Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
Nagy on váróóóós. GTA 1(szerű) játék a PSP-n Nekem nagyon nem jött be a korábbi PSP-s változatok jellege (PC-n ez rendben van, de PSP-n nekem fura volt). Bánom is, hogy azt vettem meg. Erre viszont beruházok, mert úgy tűnik hosszú időre lefoglalhat majd
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Karr
tag
Tényleg jónak tűnik, ha a sztori rendben akkor sok baj nem lehet. Mindenesetre sokkal jobban várom mint a Gran Turismot.
Bár az ilyen videokat mint ez nem értem. Mutatják is meg nem is, minek ez? Félig látható a PSP, a többi kitakarva. Nem szeretem az ilyen művészieskedést. -
Mazsika
őstag
remélem jó lesz.. én várom! igen egyébként felrakhattak volna egy normális ingame videót nem egy ilyen, egy-egy mozzanatos egymásba folyó sz@rt...
Dáccsika
-
Gaabbaa
aktív tag
hát, ígéretesnek tűnik, szerintem klassz lesz, csak azt sajnálom hogy pl. egy omnia II pda-n ezt esélytelen futtatni...
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
niyabinghi
tag
Tutkeráj, kell...
Most, hogy megint elkezdtem tanulni, jó lesz ez az unalmas órákon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
- Xbox One S 500GB 12 hónap szavatosság
- Csere-Beszámítás! Steam Deck LCD Gyári 512GB.
- Sony PlayStation 5 (PS5) Lemezes 825GB Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest