Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Bocha GTA 5 teszt?
Szerk. : telefonon is nyomtad?Legyen már január 27!
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Ryder62
őstag
Erre az FPS módra kíváncsi vagyok azért. Fura lesz egy GTA-t így tolni. Az milyen lehet ilyen nézetben mikor kirepül a karakter a szélvédőn keresztül
-
kelly416
veterán
Majdnem az elsők között voltam, aki csatlakozott a GTA V online világához. Nemrég, a premier napján láttam élőben PS4-en, de nem győzött meg. Nem azt mondom, hogy kevesebb lett, csak azt az árkülönbözetet nem éri meg, amit jelentene számomra, hogy váltsak. Szerintem.
Az viszont nagyon csúnya húzás a játék kiadójától, hogy amerikai profillal PS4-es el lehet érni a legújabb frissítést online, európaival csak offline, PS3-on meg semmi híre/nyoma az egésznek. Bár ma még nem néztem. Remélem idén is lesz "karácsony", havazással meg mindennel, és nem csak két napig. Legalább annyi legyen, ha már frissítés szempontjából le vagyunk ejtve... -
Z a hangya
tag
Alig kezdtem bele a PS3-as GTA V verziómba, mikor hallottam hogy jön PC-re is. Egyből elcseréltem egy Last of Us-ra , tűkön ülve (fáááj) várom a PC verziót
"Zepi zsepi kincset ér, világ taknya belefér"
-
GegeWarrior
senior tag
Nagyon félek a PC-s változat gépigényétől Remélem nem lesz nagyon ergya
Amúgy már lehetne január 27REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
chabeee
aktív tag
válasz GegeWarrior #5 üzenetére
biztos vagyok benne hogy nem lesz kicsi a gépigénye
-
törölt tag
" Ez nem játék. Ez igazi felnőtteknek való szórakozás. Csak még nem találtak ki jobb szót rá "
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Az elmúlt időszakban Legenddtől (FIFA 15) és Bogtól (Civ) is volt teszt, illetve a jövőben a PH-s kollégák is be fognak segíteni; valamennyit szinte mindenki játszik a szerkesztőségben, logikus igazából, hogy mindenki írjon a Gamepodra, akinek kedve szottyan. A sok telefonteszt/hardverteszt után pont felüdülés megcsinálni egy ilyet, az említett kollégák anyagain is látszik a lelkesedés, meg szerintem ezen is.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Helmoras
őstag
vettem +1 adventi naptárt amit a GTA 5 előtt fogok elcsócsálni
-
kelly416
veterán
Csak ott a rendszer is megkéri a magáét, itt meg gyanítom, mivel játékok futtatására van tervezve az egész, megelégszik jóval kevesebbel is.
Bocha:
"Kontra:Egy picit lehetne több új tartalom az Xbox 360/PlayStation 3 verzióhoz képest
Az online játék még mindig nem tökéletes, sokat kell várni"A missionok betöltési idejével egyet értek, sok. De azt nem értem, miért kell bármi más tartalmat kapjanak azok, akik PS4-en játszanak, mint azok, akik PS3-on? Nem elég a sokkal jobb kidolgozás, a nagyobb részletgazdagság? Nem elég a sokkal szebb grafika? Nem elég az FPS nézet? Miért kell újabb fegyverük, autójuk, repülőjük, tengeralattjárójuk vagy bármi egyebük is legyen? Miért nem kaphatja meg mindenki az újítást? Mármint nem azt kérem, hogy a RockStart szemével nézd, és úgy válaszolj, hanem a saját véleményedre. A "piacot" értem, hogy eddig ugyan fizettünk, de mostantól le vagyunk sz@*va, ha nem vesszük meg az új konzolt, még egyszer a játékot, és még fizessük a PSN+-t is, mert csak úgy van online.
-
front3r
őstag
Emberileg érthető, DE üzleti dolog a játékipar. Abban is biztos vagyok, hogy sokan megveszik az új konzolt, és lehet csak ez miatt.
Pénz, pénz, pénz.Örülhetünk, hogy a DLC-k ingyenesek. Jobb lenne egy 15 000 Ft-os Season Pass? A CoD szériánál már így megy...
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
ViharVadász
őstag
Nagyon jó teszt lett! Remélem majd a PC-s változat is ilyen jól sikerül, remek optimalizáltsággal.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Dany007
veterán
Fú brutálisnak tűnik... Még csak 1-1 oldalt olvastam el, de asszem kaja közben végigmegyek rajta...
Igazából anno jó 1 éve ez a játék volt az, ami miatt újból játszásra adtam a fejem és gépet fejlesztettem...Asszem ehhez már édes kevés lesz... de ahogy látom ezért megéri fejleszteni.
-
Fitzgerald
veterán
Na majd PC-n, jövőre
-
Alice90
aktív tag
Kivéve ha be nem jelentik januárban ,hogy elhúzzák márciusra.
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
Alice90
aktív tag
Én elis gondolkodtam ,hogy veszek egy xbox one-t a gta5-ért..
háát nem tudom pedig sokkal szebb a képe mint a xbox360 ps3on megszüntek a recék (van rajta élsimitás)
Amúgy ha 100%-os lenne a pc megjelenés (január 27) akkor már elő lehetne rendelni steamen....
[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
Saccco
nagyúr
Hivatalos oldalon is január 27 szerepel, nem hinném, hogy ez még későbbre csúszna...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
fsb1000
nagyúr
válasz ViharVadász #23 üzenetére
Én kivárnám.
Bár kétlem, hogy azt az élményt adja majd, amit 2009-10 évben a PH! teammel átéltünk GTA4 multijában.
Pedig biztos jobb játék... 5 év.(#9) Bocha Civ, cikkre tudtok adni egy linket? valahogy nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz ViharVadász #23 üzenetére
Lenne idő felkészülni.
-
törölt tag
Jó tárgyilagos/visszafogott lett a cikk.
Talán az FPS mód miatt kipróbálom, de nagyon sok előítéletem volt eddig a sorozattal szemben, szeretnék most kellemesen csalódni.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Totál igazad van, így is örülök, csak azt nem értem, miért tojnak azokra, akik eddig a pénzüket beletették? Csak, mert PS4-en nemcsak drágább, de ott van a PSN+ előfizetés, ami még több lóvét hoz? De még inkább az a kérdés, hogy miért csak az Amerikai profillal nyílik meg online az új fegyverek és autók használhatósága PS4-en is? Az EU profilban csak offline van újítás. Nem is tudom, de ez így eléggé csúnya megoldás.
lmno:
Na ez meg a másik. Barátom, akinél láttam 18-án a GTA-t PS4-en, akivel együtt végig izgultuk a telepítést, alig fizetett 17000Ft-ot a játékért, 15000Ft-ot a PSN+-ért, és még örülni sem örülhet, mert a 300-as karaktere az EU profilban van, az Amcsi profilban meg egy 10-es. Ja? Azért volt ilyen olcsó, mert előrendelte, mert ugyanonnan, ahonnan a PS3-as verziót is, és mert még egy ezres kedvezményt kapott, amit azonnal le is vonatott a játékból. Nem kis lehúzás... persze tudom, ez sem kimondottan Magyar piacra készült.Alice90:
Én a helyedben PS-t vennék, főleg, miután a cikkben is benne van, hogy PS-en láthatóan jobb, mint BOX-on.Elolvastam, tárgytalan, nem az új generáció között válogatsz. Én is ezért vettem egy PS3-at egy éve. Nem mondom, hogy nem érte meg. De ha azt a rengeteg időt visszakapnám amit beleöltem, nem is tudom, mit kezdenék vele... Recésnek meg PS4-en is recés, úgyhogy ha ez zavar, akkor marad a PC.cr33p:
Nem lehet, hogy azért, mert a PS-c világ költ a legkevesebbet játékra, és ők warezolnak a legtöbbet? Szerintem ez állhat a háttérben. -
nemlehet
őstag
Mondjuk azért elég képmutatóak a kiadók. Kijön egy népszerű játék csak konzolra. Majd jóval később next genre. Majd megint jóval később PC-re. Aztán meg sírnak, hogy senki nem veszi meg PC-n. Hát persze hogy nem bakker, mert akit érdekelt az valószínűleg nem vár ennyit, hogy kijöjjön PC-re. A játékosok nagy részének kell az újdonság és valóban nem ugyan az az érzés játszani valamivel amikor minden spoiler, story, titok le van lőve és gamer community 90% már meg is unta az egészet.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
front3r
őstag
válasz #97716736 #33 üzenetére
Igazából felváltva jó használni, bár ez egy picit frusztráló. Kocsit vezetni jó 3rd person nézetből, mert látod a kocsid, és nem egy kisebb behatárolt területet látsz. Karaktert akkor jó irányítani FPS nézetből, ha a közelebbi dolgok fontosak.(Tárgyak megvizsgálása, stb..)
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
kelly416
veterán
válasz #97716736 #33 üzenetére
+1 A GTA az nem fps, amikor kipróbáltam, vágytam vissza a TPS nézetre.
Vipeman23:
Amennyiben a két lépésre lévő autó szárnya nagyon távoli, akkor totálra csak a távoli dolgok recések. Bár lehet, én ültem túl közel a 100+ centis fHD TV-hez (nagyjából egy méterre, mert távolabb nem volt hely ), de akkor is recés. Amúgy meg jobban jársz, ha nézel gameplay videókat, és nem egyetlen rendhagyó esetre támaszkodsz, mert PS4-el már fel is lehet venni, meg is lehet osztani, és ott tuti azt látod, ami a képen is ment. De ha gondolod, majd csinálok egy videjót fHD-ben a TV-ről, hogy mennyire látszanak a recék, csak ahhoz össze kell egyeztessem a kettőnk szolgálatát. -
Vipeman23
csendes tag
Hét ez szomorú. Pont ez az egyetlen bajom volt ezzel a játékkal Reméltem, hogy orvosolni fogják ezt a problémát, hamár mindenhol azt olvasom, hogy ilyen meg olyan brutál az új generáció hardverileg, illetve sokkal könnyebb lesz rájuk játékokat készíteni Rohadtul allergiás vagyok a recékre.
-
-
RangerFox
veterán
Na majd One-on egyszer, egy szép napon játszok vele. Vagy PC-n, attól függ melyik jön össze hamarabb.
-
speed471
aktív tag
Nekem van xbox360-am de direkt kivárom inkább a pc-s verziót... Ezért várjuk nyálcsorgatva szeretettel, nagy türelemel.
Két lépés közt születik a megoldás. "Okos az, aki csak a felét hiszi el annak, amit hall. Zseni az, aki tudja is, hogy melyik felét."
-
urbi73
senior tag
A Watch Dogs is van ilyen grafikára , miért van mindenki ennyire elájulva tőle ? Ez a játék mire megjelenik PC - re , már a konzolos tábor rég kijátszotta ,. Undorító , csak a pénzről szól az egész .
-
-
shaddam
aktív tag
Jó intenzív 3 napon át toltam, szinte csak a főszálat játszottam. Megnyugtató látni hogy mennyi minden van még hátra, nem számítva persze a céltalan városban mészárlást Ami nem nagyon tetszett az a rengeteg filler rész. Menj a világ másik felére, majd vissza. A rablásoknál is örülök ha nem magamnak kell kocsit lopni, helyette elférhetett volna még pár heist. Az fps módot szinte alig használtam, amikor meg igen akkor Chop lihegésében gyönyörködtem
Online-ban pár kört ha mentem, kár hogy nincs ilyen red dead redemptionos odamegyek x helyre és spawnol is az ellenfél. Vagy én nem találtam
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
pakriksz
őstag
ez a 4-nél is így volt... ja várj!
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
KAMELOT
titán
Azt hiszem ide fog kelleni a 980 8GB memóriával! Már várom a kiadás dátumát!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD DIGITAL konzol garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate Spider-Man, Fable TLC, PGR1-2, Forza Motorsport 1-2 Ingyen Foxpost
- Sony PS5 kontroller kék szép állapotban 6hó jótállással!
- Eladó Nintendo Switch OLED, CFW beszerelése után Lila kijelző!
- Xbox Series S 1Tb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest