Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
hat nem tom, nekem ettol a demotol a szemem is kiolvadt, csak a vibralast latom
A camera does not make art, the artist makes art.
-
Több ilyen portot kérünk, van még csomó játék, amit érdemes lenne
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Yodafon
senior tag
Oké...
It's time to kick ass and chew bubble gum. And I'm all out of gum.
-
ikszboX
újonc
-
caprine
aktív tag
A videógém stílusból kinöttünk, és szerintem nem vagyok vele egyedül. Azon a szinten/időben jók voltak, de már a Carmageddon első része ( [link] ) 20 éve is 100x jobb volt náluk, és szórakoztatóbb is egyben.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
maczika
csendes tag
Az egyik legjobb shump a genesisről.
-
Neurotoxin
senior tag
-
cellpeti
veterán
válasz
Neurotoxin #7 üzenetére
Imádtam!
Igaz az fiatalabb dolog azt hiszem, de a PreHistorik sorozatot kipróbálnám mostani grafikával, illetve a Blizzardnak volt egy mászkálós / lövöldözős játéka, azt is imádtam
Tigris, tigris, csóvafény Éjszakáknak erdején, Mily kéz adta teneked Szörnyü és szép termeted? - William Blake
-
AZ a Zene!
Bakker mekkora flash
What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
Ha már shoot'm'up, akkor R-Type 2, vagy az újabbak közül a hazai Sine Mora.
[ Szerkesztve ]
"Szépnek, szép vagy." - mondta a Kisherceg. "Ringdingding-digingigerining" - mondta a róka.
-
kretenallat
senior tag
vajon hogyan lett grey lancer helyett gleylancer a gurei ransee (グレイランセー)bol?
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
maczika
csendes tag
válasz
kretenallat #11 üzenetére
A tavaly elhunyt komikus, Ken Shimura találóan humoros "Angolóra" c. jelenetében a válasz.
-
válasz
kretenallat #11 üzenetére
Japán nem nagyon tud r-t mondani. Van egy két tájszólás ahol van* r, de a hagyományos japánban inkább l az r.
szerk
*Kihallható[ Szerkesztve ]
What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Újra kiadásra került, és minden konzolon elérhetővé vált a 16-bites korszak egy klasszikus lövöldözős játéka. Mi sem hagyhattuk ki, hogy megnézzük, mit tud a Gleylancer.
- i5-9600KF, 16GB RAM, 2 SSD, HDD, Corsair RM850x, Pure Base 500DX opcionális 1030 VGA. Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Pro 14.2 mkgp3mg/a Magyar 3 ÉV garival érdeklődés? 16GB ram/521SSD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Chromebook Érintős Ultrabook 13,3" -40% 5205U 4GB 64GB eMMC FULLHD
- Új Dobozos HP 15-dw Kis Gamer Laptop -35% 15,6" Bivaly i5-1135G7 8GB 512GB SSD FULLHD MATT
- 3 darab Benq 22" LED Full HD Monitor 22 " GL2250HM HDMI DVI VGA
- Mac mini Apple M1 chip/8GB/512GB SSD számítógép
- Keresek 5-10-20-30 db - 160-320 Gb Laptop HDD megvételre.
- Vonalkódolvasó Symbol LS1203, több darab is van, használt, garanciával
- Axiomtek AIO Industrial PC P1150-822-XPLAC Touchscreen
- HP Probook 450 G4 notebook gyári dokkolóval + jogtiszta Windows 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Tata
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest