Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dé
aktív tag
kár hogy eladtam a DS-em.
de lehet hogy csak ezért a játékért beszerzek megint eggyet.
és köszi a cikketMár 17 éve itt :)
-
SuTty
csendes tag
Nem rossz
Telefon:20-372-63-81 Msn: suttymsn@hotmail.com
-
Depression
veterán
Még sosem láttam ilyen gépet, de most kíváncsivá tettetek.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
bishoplogan
senior tag
válasz Depression #3 üzenetére
Elvileg az egyik típus így néz ki, több profilja van.
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
Ne legyél már ilyen. Nekem is PSP-m van, megvan a GTA is (eredeti), de koránt sem adja ugyanezt az élményt. Teljesen más a kettő. Szerintem hangulatban a DS verzió jócskán megeszi a PSP-set. Akárhogy is szeretem a kis Sony gépem, ebben a Nintendo jobb volt. PSP-n az irányítás is egy kalap... kabát.
Nem kéne szidni ezt a kis kütyüt sem, nagyon jó ez, de más világ mint a PSP.(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
félisten
Mindenki inkább vegyen "nagylevegőt".
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
kukac7
tag
emuval is mukodik.
en ugy probaltam es tenyleg jo. -
geezer
aktív tag
Nekem is volt PSP Slim-em, és most DS Lite-om, mindkettő GTA megvolt a PSP-re (Liberty City Stories, Vice City Stories), és bár grafikában tényleg erősebb a PSP, de az a két GTA játékélményben nem ér fel ezzel az egy DS-es verzióval.
Nem részrehajlás, hiszen szerettem a PSP-t, elég komoly masina, komolyabb hardverrel, de a tény, hogy a DS-en érintőképernyő is van, ÉS ezt ki is használja a játék profi módon, nagyon sok előnyhöz juttatja a DS-es verziót.
Írok egy példát: kiszemelsz magadnak egy kocsit a parkolóból. Beülsz, és indulnál......
de a kulcs ugye nincs benne (ellentétben azzal amikor az úton kitéped a fazont a kocsiból, és már hajtasz is tovább, mert akkor ugye jár a motor, benne a kulcs, de itt nincs!).
Ha egy régebbi/egyszerűbb gépet nyomtál fel, akkor csak lecsavarozod a gyújátskapcsoló paneljét (szó szerint "csavarozod" a csavarokat a kijelzőn körkörös mozdulatokkal) kitéped a zöld és a sárga vezetékeket, és összesodrod őket. Mindezt az érintőképernyő segítségével, ami hatalmas vigyort csal az ember arcára. Nem gombokat nyomkodsz. Csavarozol, vezetékeket tépsz ki, és sodorsz. Mindezt a stylus-sal az érintőképernyőn.
A lakásod szobájában MINDEN érinthető, a PDA kialakítása szuper lett SZVSZ.
Az már csak hab a tortán, amikor szeretnél pár molotov koktélt, ezért elmész a benzinkútra, veszel benzint, majd az üvegekbe szépen beleirányítod a benzinadagolót, és beletömködöd a végén az üveg szájába a rongyot, mint egy tisztességes molotov koktélnál. Érintőképernyőn keresztül, ugye..... Apróság, de nagyon király. -
wolruf
őstag
Ez így van, azonban az irányítása rettenetesen nem eltalált. Vagy nekem van túl nagy kezem, de ezt a gombával irányítani egy szenvedés. Számomra pont az élmény veszett el a nagy kínlódások közepette. Akkor is szeretem a PSP-met
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
ptogamer
csendes tag
Telleg keszul egy ujj psp-s gta?
-
Zsoccc
senior tag
Nem viccből írtam. Minden jel arra utal, hogy készül.
-
Mike27
csendes tag
Nekem jelenleg is van PSP Slim&Lite-om, meg Nintendo Ds-em is, és szerintem a Chinatown wars messze veri a PSP-s GTA-kat. Lehet, hogy a grafikája nem a legcsilivilibb, de a a hangulata nagyon ott van...
Éppen most játszom végig, csakis a 100 százalékra megyek...
Ajánlom ezt a térképet, nagyon jól jött nekem is, például a biztonsági kamerák megtalálásában:[GTA Chinatown Wars Combined Map][ Szerkesztve ]
-
wilddog
tag
A Chinatown Wars nekem egy kicsit, a GTA 2 - re hasonlít, ami annak idején, és még most is jó játéknak számít. Szóval a Gta 2 - őt is nagyon bírtam, de a San Andreas az már szerintem kaka. -> Meg maga a története is az.
Az új, ds - re kitalált rész visszaidézi azt a régi, jó, egészséges feelinget, ami az akkori játékokat és korszakot jellemezte. Az érintőképernyős játékmód pedig még érdekesebbé teszi az új Gta -t. Az is kifejezetten tetszik, hogy az alkotók megpróbáltak viszonylag nagy Map - et , World -öt készíteni , erre a kis konzolra, hogy egy percig se unatkozzon az ember, ha leül vele játszani.
Én, a játékélményt sokkal fontosabbnak tartom, mint a grafikát. -
ptogamer
csendes tag
Akinek nincs ds-e kiprobalhassa pc-en emuval
-
K3NZO
senior tag
Azért ezt te sem gondoltad komlyan? Hol nyújt olyan játékélményt egy PSP mint egy DS? Abban igazad van, hogy grafikailag szebb de kb ennyi. Nem volt alkalmam végigjátszani DS-en ezt a játékot és még soha nem szórakoztam ilyen jót . ( Jobban tetszett mint boxon gta4 )
"Per aspera ad astra"
-
SuTty
csendes tag
Nem rossz kipróbáljuk nemsoká
Telefon:20-372-63-81 Msn: suttymsn@hotmail.com
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Hat ahogy olvastam kapott hideget meleget a jatek, nos a psp-t es a nintendo ds-t nem lehet osszehasonlitani, mert merfoldekkel elter a ketto egymastol. Elottem szolo emberke (breki*s) bolcs hozzaszolasabol azt fuztem le, neki nem tetszik se a konzol se a jatek, szerintem *aranyos*. Mas evjaratot is celoz meg a ket ketyere...
Udv tacsk0
ui:volt ds-em es van psp-m... szoval nem vagyok elfogult
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB Nintendo MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Limitált God of War Dualshock 4 Kontroller
- Limitált God of War Dualsense Kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest