekünk most lett meg a 10 milliós kihívás. Összeszokott csapattal, minimális ökörködéssel simán teljesíthető.
Természetesen a többi egymilliós challenge-et is megcsináltuk.
-
Garada
őstag
válasz
jonnyjoker01 #6 üzenetére
Online részben is csatlakozol egy igazán zöldfülű csapathoz random és meg is kaptad a hardcore élményt.
-
nrbi001
senior tag
Szuper a cikk, én kezdő GTA online játékos vagyok és érdekes cikknek találtam. Köszi az infókat!
-
plejik
addikt
Ja, de én jobban örülnék a single módhoz valami kiegészítőnek, ez az online része nem fogott meg...
-
kpal
nagyúr
Szuper!!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A legújabb frissítés telepítése után kettő- és négyszemélyes online küldetésekben vehetünk részt, extraként pedig kipróbálhatjuk a három játéktípussal kecsegtető Anniversary Mode-ot.
- EA Sports WRC '23
- Robot fűnyírók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 1TB OLED
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest